Moja mała "dżungla" - part I

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
nyskadu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2008, o 09:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moja mała "dżungla"

Post »

Komoda super się prezentuje, a podwójne ozłocenie nie każdemu się trafia ;:224 coś zabrali coś oddali i jestesmy w punkcie wyjścia ;:136 złoto pewnie poszło do lombardu, bo sezon grzewczy się zaczyna :;230
Awatar użytkownika
anik
1000p
1000p
Od: 28 maja 2010, o 13:05

Post »

No cóż śmieszna sprawa z tym złotkiem. Ale jak napisał Henryk lepiej dwa razy pogratulować niż w ogóle.
A tak w ogóle :oops: :oops: to ja chyba jednak pierwszy gratuluję zdobycia złotka.
Pozdrawiam - Ania
Kwiatki u Ani 2
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aguś a w życiu jeszcze więcej chciejstw byś miała ! Widząc w pracy marzyłabyś żeby stały w Twoim domu były Twoje a nie kupowane !!
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Adam12222
1000p
1000p
Od: 30 maja 2011, o 15:50
Kontakt:

Post »

:wit Aguś ;:196
I ja również gratuluje złotej karty ;:108 :tan :tan
Moje roślinki:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=44666" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 maja 2010, o 19:30

Post »

Aguś Ty też litości nade mną biedną poskręcaną starą kobietą :( tyle zaległości mam na forum prawie we wszystkich wątkach. ;:223
Więc tak lotem błyskawicy przeleciałam i pooglądałam tylko fotki, czytać będę kiedyś w zimowe wieczory jak się lapka dorobię. ;:224
Roślinki piękne pochwalę i lecę dalej. :wink: ;:138
Awatar użytkownika
Marta80
200p
200p
Od: 13 wrz 2011, o 19:24

Post »

No! Teraz Cię mam, to u Ciebie widziałam tego Hibka przez którego sama chcę takiego mieć! A ostatnio szukałam, gdzie ja to widziałam. Ten Hibiskus z pierwszej strony, jak on cudnie wygląda. :-) piękny.
Moje zielone:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47930" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

Marta80 - cieszę się, że "zaraziłam" Cię, potem pokażę fotkę jaki z niego krzaczor się zrobił
hen_s pisze:Skoro "ucięło" posty to i ozłocenia drugi raz wypadało pogratulować. Lepiej 2x pamiętać niż raz zapomnieć.
Dopominał bym się tylko o więcej fotek - takie rośliny jakie hodujesz naprawdę warto pokazywać!

;:196 strasznie miło się czyta takie komplimenty ;:108 fotek trochę zrobiłam, bo okazało się, że coś się nawet dzieje w tej mojej zieleninie...
nyskadu pisze:Komoda super się prezentuje, a podwójne ozłocenie nie każdemu się trafia
coś zabrali coś oddali i jestesmy w punkcie wyjścia
złoto pewnie poszło do lombardu, bo sezon grzewczy się zaczyna

trzeba było widzieć moją minę jak napisałam posta i zrobiłam się silver ;:154 ale w 5min oddali więc jest ok, choć myślałam, że w oczach mi się kiełbasi :;230 u mnie kaloryfery już mogłyby być ciepłe, gdyby nie protest M, bo "jest ciepło, jeszcze nie odkręcamy!" a my wczoraj we 3 (ja i 2 szwagierki) każda pod kocykiem siedziała i pytam "nie widzisz pewnej sugestii...?" a ten nieugięty ;:223

anik (Aniu), Adaś, nowika - dziękuję ;:196

kociara pisze:Agnieszko - u Ciebie jak u prawdziwej ogrodniczki . Mówiłaś , że nie masz ręki do kwiatów , a wszystko Ci rośnie tak jak powinno i nawet lepiej .
Roślinki i te kupione , i te "dostane" , i te rozsadzone - śliczne jak z obrazka a i zdjęcia tak jakoś wypiękniały .

Krysiu takie głupoty gadałam? ;:14 do niektórych ręki nie mam, ale chyba z niektórymi to sobie radzę całkiem całkiem... choć potrafią się na mnie wypiąć...

