Moje zielone nieszczęścia - anoli
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja tam wolę sama gotować, nie chwaląc się umiem. Przydałby mi się szczepek cierpliwego i motywującego
A do Ciebie to miałam zawitać, chciałabyś może fikusa sprężystego z zielonymi stożkami wzrostu - sadzonkę?
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Ilonko za kaktusy i fikusy to ja na razie dziękuje będę miała mam nadzieje że się ukorzenią beniaminki , ale biorę wszystko co ma listki biało zielone lub w ciapki ....hi hi ale jestem pazerna hi hi
Cierpliwej szczepki brak, a motywującej do pracy to raczej nie bierz chyba że znajdzie się taka co zyski sporę przyniesie :P
Cierpliwej szczepki brak, a motywującej do pracy to raczej nie bierz chyba że znajdzie się taka co zyski sporę przyniesie :P
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kobiety, co z Wami, ostatnio koleżanka ze studiów "oświadczyła mi się", żebym z nią zamieszkała i jej gotowała.
No ale dobra, nie mówię nie :P
Beatko ja też dostałam tej choroby z biało-zielonymi objawami. Ale leków jakoś brak. Mogę zaoferować malutką szczepeczkę carnoski - nie paiętam czy już ją masz, wybacz.
Antosiu, całym sercem jestem za powodzeniem planu
Beatko ja też dostałam tej choroby z biało-zielonymi objawami. Ale leków jakoś brak. Mogę zaoferować malutką szczepeczkę carnoski - nie paiętam czy już ją masz, wybacz.
Antosiu, całym sercem jestem za powodzeniem planu
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona