Najszybciej można nabyc coś jako nadwyżki u kolekcjonerów.Bardzo rzadko pojawia się coś ciekawego w marketach . Można także kupic w zagranicznych firmach wysyłkowych lecz jest to także loteria .Z praktyki wiem że nawet bardzo renomowane firmy nie zawsze traktują klienta poważnie i po zakwitnięciu może byc niespodziankaYoannak pisze:
Napiszcie proszę gdzie ja mogę znaleźć takie cuda do kupienia na wiosnę
 Aukcyjne portale internetowe polskie i zagraniczne także wchodzą w grę , lecz trzeba uważac  na oszustów których nie brakuje .Jednym słowem trzeba szukac szukac i jeszcze raz szukac  nie dając się oszukac
 Aukcyjne portale internetowe polskie i zagraniczne także wchodzą w grę , lecz trzeba uważac  na oszustów których nie brakuje .Jednym słowem trzeba szukac szukac i jeszcze raz szukac  nie dając się oszukac   Zawsze jestem skłonny do wymiany ,gdy ktoś trafi coś ciekawego.
 Zawsze jestem skłonny do wymiany ,gdy ktoś trafi coś ciekawego.Życzę powodzenia w poszukiwaniach .

. Nie pozostaje mi nic innego jak tylko na wiosnę polować na forum, na nadwyżki
. Nie pozostaje mi nic innego jak tylko na wiosnę polować na forum, na nadwyżki 

, bo mam ją od wielu lat, a w ogóle nie znam jej nazwy
 , bo mam ją od wielu lat, a w ogóle nie znam jej nazwy  .
 .