Takie pstrokate - chaotyczne sa
  Takie pstrokate - chaotyczne sa   
 Su, to tak jak u mnie tz kolor jest znaczacy. Musze powiedziec, ze ta rabata na ktorej sa niespodzianki i ktorej nie widac z ogrodka - jest teraz prawie cala zolta. I musze powiedziec ze podoba mi sie i wcale mi nie przeszkadza tam ten kolor.

A poważnie to są rośliny raczej bezproblemowe i długo ładne. Żółte jest piękne
 A poważnie to są rośliny raczej bezproblemowe i długo ładne. Żółte jest piękne 

jeszcze nie mam, ale kto wie, może wiosną. Teraz czekam na niepełnego Mozarta, Stadt Rom, Lykkefund i R.h.Semiplenę
 jeszcze nie mam, ale kto wie, może wiosną. Teraz czekam na niepełnego Mozarta, Stadt Rom, Lykkefund i R.h.Semiplenę 

Ja to jestem niestała w uczuciach i co roku mam
 Ja to jestem niestała w uczuciach i co roku mam  W tym roku padło na dalie, rok temu były canny, wczwśniej datury...
  W tym roku padło na dalie, rok temu były canny, wczwśniej datury... 

. Bardzo mi się podoba i nadal mam na nią ochotę
 . Bardzo mi się podoba i nadal mam na nią ochotę  . Ma jeszcze w ofercie 'rabatową cytrynową', która też mi zmarzła, a która to okazała się u mojej bratowej odmianą Marselisborg! Bardzo ładna i dość zdrowa.
 . Ma jeszcze w ofercie 'rabatową cytrynową', która też mi zmarzła, a która to okazała się u mojej bratowej odmianą Marselisborg! Bardzo ładna i dość zdrowa.

Nie znam sie.
  Nie znam sie.