Aniu (Anjja), Wiktorio - koleusek miał wylądować w pomarańczowej doniczce, już ziemia była nasypana, ale odwidziało mi się w sekundę i capnęłam tą czerwoną, cieszę się, że Wam się podoba, mi też ;:108

Lidka lmw pisze:Aguś a w życiu jeszcze więcej chciejstw byś miała ! Widząc w pracy marzyłabyś żeby stały w Twoim domu były Twoje a nie kupowane !!

to prawda ;:108 bo co innego podziwiać u kogoś a co innego jak ma się swoje własne i podziwiają u Ciebie no nie? ;:224

Arletko - cieszę się, że choć chwilkę znalazłaś, zdrówka życzę, pokręcone plecki żadna przyjemność ;:196

Kochani, mam kilka fotek ale muszę się z nimi jakoś obrobić, a palce mi kostnieją strasznie, zimno dziś okropnie, ogrzewania w biurze nie ma... jak nie zamarznę w międzyczasie to pokażę co tam ciekawego zdobyłam w weekend ;:224

Ale... jest i pewne ALE ;:145 mego cudownego hibiskusa dopadło... coś... nie wiem co - taki maluśki czarny pajączek został zauważony, porobił pajęczynek z których sączyły się krople... nie wiem czego... Zobaczyłam to chyba szybko, bo oglądałam go codziennie (z zachwytem nad pąkami :oops: ) i od razu powędrował do wanny na mycie i potem opryskałam... czymś co wpadło w ręce, bo straty bym nie przebolała... Czy ktoś po moim opisie potrafi stwierdzić co za badziew się zadomowił? ;:180
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

Właśnie Aga! U kogoś możemy podziwiać a swoja to swoja możesz pogadać i cieszyć się każdym listkiem !! A poza tym jak już jest w domu to jest tylko :twisted: nasza !!
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Xk-k
---
Od: 20 wrz 2011, o 16:54

Post »

Hmm nie mam pojęcia co to może być mojego hibka zaatakowała mszyca ale naszczęsćie go uratowałam moja magiczna miksturką :wink:
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

Kurcze czyżby przędziorek ? współczuje kochana i trzymam kciuki za zatłuczenia gada ! i złotka również gratuluję ;:196
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

Marta80 - dla Ciebie foto hibka

Obrazek

on cały w pąkach, dziś rano jeden już się prawie rozwinął więc jak wrócę to pewnie będę miała :tan

Kasia - ja mszyce na nim też miałam kiedyś :pogon u mnie tylko hibki były atakowane przez te :twisted:

Hibek nie wygląda na chorego, bo te "coś" trza było dobrze wypatrzeć, a na fotce jest już po kąpieli ;:108

Celinko - dziękuję, ;:132 zaraz jakie objawy są przędziorka...

Byłam w sobotę w Kauflandzie i do rączek przykleiło mi się takie małe coś ;:224

Obrazek

dla porównania, że naprawdę małe:

Obrazek

bo ta, którą kupiłam i dosadziłam do swojej dużej szeflery to zdycha w zastraszającym tempie, coś jej nie podeszło towarzystwo starszej koleżanki i trzeba będzie je rozdzielić i tą nową wywalić, a na pocieszenie tą malutką kupiłam, ale będzie rosła oddzielnie, koniec eksperymentów ;:14

I pewnie mi nie uwierzycie, bo mam ostatnio wielką chrapkę na grudniki ;:224 ale TO to naprawdę NIE JA :;230 leżało sobie między doniczkami to żal było nie wziąść... kto wie, może się przyjmie ;:180

Obrazek

kwitnienie powinno być w kolorze ramki do zdjęcia, na tego pączka nie liczę, ale do grudnia jakąś szansę chyba mam... :uszy
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54

Post »

Hibek i szeflerka cudowne, a grudniczek zapewne się przyjmie:)
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49

Post »

Fajna ta szeflera, czy raczej szeflerka. Ma bardzo ciekawe listki. Grudniczka leżącego grzech byłoby nie wziąć, toś ty dobry uczynek zrobiła, oby się przyjął :uszy
Xk-k
---
Od: 20 wrz 2011, o 16:54

Post »

Szelferka śliczna czy ja dobrze widzę masz małego ajchrysoma, Twój hibek jest śliczny widać że będzie miał piękne kwiaty mój niestety coś przestał kwitnąć
Awatar użytkownika
hen_s
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 paź 2010, o 15:24
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Co jedne to ładniejsze! Super. :)

Cieszy fakt, że nie musiałem długo czekać na pokazanie kolejnych Twoich roślin. Pojętna dziewczyna... :D
Henryk - moje kaktusy i sukulenty 1..., 8, 9,cz. 10
W tematach roślin proszę pisać na priv.
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”