O jakim wyciągu z grejfruta mówicie? To się kupuje czy samodzielnie wyciąga coś z tego grejfruta?

ale tak poważnie. Majka wiosną opryskiwala swoje róże i jest zadowolona, podobno są efekty więc nie zaszkodzi spróbować. Tym bardziej, że u mnie stanowczy sprzeciw rodziny przeciw gnojówkom wszelkiego rodzaju zauważyłam
 ale tak poważnie. Majka wiosną opryskiwala swoje róże i jest zadowolona, podobno są efekty więc nie zaszkodzi spróbować. Tym bardziej, że u mnie stanowczy sprzeciw rodziny przeciw gnojówkom wszelkiego rodzaju zauważyłam  

.
 .
 jak ten basen na grysie się sprawdza? Czy to są raczej obłe kamyczki?
 jak ten basen na grysie się sprawdza? Czy to są raczej obłe kamyczki?
 A wiadomo co robi się z taka wodą
 A wiadomo co robi się z taka wodą   

golizną świeci.
 golizną świeci.

Ogladając na forum piękne portrety róż, napalamy się i już zamawiamy i kupujemy.Marie A. Kwiat śliczny, ale całość golizną świeci.

.
 . 

Ale to plany juz na kolejny rok. Nie oszukujmy się tego lata basen najbardziej potrzebny był na początku i może teraz na tydzień ... dwa
 Ale to plany juz na kolejny rok. Nie oszukujmy się tego lata basen najbardziej potrzebny był na początku i może teraz na tydzień ... dwa  Okaże się, bo mówią, ze teraz proporce pogodowe 2x1 znaczy maj, czerwiec piękny - lipiec kiepski, teraz kolej więc na ładny sierpień i wrzesień
 Okaże się, bo mówią, ze teraz proporce pogodowe 2x1 znaczy maj, czerwiec piękny - lipiec kiepski, teraz kolej więc na ładny sierpień i wrzesień  
  Jakie masz doświadczenia z tą różyczką?
  Jakie masz doświadczenia z tą różyczką? Chyba większość pójdzie na kompost, a ja kupię w końcu licencjonowane, z małą podatnością na choroby. Nie jestem wielką znawczynią róż, w zasadzie wszystkie mi się podobają, pod warunkiem, że są zdrowe, długo kwitną i powtarzają kwitnienie
  Chyba większość pójdzie na kompost, a ja kupię w końcu licencjonowane, z małą podatnością na choroby. Nie jestem wielką znawczynią róż, w zasadzie wszystkie mi się podobają, pod warunkiem, że są zdrowe, długo kwitną i powtarzają kwitnienie  

Część róż też nie najlepiej. Kilka wywalę (może nie na kompost, ale z ogrodu wylecą)
  Część róż też nie najlepiej. Kilka wywalę (może nie na kompost, ale z ogrodu wylecą)   

Do zobaczenia później
 Do zobaczenia później   

Dorotko to ja się upominałam o nasiona naparstnicy . Nic się nie stało, ja także miałam zebrać dla Ciebie ale do ogrodu wpadła moja mama i w ramach porządkowania powyrywała wszystkie przekwitłe naparstnice. Umawiamy się na następny rokdodad pisze:Moja na razie sie kisi
Mam informację. Obiecałam komuś nasiona białej naparstnicy, ale nie pamiętam komuNiech się odezwie.
Niestety mam ich niewiele bo zaspałam z zebraniem a poza tym lało bez przerwy