Madziu bardzo się cieszę, teraz trzymam kciuki żeby Ci zakwitł w tym roku.
Anulko cieszę się że Ci się podoba, będzie jeszcze ładniej jak wyrosną rośliny.

inag1 pisze:Gabrysiu,ale z Ciebie porządnicka.Masz piękną ,zadbaną działkę .I widzę ,że wiosna do Ciebie już zawitała. Krokusiki cudne a śnieżyczki,po prostu brak słów. :P
Elizabetka pisze:Gabrysiu prawdziwa wiosna już u Ciebie. Widząc takie cuda aż lepiej się oddycha.
Przecudne masz te śnieżyce no i krokusy po prostu ...dobrze, że do Ciebie wstąpiłam. Powiedz mi w jakim miejscu rosną Twoje śnieżyce bo czytałam, że lubią stale wilgotną ziemię w lecie też. U mnie jest bardzo sucho więc boję się je kupować bo mogę im nie zapewnić odpowiednich warunków. A jak jest u Ciebie. Z góry dzięki.
Pozdrawiam,
Dzięki Aniu, dość długo trwało zanim do tego doszło. Chciałam trochę urozmaicić działkę aby nie było za nudno.Lady-r pisze:Gabrysiu masz cudnie w ogródkubardzo mi się podobają takie połączenia rabatek żwirowych i korowych.Tak malowniczo to wygląda.
Halinko te śnieżyce są większe od przebiśniegów i naprawdę wyglądają ciekawie. Polecam.eukomis pisze:Witaj Gabrysiu przeszłam się po twoim ogrodzie do ciebie też zawitała wiosna zachwyciły mnie śnieżyczki z zielonymi plamkami, nie raz zastanawiałam się nad ich kupieniu ale myślałam , że są takie pyrtki , że ich nie będzie widać z kory na kląbie twoje są śliczne przekonałaś mnie do nich i w tym roku kupię. Pozdrawiam Halina.

Dorotko bardzo dobrze Cię rozumiem, ja mam to szczęście że mogę obserwować kwiaty na bieżąco.korzo_m pisze:Gabrysiu mnie również podobają się Twoje krokusiki![]()
![]()
, zrób zdjęcia ich w pełnym rozkwicie. No i oczywiście pokaż resztę wiosennych kwiatów jak wyrosną. Dobrze mieć działkę blisko miejsca zamieszkania, zazdroszczę Ci że każdego dnia możesz podejść i pooglądać jak rosną kwiaty. Ja muszę jechać na działkę spory kawałek i wtedy wszystko robię na szybcika, jedno doprowadzę do porządku to za tydzień plewię w innym miejscu i tak kółko się kręci. Kwiatysię rozwijają , są w pączkach przyjeżdzam za kilka dni, a są już często przekwitnięte, tak mam z piwoniami.
![]()