Balkogródek Katarzynki
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Balkogródek Katarzynki
Śliczny widok
i ładną masz podłogę 
- igielka78

- Od: 13 mar 2008, o 10:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No to ja rozumiem co taka cisza była w wątku. Nie ma właścicielki to i cisza. 
-
katarzynka575
- 1000p

- Od: 15 mar 2010, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Celinko dziękuję, a podłoga przyjemna dla bosej stopy i wygodna bo łatwo zdejmuje się poszczególne kwadraty i sprząta
Igiełko miło że zajrzałaś
wiesz orliki od Ciebie bardzo się rozrosły i smakują kotom mojej córki 
Ach i na wyjeździe kupiłam sobie krokusy jesienne i dzisiaj właśnie je wsadziłam zobaczymy co z nich wyrośnie

Igiełko miło że zajrzałaś
Ach i na wyjeździe kupiłam sobie krokusy jesienne i dzisiaj właśnie je wsadziłam zobaczymy co z nich wyrośnie
-
dawidbanan
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
Ja miałem krokusy zeszłej jesieni.
Miały po kilka kwiatów, ale się nie otwarły, bo cały czas deszcze padały, więc oglądałem tylko zamknięte pąki..
Wiosną wypatrywałem, ale niestety nie wyszły już z ziemi
Jak Ci róże urosną duże i zrezygnujesz, to wiesz, Dawid jest chętny
Zobacz do mojego wątku storczykowego
Miały po kilka kwiatów, ale się nie otwarły, bo cały czas deszcze padały, więc oglądałem tylko zamknięte pąki..
Wiosną wypatrywałem, ale niestety nie wyszły już z ziemi
Jak Ci róże urosną duże i zrezygnujesz, to wiesz, Dawid jest chętny
Zobacz do mojego wątku storczykowego
- Locutus

- Od: 17 kwie 2010, o 16:48
- Kontakt:
Gratuluję fuksji, Katarzynko. Moja, kupiona niedawno, była obsypana pąkami i niestety wszystkie pąki zgubiła, zamiast rozwinąć? Załomka totalna.
Pozdrawiam!
LOKI
Pozdrawiam!
LOKI
-
katarzynka575
- 1000p

Dawid jakby co to wiem kto się zajmie moimi różami
Lokiwiesz ta moja różowa z jasnym środkiem tak samo jak ją kupiłam miała sporo pączków i niewiele rozwinęła ale za to zrzucać zrzucała cudnie wszystkie .Ale co robi odżywka ,moje wiszą w cieniu ,podlewam je codziennie nawet jak pada (są pod dachem) może troszkę mnie ale jednak i co tydzień dostają odżywkę .I to chyba cały sekret .Jeśli będziesz chciał to prześlę Ci na jesień kilka gałązek bo i tak przed zimą (przed zimowaniem) będę musiała je podciąć .Raz udało mi się przezimować mam nadzieję że drugi też się uda
Lokiwiesz ta moja różowa z jasnym środkiem tak samo jak ją kupiłam miała sporo pączków i niewiele rozwinęła ale za to zrzucać zrzucała cudnie wszystkie .Ale co robi odżywka ,moje wiszą w cieniu ,podlewam je codziennie nawet jak pada (są pod dachem) może troszkę mnie ale jednak i co tydzień dostają odżywkę .I to chyba cały sekret .Jeśli będziesz chciał to prześlę Ci na jesień kilka gałązek bo i tak przed zimą (przed zimowaniem) będę musiała je podciąć .Raz udało mi się przezimować mam nadzieję że drugi też się uda
- igielka78

Katarzynko, kotom to rzeczywiście dziwne rzeczy potrafią smakować. 
Fuksje bardzo ładne,życzę sukcesów w zimowaniu 
- Locutus

