Moje doniczkowce - Antooosia
- Ziel-ona
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 gru 2007, o 21:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Antooosiu jakie Ty masz piękne szeflery
Że ja wcześniej nie zwróciłam na nie uwagi
Czaiłam się w sobotę nad szeflerą, ale wszystkie były jakieś zdechłe i wypatrzyłam na nich przędziorka, więc sobie odpuściłam. Powiedz mi lepiej jak dbasz o swoje anturium, bo kiedyś dawno temu jedno uśmierciłam i nie chciałabym tego powtórzyć!
- effa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
Teraz będziesz miała całą rodzinę szeflerek
Kurczę śliwę z korzeniami? To mocno musiało u Ciebie wiać. Szkoda drzewka, bo zanim nowe posadzisz i zaowocuje to trochę pewnie minie. No i tego wina szkoda, ale jakies zapasy pewnie jeszcze masz
U nas na szczęście obyło się bez szkód w Sandomierzu, w tamtym roku to zerwało dach z jednego z domów jak widzialam i okoliczne wioski tez sporo szkód miały. Niestety tego uniknąć się nie da i człowiek nie ma na to wpływu 
Kurczę śliwę z korzeniami? To mocno musiało u Ciebie wiać. Szkoda drzewka, bo zanim nowe posadzisz i zaowocuje to trochę pewnie minie. No i tego wina szkoda, ale jakies zapasy pewnie jeszcze masz
- Antooosia
- 1000p

- Od: 8 sty 2008, o 08:49
Hihihi,pół dnia mnie tylko nie było,a tu takie pyszności koło nosa mi przeszły...
.
Moi poganiacze niewolników(czyt.córa z mężem)zażyczyli sobie pizzę na obiad...zrobiłam,ale warto było...
pyszna wyszła...do wyboru była albo z warzywami,albo z pieczarkami i szynką...

Zgadnijcie,na którą więcej zwolenników było
Moi poganiacze niewolników(czyt.córa z mężem)zażyczyli sobie pizzę na obiad...zrobiłam,ale warto było...
pyszna wyszła...do wyboru była albo z warzywami,albo z pieczarkami i szynką...

Zgadnijcie,na którą więcej zwolenników było
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...