Mój skrawek ziemi - Gabriela - /cz. 1.r 2008/
- alana
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gabrysiu widzę, że ciekawe odmiany roślin zakupiłaś
Wcześniej, kiedy nie byłam jeszcze na tym forum, biłam się tylko ze swoimi myślami i swoim sumienie, ale jak teraz czytam Wasze posty, to szczerze mówiąc trochę lżej mi się robi, że to nie tylko ja wydaję tyle kasy bez opamiętania (no prawie
) na rośliny i inne działkowe sprawy
I zgadzam się z Gabi, ze żadnego nałogu nie posiadam, tylko ten roślinny, który jak na na razie nikomu nie zaszkodził jeszcze :P Wy wychowałyście sobie swoich mężów, a ja rodziców
którzy już zdążyli się przyzwyczaić do mojej manii i nawet sami potrafią coś wypatrzeć i w sklepie i na łące 
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Reniu mi chodziło o to że jeszcze nie ma kwiatów, właśnie tego mi tu brakuje.reniazt pisze:Garysiu - co ty mówisz - bardzo ciekawy twój ogródek, taki urozmaicony - bardzo bardzo w nim fajnie.
Alu, ja zawsze myślałam tak samo, że coś ze mną nie tak, bo co roku wydawałam dużo pieniędzy na kwiaty.alana pisze:Gabrysiu widzę, że ciekawe odmiany roślin zakupiłaśWcześniej, kiedy nie byłam jeszcze na tym forum, biłam się tylko ze swoimi myślami i swoim sumienie, ale jak teraz czytam Wasze posty, to szczerze mówiąc trochę lżej mi się robi, że to nie tylko ja wydaję tyle kasy bez opamiętania (no prawie
) na rośliny i inne działkowe sprawy
I zgadzam się z Gabi, ze żadnego nałogu nie posiadam, tylko ten roślinny, który jak na na razie nikomu nie zaszkodził jeszcze :P Wy wychowałyście sobie swoich mężów, a ja rodziców
którzy już zdążyli się przyzwyczaić do mojej manii i nawet sami potrafią coś wypatrzeć i w sklepie i na łące
A teraz tak jak i TY przekonałam się, że każdy miłośnik działki czy ogrodu tak ma.
A rodziców to musisz mieć wspaniałych, że Ci jeszcze w tym "miłym szaleństwie" pomagają
- alana

- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
Śliczne te krokusy biało-fioletowe :P U Ciebie też wiosna już objawia swoje uroki
tylko na moim biegunie zimna jeszcze się wstrzymuje
ale może to dobrze, skoro ma się ochłodzić.
Pozdrawiam, Alicja
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- iwika
- 500p

- Od: 17 paź 2006, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Ten wiatr rozwiał mi kore po całym ogrodziebogusia177 pisze:Ja bym się kłóciła Gabi ,bo ja mieszkam na wydmuchowisku i wiatr mi wszystko znosi ,więc mam pracy na okrągło
Iwona i Lhasa Apso
Mój prawie ogród - Iwika
Mój prawie ogród - Iwika