Mój skrawek ziemi - Gabriela - /cz. 1.r 2008/

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Reniu nie choruj :cry:

Madziu bardzo się cieszę, teraz trzymam kciuki żeby Ci zakwitł w tym roku.

Anulko cieszę się że Ci się podoba, będzie jeszcze ładniej jak wyrosną rośliny.
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 paź 2007, o 15:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gabrysiu,ja też bym tego chciała ale to tylko chyba jest w sferze marzeń :D
Pozdrawiam Magda :)
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Karolcia pisze:Gabrysiu,ja też bym tego chciała ale to tylko chyba jest w sferze marzeń :D
Nie koniecznie, poczekaj, jak było to dorodne kłącze to kto wie.
Możesz mieć niespodziankę.
Awatar użytkownika
inag1
500p
500p
Od: 1 lis 2007, o 14:42

Post »

Gabrysiu,ale z Ciebie porządnicka.Masz piękną ,zadbaną działkę .I widzę ,że wiosna do Ciebie już zawitała. Krokusiki cudne a śnieżyczki :shock: ,po prostu brak słów. :P
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04

Post »

Gabrysiu prawdziwa wiosna już u Ciebie. Widząc takie cuda aż lepiej się oddycha.
Przecudne masz te śnieżyce no i krokusy po prostu ...dobrze, że do Ciebie wstąpiłam. Powiedz mi w jakim miejscu rosną Twoje śnieżyce bo czytałam, że lubią stale wilgotną ziemię w lecie też. U mnie jest bardzo sucho więc boję się je kupować bo mogę im nie zapewnić odpowiednich warunków. A jak jest u Ciebie. Z góry dzięki.
Pozdrawiam, :D
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 lis 2006, o 12:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Gabrysiu masz cudnie w ogródku :D bardzo mi się podobają takie połączenia rabatek żwirowych i korowych.Tak malowniczo to wygląda. :shock:
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31

Kwiaty

Post »

Witaj Gabrysiu przeszłam się po twoim ogrodzie do ciebie też zawitała wiosna zachwyciły mnie śnieżyczki z zielonymi plamkami, nie raz zastanawiałam się nad ich kupieniu ale myślałam , że są takie pyrtki , że ich nie będzie widać z kory na kląbie twoje są śliczne przekonałaś mnie do nich i w tym roku kupię. Pozdrawiam Halina.
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

inag1 pisze:Gabrysiu,ale z Ciebie porządnicka.Masz piękną ,zadbaną działkę .I widzę ,że wiosna do Ciebie już zawitała. Krokusiki cudne a śnieżyczki :shock: ,po prostu brak słów. :P
:oops: :oops: :oops:

Ale się zawstydziłam, to nie tak do końca, chwaściory też są. :wink:

Elizabetka pisze:Gabrysiu prawdziwa wiosna już u Ciebie. Widząc takie cuda aż lepiej się oddycha.
Przecudne masz te śnieżyce no i krokusy po prostu ...dobrze, że do Ciebie wstąpiłam. Powiedz mi w jakim miejscu rosną Twoje śnieżyce bo czytałam, że lubią stale wilgotną ziemię w lecie też. U mnie jest bardzo sucho więc boję się je kupować bo mogę im nie zapewnić odpowiednich warunków. A jak jest u Ciebie. Z góry dzięki.
Pozdrawiam, :D

Moje śnieżyce rosną na stronie południowo - zachodniej i nie jest wilgotno.
Jak widać rosną w trawie, i tylko pilnuję tego, aby po przekwitnięciu nie ścinać za szybko liści.
Czekam aż same zaschną i z roku na rok jest większa kępka.

Lady-r pisze:Gabrysiu masz cudnie w ogródku :D bardzo mi się podobają takie połączenia rabatek żwirowych i korowych.Tak malowniczo to wygląda. :shock:
Dzięki Aniu, dość długo trwało zanim do tego doszło. Chciałam trochę urozmaicić działkę aby nie było za nudno.

eukomis pisze:Witaj Gabrysiu przeszłam się po twoim ogrodzie do ciebie też zawitała wiosna zachwyciły mnie śnieżyczki z zielonymi plamkami, nie raz zastanawiałam się nad ich kupieniu ale myślałam , że są takie pyrtki , że ich nie będzie widać z kory na kląbie twoje są śliczne przekonałaś mnie do nich i w tym roku kupię. Pozdrawiam Halina.
Halinko te śnieżyce są większe od przebiśniegów i naprawdę wyglądają ciekawie. Polecam.
Awatar użytkownika
kasia176
100p
100p
Od: 2 sie 2007, o 10:19

Post »

Witaj Gabrysiu, zawitałam dziś do Twojego ogródka i aż mi dech zaparło - tyle już u Ciebie kwitnie - i śnieżyce i krokusy! Wspaniale! U mnie jeszcze wszystko w powijakach, ledwo liście się pokazały, mam nadzieję że doczekam się kwiatów ;-)
Bardzo podobają mi się Twoje rabatki, z pewnością będą jeszcze piękniejsze gdy przyjdzie wiosna i lato - koniecznie pokazuj nowe fotki!
Pozdrawiam wiosennie
Kasia
Zapraszam do mojego ogródka
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam Kasiu w moich skromnych progach :!:
Ty też doczekasz sie kwiatów :P
To fajnie że podobają Ci sie moje rabatki i masz racje że będzie o wiele ładniej jak wszystko się zazieleni i urośnie.
Zapraszam ponownie :P
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38

Post »

U Ciebie Gabi ładnie wszystko kwitnie ,ja sie dziwie dlaczego u mnie nie ,ale to dlatego że ja mam mało kwiatków zwiastujących wiosnę ;:8 ale poprawię się
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bogusiu to jest tylko część, czekam aż wszystko rozkwitnie.
Awatar użytkownika
jolciajci
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lut 2007, o 13:00

Post »

Gabrysiu , ależ piękna wiosenka u ciebie :P . Te biało niebieskie krokusiki są śliczne :D .
Ja też czekam aż wszystko zakwitnie bo nie za bardzo pamiętam co i gdzie powsadzałam :oops: :roll: .
Czekam i patrzę jaką niespodziankę mi zrobią kwiatki :)
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gabrysiu mnie również podobają się Twoje krokusiki :D :D :D , zrób zdjęcia ich w pełnym rozkwicie. No i oczywiście pokaż resztę wiosennych kwiatów jak wyrosną. Dobrze mieć działkę blisko miejsca zamieszkania, zazdroszczę Ci że każdego dnia możesz podejść i pooglądać jak rosną kwiaty. Ja muszę jechać na działkę spory kawałek i wtedy wszystko robię na szybcika, jedno doprowadzę do porządku to za tydzień plewię w innym miejscu i tak kółko się kręci. Kwiatysię rozwijają , są w pączkach przyjeżdzam za kilka dni, a są już często przekwitnięte, tak mam z piwoniami. :cry: :cry:
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

korzo_m pisze:Gabrysiu mnie również podobają się Twoje krokusiki :D :D :D , zrób zdjęcia ich w pełnym rozkwicie. No i oczywiście pokaż resztę wiosennych kwiatów jak wyrosną. Dobrze mieć działkę blisko miejsca zamieszkania, zazdroszczę Ci że każdego dnia możesz podejść i pooglądać jak rosną kwiaty. Ja muszę jechać na działkę spory kawałek i wtedy wszystko robię na szybcika, jedno doprowadzę do porządku to za tydzień plewię w innym miejscu i tak kółko się kręci. Kwiatysię rozwijają , są w pączkach przyjeżdzam za kilka dni, a są już często przekwitnięte, tak mam z piwoniami. :cry: :cry:
Dorotko bardzo dobrze Cię rozumiem, ja mam to szczęście że mogę obserwować kwiaty na bieżąco.
A zdjęcia będę pokazywać, może nie wszystkie od razu, bo trzeba zostawić coś na zimę :wink:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”