Podwyższona rabatka cudna. Mnie również taka sie marzy, tyle, ze kamieni nie ma skąd brać... A to co jeszcze pozostało na skalniaku nie wystarczy na to co bym chciała.
aha, odnośnie skalniaka: świetny

czego mam więcej nie mam pojęcia w każdym bądź razie kamyki leżą a kora wypływa to tu to tam i ciągle gdzieś są braki
  czego mam więcej nie mam pojęcia w każdym bądź razie kamyki leżą a kora wypływa to tu to tam i ciągle gdzieś są braki    
  Dla równowagi postanowiłam obsypać - wysypać tu i ówdzie na rabatkach . Niestety zielsko lubi rosnąć wszędzie ale gorszy jest mech hmmm i z tym mogę mieć problemy na tej rabatce bo czym go usuwać
  Dla równowagi postanowiłam obsypać - wysypać tu i ówdzie na rabatkach . Niestety zielsko lubi rosnąć wszędzie ale gorszy jest mech hmmm i z tym mogę mieć problemy na tej rabatce bo czym go usuwać   

za duże ustawienia w aparacie były nic nie wchodzi więc zapraszam jutro ...
  za duże ustawienia w aparacie były nic nie wchodzi więc zapraszam jutro ...

Nic straconego na pewno  wygospodarujesz sobie gdzieś kawałeczek na hosty i żurawki  - zdjęcia są piękne tych roślin ale w realu to dopiero jest co podziwiać żurawki pokuszę Cię troszeczkę są zmienne w zależności od pory roku a ich wybór jest olbrzymi
  Nic straconego na pewno  wygospodarujesz sobie gdzieś kawałeczek na hosty i żurawki  - zdjęcia są piękne tych roślin ale w realu to dopiero jest co podziwiać żurawki pokuszę Cię troszeczkę są zmienne w zależności od pory roku a ich wybór jest olbrzymi   
  były róże w nagietkach a teraz są w aksamitkach
  były róże w nagietkach a teraz są w aksamitkach  

Friesia- jest śliczna i jak ładnie kwitnie i długo chciała bym mieć wszystkie takie kwiatki ....widzę że i Iza zachorowała na żurawki
  Friesia- jest śliczna i jak ładnie kwitnie i długo chciała bym mieć wszystkie takie kwiatki ....widzę że i Iza zachorowała na żurawki   ale się ta choroba po forum roznosi ...
  ale się ta choroba po forum roznosi ... Psiunio to już staruszek tylko przekłada się z miejsca na miejsce a ja obecnie nie mam czasu go pomęczyć spacerkami a raczej truchtem za rowerkiem
  Psiunio to już staruszek tylko przekłada się z miejsca na miejsce a ja obecnie nie mam czasu go pomęczyć spacerkami a raczej truchtem za rowerkiem  
  lubię swój ogród i cieszę się że i Tobie się coś w nim podoba choć wiele jeszcze mam do zrobienia ....
  lubię swój ogród i cieszę się że i Tobie się coś w nim podoba choć wiele jeszcze mam do zrobienia .... 

moje ulubione
 moje ulubione  

A ten łaciaty jest cudny
 A ten łaciaty jest cudny