Tosiu Twoja Kobea sie spisuje moja coś kiepsko dopiero jeden kwiatek się rozwija i to tak długo
że szkoda mówić .Mak jest jednoroczny,a len sama nie wiem kiedy siać po prostu Ci wysłałam może trochę
teraz wysiej a trochę zostaw na wiosnę nigdy go nie siałam dostałam sadzonkę i stąd go mam teraz sam sie wysiewa
Małgoś, sorry, ale u nas też jest wystawa. Przeprowadź się bliżej, to będę u Ciebie codziennie Ale spoko, przyjadę następnym razem. Ja już nic nie kupuję. Koleżanki obiecały mi kilka krzaków róż i basta!! Trawnik musi być i już!!!
TOSIA miło znowu zajrzeć do Twojego ogrodka a trawnika zawsze możesz ująć jak coś specjalnie Ci się spodoba . Tosia czy ten pełny kosmos nie masz go ode mnie w tym mixie roślinek co Ci wykopałam . Wierzba Hakuro ogromniasta czy będziesz ja jeszcze przed zimą obcinać ,albo dopiero wiosną . Jeżyk śliczny i na pewno dobrze mu u Ciebie a kobea cudo zbierz nasionka może i u mnie w przyszłym roku zagości . Róze pięknie Ci rosną a ta piękność czy to Jubile Celebration ma tyle pąków . Kurcze muszę sie wybrać do Ciebie a ta czerwona kim jest też obsypana kwiatami
Jadziu, jutro będziesz miała okazję zobaczyć mój ogródek na żywo Pewnie jeszcze o tym nie wiesz?
Kasiu, jeżyk ma się dobrze, ale dziś się trochę martwiłam o niego gdyż ciągnął tylne nóżki za sobą, ale poźniej było dobrze. To jeszcze maluch i nie wiadomo jakie miał przejścia.
Tosiu
Witam po dłuższej przerwie
Tosiu jak zawsze u Ciebie pięknie kolorowo a Twoja gościnność wabi do Ciebie i te małe i te duże
A kiedy jest ta wystawa o której pisałaś?