Moniczko, może chcesz trochę irysków?Ziel-ona pisze:Jak będę miała choć ułamek tego co Ty to będzie ok.
Orliki możesz juz wysiać, widzę, że masz mieszankę. Dam ci dobrą radę. Postaraj sie wysiać je dosyć rzadko, jak będziesz pikować to pojedynczo, wtedy bardzo ładnie rozrosna ci się i będziesz wiedziała który ma jaki kolorek. Ja niestety tak nie zrobiłam i mam teraz w jednej kępie kilka kolorków

Orliki mam wysiać do doniczek czy już do gruntu?? Irysy chętnie przyjmę, dziękuje!
 Orliki mam wysiać do doniczek czy już do gruntu?? Irysy chętnie przyjmę, dziękuje! 

Ale już zastąpiłam je innymi.
 Ale już zastąpiłam je innymi. Proszę mi powiedzieć kiedy mogę wysiać trawę? Nie będę jej sadzić na dużym terenie, chcę ją wysiać tylko w tych miejscach gdzie mi zmarniała. Czy mogę to zrobić już teraz?
 Proszę mi powiedzieć kiedy mogę wysiać trawę? Nie będę jej sadzić na dużym terenie, chcę ją wysiać tylko w tych miejscach gdzie mi zmarniała. Czy mogę to zrobić już teraz?

Kochana będziemy się wspierać, nie będzie tak źle. Zostawiłam w ogrodniczym trochę kasy, dobre dusze z forum trochę mnie wspomogły i niedługo (za marę miesięcy
 Kochana będziemy się wspierać, nie będzie tak źle. Zostawiłam w ogrodniczym trochę kasy, dobre dusze z forum trochę mnie wspomogły i niedługo (za marę miesięcy