Pomizjaj psinkę od cioci Joli
W ogrodzie cz.2 - Beata T
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: W ogrodzie cz.2 - Beata T
Beatko ale piękne róże
a jaki skalniaczek
- lemka77

- Od: 30 cze 2009, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moje Pealrgonie w tym roku też kiepskie. Chyba za dużo deszczu było latem.
Ta zólta róza to może Friesia? Pięknie u Ciebie kwitnie.
Ta zólta róza to może Friesia? Pięknie u Ciebie kwitnie.
Pozdrawiam Ida
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Beatko ależ u Ciebie kolorów
Różyczki kwitną zachwycająco
Te różowiutkie to cała masa kwiecia
Ten rok jest dla nich wyjątkowo dobry, są dorodne i zdrowiutkie 
-
kropelka

- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
Beatko, róże wynagradzają wszelkie niepowodzenia roślinne... nawet pelargonie jeśli nie do końca udane, to róże piękne 
Witam wszystkich w piękny środowy poranek
u mnie już nie pada chyba 4 dzień a ziemia nadal mokra ....
jollla500 Oj to chyba bym go musiała miziać przez cały dzień bo taki łasy jest na głaskanie
lemka77 Pelargonie kiepskie to mało powiedziane one są fatalne w tym roku
Różyczki nazwy już kiedyś szukałam ale one takie podobne są - najważniejsze że przepiękna jest i nadal ma pojedyncze kwiatki
AGNESS Ta wielokwiatowa bonica jest niesamowita i odpukać nic jej nie rusza jest to moje cudeńko różane
kropelka Oj tak róże w tym roku spisały się na medal ....ale nie zawodne są też aksamitki choć ja sadziłam je dwa razy ale to można im wybaczyć
Fotek brak są tylko żurawki ale ja je uwielbiam ta różnorodność listków coś wspaniałego to tylko parę z nich

jollla500 Oj to chyba bym go musiała miziać przez cały dzień bo taki łasy jest na głaskanie
lemka77 Pelargonie kiepskie to mało powiedziane one są fatalne w tym roku
AGNESS Ta wielokwiatowa bonica jest niesamowita i odpukać nic jej nie rusza jest to moje cudeńko różane
kropelka Oj tak róże w tym roku spisały się na medal ....ale nie zawodne są też aksamitki choć ja sadziłam je dwa razy ale to można im wybaczyć
Fotek brak są tylko żurawki ale ja je uwielbiam ta różnorodność listków coś wspaniałego to tylko parę z nich

- Ulcia
- 200p

- Od: 1 lip 2011, o 14:00
Beato u mnie też nie padało już kilka dobrych dni, a ziemia wciąż mokra. Dziś rano pokropiłam tylko lekko nowo zasadzone roślinki- coby dobrze się przyjęły.
POZDRAWIAM. URSZULA, OGRÓD ULCI KLUB MŁODYCH RÓŻYCZKOWYCH EMERYTEK
...I nieprzytomnie biegnąc przez świat
rzucasz na wiatr młodość swoją i urodę.....
...I nieprzytomnie biegnąc przez świat
rzucasz na wiatr młodość swoją i urodę.....
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Bonicę miałam na pniu i była najwytrwalsza ze wszystkich piennych, wszystkie padały.....ona żyła....aż w końcu moje ostre zimy i ją wykończyły....Ale wiele dobrego słyszałam o tej odmianie i jej widok u Ciebie potwierdza te opinie, jest przepiękna ....ja niestety już jej nie dam rady wcisnąć
.....
Widoki żurawkowo-hostowe wspaniałe
Widoki żurawkowo-hostowe wspaniałe
-
kropelka

- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
Ta... tylko żurawki, a ja tu widzę śliczne języczki i hosty...
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A u mnie popaduje ( bo trudno powiedzieć, że pada) drugi dzień, a ziemia nadal suchaBeata T pisze: u mnie już nie pada chyba 4 dzień a ziemia nadal mokra ....
Beatko, Twoje róże każdego roku kwitną przepięknie! Pamiętam, jak cudnie wyglądały w ubiegłym roku!
One są po prostu zaczarowane
A żurawki mają nie tylko kolorowe liście ale i sliczne, subtelne kwiaty, co na 2 z poniższych zdjęć wyraźnie widać
Jestem prze szczęśliwa i na pewno nie trudno się domyśleć z jakiego powodu .....roślinki , roślinki i jeszcze raz roślinki
Dostałam paczuszki a w nich same wspaniałości
więc ogród pęka w szwach a ja jeszcze myślałam o kupnie cebulek
Ulcia Witaj.... ja też latam z konewką coby te nowe przybyłe już moje roślinki nie popadały i aby do wiosny
AGNESS Ojej to taka pienna musiała być niesamowita to mi podsunęłaś myśl jak mi się patyczki ukorzenią popróbuje może taką stworzę ....Szkoda że masz mało miejsca bo bonice warto mieć
kropelka
no tak to takie małe widoczki z pierwszym planem żurawki ....
chatte Izo oj szkoda że nie pomyślałam o patyczkach w Twoich rączkach już by były krzaczki róż
Mam mokro to zasługa ziemi którą kupiłam jest naprawdę dobra , chyba zakup był udany i mam nadzieje że moje drzewka jak i roślinki to docenią
No tak prócz tych cudnych listków żurawkowych są i kwiatki ale mój aparacik nie za specjalnie chce uwidocznić i jedno i drugie ale miłośnicy albo posiadacze paru sztuk na pewno wyłapali i kwiatki
Wybaczcie fotki będą następnym razem i rewizyty również ...za dużo szaleństwa było ....
Dostałam paczuszki a w nich same wspaniałości
Ulcia Witaj.... ja też latam z konewką coby te nowe przybyłe już moje roślinki nie popadały i aby do wiosny
AGNESS Ojej to taka pienna musiała być niesamowita to mi podsunęłaś myśl jak mi się patyczki ukorzenią popróbuje może taką stworzę ....Szkoda że masz mało miejsca bo bonice warto mieć
kropelka
chatte Izo oj szkoda że nie pomyślałam o patyczkach w Twoich rączkach już by były krzaczki róż
No tak prócz tych cudnych listków żurawkowych są i kwiatki ale mój aparacik nie za specjalnie chce uwidocznić i jedno i drugie ale miłośnicy albo posiadacze paru sztuk na pewno wyłapali i kwiatki
Wybaczcie fotki będą następnym razem i rewizyty również ...za dużo szaleństwa było ....
- jollla500

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Beatko
to prawda co może być najpiękniejszego dla ogrodnika jak nie roślinki
Ja już 3 dzień sadzę roślinki od Ewy
Ja już 3 dzień sadzę roślinki od Ewy
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Szalej, szalej Beatko.
W przyszłym roku będziemy podziwiać.
W przyszłym roku będziemy podziwiać.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- empuza

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Beatko jakie zmiany!
Podjazd wygląda super obsadzony rozchodnikami.
I to szaleństwo kolorów!
Spacerując dojrzałam grilla z cegły, pokażesz bliżej? Poczekam siedząc na ławeczce pod winogronem...
I to szaleństwo kolorów!
Spacerując dojrzałam grilla z cegły, pokażesz bliżej? Poczekam siedząc na ławeczce pod winogronem...
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- FRAGOLA
- 1000p

- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Beatko ja widzę u Ciebie jeszcze dużo kolorów,widoczki ogólne super,a żurawki...sama wiesz 
A u mnie ciągle lato ja chyba nie mam na czym znajdować jesieni bo sumaki nadal zielone
jollla500 Oczywiście że roślinki i to tworzenie planowanie i oczekiwanie jak one będą wyglądać w przyszłym roku
kogra Grażynko oj będziemy podziwiać już moje roślinki
empuza Mój grill jest zrobiony ze starej cegły i nie ma takich bajerów jak Twój, ale następnym razem wstawię jakąś fotkę
FRAGOLA U mnie ogród jeszcze w pełni kolorów hmmm taki sam jakby lato trwało i trwało i nie zamierzało się kończyć
A nie mówiłam że żurawki są naj ....
Trawki te mniejsze i większe....

I trochę kolorku

jollla500 Oczywiście że roślinki i to tworzenie planowanie i oczekiwanie jak one będą wyglądać w przyszłym roku
kogra Grażynko oj będziemy podziwiać już moje roślinki
empuza Mój grill jest zrobiony ze starej cegły i nie ma takich bajerów jak Twój, ale następnym razem wstawię jakąś fotkę
FRAGOLA U mnie ogród jeszcze w pełni kolorów hmmm taki sam jakby lato trwało i trwało i nie zamierzało się kończyć
Trawki te mniejsze i większe....

I trochę kolorku