Dziś byłam na kawce z Basią(basga).Było naprawdę bardzo,bardzo miło.A jakie roślinki dostałam!!!Ale pochwalę się jutro,bo dziś już kiepskawe światło na fotki...
Pozdrawiam,Kinga. Na skraju lasu jest mały domek...
anoli pisze:Jutro??jutro Znęcanie się stało popularne na tym forum
hi hi to fakt. Ale to tak przyjemnie pomyśleć że w tym samym czasie tyle kwiatomaniaczek siedzi przed netem i wciska F5 żeby tylko wskoczyło zdjęcie nowego nabytku
Antosia dobrze gada...już jej pisałam ,że dokooptujemy Zieloną do naszej małopolskiej paczki !
O co chodzi z tym klawiszem F5 bo ja dodaję przez Fotosik ale tak w skrócie to nie umiem!
To nowości od Basi:
epiphyllum,eszynantus marmurkowy,wilczomlecz,fiołeczki i...fiołeczek,ktory wystawia łebek
Dostałam jeszcze nasionka...ale już wsadziłam...pokażę,jak wyrosną
Fajna ta Basia...
Pozdrawiam,Kinga. Na skraju lasu jest mały domek...
witaj Antosiu jak miewa się Twoje Anturium z przeceny? CZy już może zakwitło,jeśli tak to na jaki kolorek?
Ja też mam anturium czerwone i jest nawet nie trudne w uprawie i kwitnie bez przerwy tak,że nawet nie mam kiedy go przesadzić...
Nie słyszałam o takiej metodzie ukorzeniania Możesz napisać coś więcej na ten temat? Mam obiecane epiphyllum od Dawida i nie bardzo wiem, jak je wsadzić. Z góry dziękuję za odpowiedź