Mam nadzieję, ze nie będzie chorować.
  Mam nadzieję, ze nie będzie chorować.Ogródek AGNESS cz.9
- lemka77
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 30 cze 2009, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz.9
Ja na targu kupiłam sobie taką żółtą chryznatemkę jak Twoja. Bardzo mi sie spodobała u Ciebie i jak tylko zobaczyłam taką to od razu musiała być moja   Mam nadzieję, ze nie będzie chorować.

Mam nadzieję, ze nie będzie chorować.Pozdrawiam Ida

- 
				kropelka
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Potwierdzam!!! Wystarczy co roku zmienic im miejsce i jest ok 

- patkaza
- Od: 22 cze 2010, o 23:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
różyczki -śliczne panny a i chryzantema zasługuje na miano księżniczki
Aguś 

wszystko znalazło reprezentacyjne miejsce no i czekam na bis

Aguś

Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga

"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
Agusiu widzę, że mamy te same chryzantemki, piszesz, że liście od dołu brązowieją, moje w tym roku dobrze wyglądają, są zielone. Wydaje mi się, że na ich dobrą kondycję ma wpływ duża wilgotność, u nas w tym roku bardzo często pada deszcz więc mają cały czas mokro. Moje rozrosły się w duże i zdrowe kępy, czy twoje nie miały za sucho? W poprzednich latach u mnie też brązowiały liście ale miały dość sucho. 

Jakie śliczności pokazujesz różyczki w tym roku na prawdę ślicznie kwitną i dalie masz ładne no i chryzantemka urocza  

- Sasanka18
- Od: 1 sty 2010, o 19:25
Agnieszko-pięknie kwitną Ci chryzantemy u mnie jeszcze nawet  nie wykształciły się pąki a Wy coś wspominacie o wykopywaniu dalii przecież jeszcze do zimy daleko ,cieszmy się jesienią /ja nie lubię zimy/ jak zawsze w Twoim ogrodzie piękne kwiaty   
   ;
 ;  

Maria

;
 ;  
 Maria
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Geniu wciąż zaglądam i się zachwycam....mam nadzieję, że uda mi się doprowadzić je do równie pięknego wygladu jak u Ciebie   

Grażynko a jakby tak obsypać je sosnowymi szyszkami.....może powstrzymałoby to ślimory ?
Iduś i ja mam nadzieję, że będzie Ci pięknie rosła.....Ja od przyszłego roku postaram się je odnawiać każdej wiosny, jak piszą dziewczyny.....zobaczymy....U mnie wciąż kwitnie i z daleka wygląda pięknie.....ale z bliska masakra 

Mariolu, w przyszłym roku tak zrobię, mam nadzieję, że efekt będzie 

Aguś bardzo się cieszę, niech Ci pięknie rośnie 

Irenko u mnie jest dosyć suchy ogródek....piaski Niby zawsze przy upałach i braku deszczu podlewam....ale to i tak mało....
 Niby zawsze przy upałach i braku deszczu podlewam....ale to i tak mało....
Beatko różyczki w tym roku są wyjątkowo piękne i nie chorują....zawsze mogłoby tak być 

Marysiu u mnie na razie kwitnie jedna chryzantemka, najwcześniejsze, u pozostałych pokazują się dopiero malutkie pączuszki.....na kwitnienie trzeba będzie jeszcze poczekać...
Co do wykopywania dalii.....to jeszcze długo do tego ale rozmawiamy o tych jednorocznych, które siałam, ze też można można wykopać i ładnie przechowują się, nie trzeba co roku wysiewać, a ja nie miałam o tym pojęcia
 ale rozmawiamy o tych jednorocznych, które siałam, ze też można można wykopać i ładnie przechowują się, nie trzeba co roku wysiewać, a ja nie miałam o tym pojęcia   

Ja jesień kocham......wtedy wszędzie gdzie spojrzę są kolory które uwielbiam....rudości, brązy , złoto.......oby takie widoki cieszyły nas jak najdłużej......ale jeszcze pełnia wspaniałego słonecznego i pogodnego lata.....jesieni jeszcze nie widać 

Grażynko a jakby tak obsypać je sosnowymi szyszkami.....może powstrzymałoby to ślimory ?
Iduś i ja mam nadzieję, że będzie Ci pięknie rosła.....Ja od przyszłego roku postaram się je odnawiać każdej wiosny, jak piszą dziewczyny.....zobaczymy....U mnie wciąż kwitnie i z daleka wygląda pięknie.....ale z bliska masakra

Mariolu, w przyszłym roku tak zrobię, mam nadzieję, że efekt będzie

Aguś bardzo się cieszę, niech Ci pięknie rośnie

Irenko u mnie jest dosyć suchy ogródek....piaski
 Niby zawsze przy upałach i braku deszczu podlewam....ale to i tak mało....
 Niby zawsze przy upałach i braku deszczu podlewam....ale to i tak mało....Beatko różyczki w tym roku są wyjątkowo piękne i nie chorują....zawsze mogłoby tak być

Marysiu u mnie na razie kwitnie jedna chryzantemka, najwcześniejsze, u pozostałych pokazują się dopiero malutkie pączuszki.....na kwitnienie trzeba będzie jeszcze poczekać...
Co do wykopywania dalii.....to jeszcze długo do tego
 ale rozmawiamy o tych jednorocznych, które siałam, ze też można można wykopać i ładnie przechowują się, nie trzeba co roku wysiewać, a ja nie miałam o tym pojęcia
 Ja jesień kocham......wtedy wszędzie gdzie spojrzę są kolory które uwielbiam....rudości, brązy , złoto.......oby takie widoki cieszyły nas jak najdłużej......ale jeszcze pełnia wspaniałego słonecznego i pogodnego lata.....jesieni jeszcze nie widać

- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
Zgadzam się wczoraj widziałam bocianyAGNESS pisze: ale jeszcze pełnia wspaniałego słonecznego i pogodnego lata.....jesieni jeszcze nie widać
 Może nieco bardziej na południe, ale jednak jeszcze nie odleciały
 Może nieco bardziej na południe, ale jednak jeszcze nie odleciały 
- ankha
- Od: 5 kwie 2009, o 17:17
Witaj Agnieszko   

Chryzantemka cudna, jak słoneczko w chmurny poranek
Miejmy nadzieję, że jeszcze trochę z nami pobędzie, nie dopieściło nas jakoś szczególnie w lecie

Chryzantemka cudna, jak słoneczko w chmurny poranek

Miejmy nadzieję, że jeszcze trochę z nami pobędzie, nie dopieściło nas jakoś szczególnie w lecie

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Joluś  u mnie bocianów juz niestety nie widać....ale to wspaniale wiedzieć, ze jeszcze nas nie opuściły    

Anuś chryzantemka faktycznie cudna....ale cóż z tego jak choruje u mnie.....mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie z nią lepiej 

Kochani zapraszam serdecznie do kolejnej odsłony mojego letnio-jesiennego ogrodu....oto bramka do niego http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=47016
 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=47016 

Anuś chryzantemka faktycznie cudna....ale cóż z tego jak choruje u mnie.....mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie z nią lepiej

Kochani zapraszam serdecznie do kolejnej odsłony mojego letnio-jesiennego ogrodu....oto bramka do niego