W wężowym cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p
Od: 4 cze 2010, o 09:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: W wężowym cz.2

Post »

Dorotko Golden Zebra jest śliczna ale moja niestety nią nie jest... :?
Dzidziu to dwie lilie...miały byc pełne i jak widac nie są ;:224
Agnieś nieeeee teraz to mam już chyba 10 pięknych Casablanek,bo wszystkie bazarkowe piękności okazały się właśnie jedną odmianą...czyli Casablanką ;:224
Żurawki też mogę bez końca podziwiac...ostatnio właśnie takie limonkowe najbardziej mi się podobają :wink:
Iguś dziękuję ;:196 Jak fajnie że już kolejne nn dostały imionka :D
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Grażka, a skąd Ty wiesz co podziwiać w ogrodzie :roll: że takie żurawki na przykład, skoro tle piękności :lol:
Żurawkie znaczy są tymi ulubionymi chyba ;:108
A ja dzielę swoją miłość i zawsze mam problem, gdzie najpierw wyskoczyć :;230
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p

Post »

Joluś trudno powiedziec co jest moim największym ulubieństwem...żurawki na pewno,ale i lilie,hosty,trawki,liliowce...hmmm to chyba zależy od dnia ;:224 :;230
Mówisz że dzielisz swoją miłośc...no tak ja też ale u Ciebie nie trzeba pytac żeby wiedziec że kulki są nr.1 :uszy
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To prawda ;:196 są piękne, różnorodne, niezawodne i niektóre zimozielone :uszy
Ale takie różyczki dajmy na to, czy jeżówki, czy ....... :;230 tyle pięknych roślin, a każda czym innym zachwyca :tan
Oj mamy szczęście w życiu, że mamy taką pasję ;:108
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

A u mnie nr j 1 rozciaga się chyba na 10 pozycji roślinnych ....albo i więcej ;:224 :;230
Nie jestem w stanie powiedzieć co lubię najbardziej....bo NAJ-bardziej lubię.....i lilie i liliowce i róże i żurawki i hortensje i dzwonki i skalniaczki i piwonie i sasanki......i wiele jeszcze innych kwiatów........to jest dopiero zdecydowanie ;:224 :;230
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2011, o 21:12

Post »

OOOO to ja tak jak Agnieszka mam mnóstwo najulubieńszych :;230
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p

Post »

Dziewczynki takkk mamy szczęście że mamy taką pasję...i "choroby" z nią związane...W prawdzie są zarażliwe ale nie grożne...chyba że dla portfela :wink:
Forum jest oczywiście głównym siedliskiem wirusów i zaraża niemiłosiernie...stąd chyba tyle tych pozycji najulubieńszych.
Ale czasami się zastanawiam co ja bym robiła gdybym nie miała ogrodu i nie trafiła na to forum :roll:
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

FRAGOLA pisze: Ale czasami się zastanawiam co ja bym robiła gdybym nie miała ogrodu i nie trafiła na to forum :roll:
A ja dla odmiany zastanawiam się co robiłam, gdy jeszcze nie miałam ogrodu :;230 Nieustannie zadaję M pytanie?
On też nie wie :;230
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p

Post »

A to ci zagadka...też muszę nad tym pomyślec ;:224 ...znaczy nad tym co ja robiłam przed nie Ty...bo tego to się nie dowiem chyba :;230
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Kontakt:

Post »

Ja czytałam, szyłam i robiłam na drutach, a teraz nie mam kiedy spodni podłożyć. :roll:
kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 13:05
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jeju, Grażyna, Ty już nie dobijaj mnie tymi fotkami. Co zerknę, to pyzika otwieram coraz szerzej. śliczne. A na tym pierwszym zdjęciu z liliami białymi z poprzedniej strony, to moje pierwsze skojarzenie, ze to gołąbek fruwa nad lilią, bo ta lilijka z prawej strony wygląda jak gołąbek w locie. Nawet ma oczko.
a co tam, zerknę jeszcze raz na te fotki :)
w domu i w ogrodzie, cz.2, cz.3, cz.4
pozdrawiam serdecznie, Mariola
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Rozumiem Twoje rozgoryczenie pomyłkami lilii ale ja tak uwielbiam 'Casablancę', że chyba bym się ucieszył (bo mogło być gorzej :lol: )
x-U-ie
---
Od: 23 cze 2009, o 16:09

Post »

A ja powiem że wyjątkowo mam coś na 1 miejscu, tulipany.
Przed "posiadaniem" na razie nawet i tymczasowo ogrodu - no dużo miałam czasu na forum. Teraz też dużo czasu ale poświęcam hihi na ogród.
I naprawdę w pełni świadomie przyznaję, że chcę jeszcze więcej czasu w już naprawdę swoim ogrodzie spędzać.
Poza tym "wężowy" to doskonały przykład tego, że gdy się naprawdę mocno zastanawia, myśli to fajne pomysły i rozwiązania przychodzą do głów.

Aha i zapomniałabym. Jakbyś w przyszłości sprzedawała Casablance... odkupię ;:224
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p

Post »

Iguś czytac też lubiłam i nadal lubię...a szycie...umiem ale nie lubię...druty...nie wiem czy lubię bo raczej nie umiem ;:224
Mariolka te lilie "gołąbkowe" też ładne są...ale takie już mam i liczyłam że będę miała inne :?
Jacku takkk mogło by byc gorzej...bywało...ale jeśli kupuję daną rośllinkę to chciała bym żeby nią była.Na początku gdy się wszystkiego ma jeszcze mało a miejsca dużo to nawt pomyłki cieszą...Teraz niestety już mniej :roll:
Ulka "wężowy" to przykład prób i błędów...ale człowiek przecież na błędach się uczy :wink:
Podaj mi adresik to Ci wyślę te dwie "casablanki",bo reszta rośnie wśród innych...już przekwitły i nie wiem które to były.

A dziś róże...nieeee nie moje..."mamowe"...Ta jest cudna...to trzecia z tych które chciała bym miec...
Obrazek
ta też ładna ale wolę ją u mamy podziwiac...ja tylko takie "rozłażące" lubię...
Obrazek

Obrazek

a to jedna z moich trzech(aż tyle mam)...takie ciekawe dziwadeło...lubiła bym ją gdyby była pnąca lub płożąca(okrywowa...nie znam się na różach i ich nazywnictwie)
Obrazek

a to mój "różyczek" w gościnie u sąsiadów...jak widac najlepiej czuł się wśród kwiatków
Obrazek
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
x-U-ie
---
Od: 23 cze 2009, o 16:09

Post »

Grażynko, a zaraz napisze na priv. Ale jeszcze powiedz czy nie wybierzesz się w te okolice w październiku:) mam cichą coraz głośniejszą jednak nadzieję, że będzie na to konkretny powód:)

Co do róż, to mi najbardziej z pokazanych przez Ciebie podoba się ta mocno żółto czerwona.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”