- Od: 17 kwie 2010, o 16:48
- Kontakt:
@ Katarzynka ? no moja też ma cały czas wilgotno, ale chyba też po prostu choruje? Kiedyś zauważyłem brązowe placki na liściach, które potem schły i odpadały (liście, nie placki), zapryskałem ją więc środkiem przeciwgrzybowym, a dziś w oko wpadły mi (a właściwie mojej Żonie) jakieś takie małe białe skrzydlate ? chyba mączliki. Będę coś z tym musiał zrobić. Pewnie Provado pójdzie w glebę. O ile jeszcze mam...
Dzięki za propozycję przesłania sadzonki ? to naprawdę bardzo sympatyczne z Twojej strony ? ale mam jednak nadzieję, że uratuję moją biedaczkę. Nawet jeśli właśnie dziś odpadł jej OSTATNI pąk kwiatowy. :-P
Pozdrawiam!
LOKI
Dzięki za propozycję przesłania sadzonki ? to naprawdę bardzo sympatyczne z Twojej strony ? ale mam jednak nadzieję, że uratuję moją biedaczkę. Nawet jeśli właśnie dziś odpadł jej OSTATNI pąk kwiatowy. :-P
Pozdrawiam!
LOKI
- justus27

- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Kasiu... Widzisz...tydzień nieobecności i...balkon jakby inny...ciekawszy ;)
Fuksje ślicznie Ci rosną i kwitną. Róże cieszą kwiatami
Truskawkom życzę silnych korzeni.
Fuksje ślicznie Ci rosną i kwitną. Róże cieszą kwiatami
Truskawkom życzę silnych korzeni.
-
katarzynka575
- 1000p

Justynko dziękuję bardzo
I do tego jeszcze dzwonek kupiony z przeceny (przekwitnięty) ładnie zaczyna kwitnąć
Loki właśnie miałam pytać bo u mnie też zauważyłam małe białe latające ,a nie wiem co to i jak z tym walczyć .Zauważyłam też że lubią siedzieć na różowej fuksji (złamanej) na liściach , na bazylii , mięcie i orlikach i chyba tylko na tych roślinach .
To mówisz że Provado powinno pomóc ,muszę spróbować .
Igiełoostatnio do menu kotów córki dołączyły listki róż
Kasiu dziękuję
I do tego jeszcze dzwonek kupiony z przeceny (przekwitnięty) ładnie zaczyna kwitnąć
Loki właśnie miałam pytać bo u mnie też zauważyłam małe białe latające ,a nie wiem co to i jak z tym walczyć .Zauważyłam też że lubią siedzieć na różowej fuksji (złamanej) na liściach , na bazylii , mięcie i orlikach i chyba tylko na tych roślinach .
To mówisz że Provado powinno pomóc ,muszę spróbować .
Igiełoostatnio do menu kotów córki dołączyły listki róż
Kasiu dziękuję
- justus27

- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Białe latające paskudy koło fuksji to na pewno mączliki. Trudno się ich pozbyć... Pryskaj...
-
katarzynka575
- 1000p

No właśnie będę musiała czymś prysnąć bo mnie strasznie denerwują .
Za chwilę będę miała niebiesko na balkonie zaczynają rozwijać się kwiatuszki dzwonka i powojnika Arabella
Bratki niestety po ostatnich deszczach i mojej nieobecności (nie miał kto zdjąć skrzynki) już zmarniały chyba dopadła je szara pleśń
ale jest i dobra wiadomość maleńkie brateczki wyrastają w skrzynce z bratkami i obok .Może się uda i na wiosnę odbiją ?
Za chwilę będę miała niebiesko na balkonie zaczynają rozwijać się kwiatuszki dzwonka i powojnika Arabella
Bratki niestety po ostatnich deszczach i mojej nieobecności (nie miał kto zdjąć skrzynki) już zmarniały chyba dopadła je szara pleśń
- igielka78

Katarzynko, no wiesz, nieśmiało zaproponuję... może córka zaczęłaby je karmić... no wiesz Whiskas, Kitikat...katarzynka575 pisze:
Igiełoostatnio do menu kotów córki dołączyły listki róż![]()
-
katarzynka575
- 1000p