Ja na razie
Storczykowa kraina Soni :)
- Jeanne
- 1000p

- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No, no Soniu, super że szlaban minął
Phalaenopsis cudny, przypomina mi mojego (z pączkiem - sierotką
)
A dendrobium ma wspaniały wiosenny kolorek
śnieg na fotkach też mnie zaskoczył, u nas padało po południu ale przez pół godziny, więc teraz już się topi....
Phalaenopsis cudny, przypomina mi mojego (z pączkiem - sierotką
A dendrobium ma wspaniały wiosenny kolorek
śnieg na fotkach też mnie zaskoczył, u nas padało po południu ale przez pół godziny, więc teraz już się topi....
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
Dewuka postanowiłam nie przejmować się storczykami, bo jak moje domowe zielone towarzystwo rośnie sobie bez moje codziennej ingerencji to i pewnie storczyki sobie poradzą
Jeanne szlaban sama sobie postawiłam, ale skoro mąż sam mnie wołał na stoisko ze storczykami to trzeba to było wykorzystać
Monisia białego sabotka mam z marketu budowlanego, gdzie jest mydło i powidło i szczerze to nie spodziewałabym się, że tam będą kiedyś takie śliczności
Lana sama nie wiem czy zapewnię odpowiednią temperaturę sabotkom, ale jakbym nie kupiła, to bym żałowała
no to coś czuję, że niebawem zobaczę Twojego białego falenopsisa
a śnieg mnie też zaskoczył, a teraz jest minus 3 stopnie C, a w ogródku żonkile, tulipany, hiacynty i krokusy wystawiły już główki spod ziemi
Jeanne szlaban sama sobie postawiłam, ale skoro mąż sam mnie wołał na stoisko ze storczykami to trzeba to było wykorzystać
Monisia białego sabotka mam z marketu budowlanego, gdzie jest mydło i powidło i szczerze to nie spodziewałabym się, że tam będą kiedyś takie śliczności
Lana sama nie wiem czy zapewnię odpowiednią temperaturę sabotkom, ale jakbym nie kupiła, to bym żałowała
a śnieg mnie też zaskoczył, a teraz jest minus 3 stopnie C, a w ogródku żonkile, tulipany, hiacynty i krokusy wystawiły już główki spod ziemi
Soniu, piękne Twoje storczyki
...w dodatku zafundowałaś im na zdjęciach takie
piękne tło - błękitne niebo
A co do sabotków, to mam 2 (obecnie rosną sobie nowe rozetki), ale wcześniej kwitły b. b. długo !
Myślę, że Twoje już jakiś czas kwitły, ale co tam - jak zakwitną u Ciebie, to dopiero będzie radocha ;:2
Pozdrawiam, Joanna
piękne tło - błękitne niebo
A co do sabotków, to mam 2 (obecnie rosną sobie nowe rozetki), ale wcześniej kwitły b. b. długo !
Myślę, że Twoje już jakiś czas kwitły, ale co tam - jak zakwitną u Ciebie, to dopiero będzie radocha ;:2
Pozdrawiam, Joanna
Joasiu Narine niebo było dziś malownicze
szkoda tylko, że przewody elektryczne zakłócają to piękne niebo ;:207
sabotki mnie tak urzekły, że chociaż ta chwila z nimi była wspaniałym przeżyciem
a teraz są fotki
Narine mój ostatni falenopsis podoba mi się bardzo, oby tylko pączki nie opadły, bo w tym, co ma teraz widoczne żyłki opadły pozostałe trzy i na łodydze kwitnie tylko ten jeden uroczy kwiatuszek ;:26
sabotki mnie tak urzekły, że chociaż ta chwila z nimi była wspaniałym przeżyciem
Narine mój ostatni falenopsis podoba mi się bardzo, oby tylko pączki nie opadły, bo w tym, co ma teraz widoczne żyłki opadły pozostałe trzy i na łodydze kwitnie tylko ten jeden uroczy kwiatuszek ;:26
- Jeanne
- 1000p

- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Soniu
ale szalejesz
Nowy nabytek oczywiście cudowny, a nocne zdjęcia bardzo mi się podobają
ale szalejesz
Nowy nabytek oczywiście cudowny, a nocne zdjęcia bardzo mi się podobają
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki