Na mazowieckich piaskach - ogród Franceski
- klarysa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 11 mar 2011, o 17:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Na mazowieckich piaskach - ogród Franceski
A ja znalazłam clemka bylinowego różowego za 20 i też mam awarię na łączach

Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Francesko, daj znac czy wszystko dobrze z Franiem? myślę o Was.
- Isskaa
- 500p

- Od: 21 kwie 2011, o 15:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Agatko witaj kochana!!!
Dawno mnie nie bylo..
Pierwsze co to probowalam sie doczytac co to za operacja czeka Twojego syna,coflam sie o pare stron i nie moglam znalezc szczegolow,ale cokolwiek by to nie bylo to trzymam mocno,ale to bardzo mocno kciuki za niego i zycze bardzo szybkiego powrotu do zdrowka,aby biedaczek sie nie meczyl..
Nie cierpie jak dzieciaczki choruja,cierpia,cokolwiek by to nie bylo,nawet przy zwyklym katarze sie biedactwa mecza,a co dopiero cos powazniejszego.
Mocno trzyma kciuki i czekam na wiesci (dobre!!)jak juz bedziecie po operacji
A po drugie to widze,ze wszystko pieknie kwitnie
Dawno mnie nie bylo..
Pierwsze co to probowalam sie doczytac co to za operacja czeka Twojego syna,coflam sie o pare stron i nie moglam znalezc szczegolow,ale cokolwiek by to nie bylo to trzymam mocno,ale to bardzo mocno kciuki za niego i zycze bardzo szybkiego powrotu do zdrowka,aby biedaczek sie nie meczyl..
Nie cierpie jak dzieciaczki choruja,cierpia,cokolwiek by to nie bylo,nawet przy zwyklym katarze sie biedactwa mecza,a co dopiero cos powazniejszego.
Mocno trzyma kciuki i czekam na wiesci (dobre!!)jak juz bedziecie po operacji
A po drugie to widze,ze wszystko pieknie kwitnie
- klarysa

Francesko, dla ciebie i Frania 
Justyna
Moje "wyczyny'...
Moje "wyczyny'...
- Francesca

- Od: 25 maja 2010, o 13:16
Witam, kochani
Dziękuję za pamięć
Niestety nie miałam internetu w szpitalu (nie wiem czemu nie dał mi się uruchomić w komórce, wyskakiwał mi komunikat o konieczności kontaktu z operatorem, może to po przejściu z Ery na T-Mobile
).
Wróciliśmy wczoraj przed wieczorem, Franio w formie jakby nic się nie stało (gdyby nie blizna sama bym nie mogła uwierzyć w tę jego operację
), jak nerka poradzi sobie po okrojeniu (miał zdwojoną i trzeba było wyciąć tę dodatkową, bo do niej był potworny refluks co powodowało zakażenia - leki zapobiegające nie pomagały) okaże się najwcześniej za kilka miesięcy, bo tyle czasu potrzeba układowi na dojście do sprawności (no chyba że znowu zacznie chorować, ale mam wielką nadzieję że nie).
Na dworze mokro, w domu wręcz przeciwnie - M. ani razu nie podlał kwiatów, papirus w łazience wręcz padł na boki
Pada, więc nie da się zrobić zdjęć
W miarę możliwości czasowych nadrobię zaległości w Waszych wątkach; zobaczyłam już aktualne numery stron w co niektórych i widzę, że będzie duuuużo czytania
Niestety nie miałam internetu w szpitalu (nie wiem czemu nie dał mi się uruchomić w komórce, wyskakiwał mi komunikat o konieczności kontaktu z operatorem, może to po przejściu z Ery na T-Mobile
Wróciliśmy wczoraj przed wieczorem, Franio w formie jakby nic się nie stało (gdyby nie blizna sama bym nie mogła uwierzyć w tę jego operację
Na dworze mokro, w domu wręcz przeciwnie - M. ani razu nie podlał kwiatów, papirus w łazience wręcz padł na boki
Pada, więc nie da się zrobić zdjęć
W miarę możliwości czasowych nadrobię zaległości w Waszych wątkach; zobaczyłam już aktualne numery stron w co niektórych i widzę, że będzie duuuużo czytania
- Ulcia
- 200p

- Od: 1 lip 2011, o 14:00
Witamy Cię Agato!
Śledzę Twój wątek, nie zawsze się wpisując. Świetnie, że Franio w dobrej formie!
buziaczki dla niego. Dla Was to też trudny i stresujący okres.
Nie martw się, wszystko się wyrówna; na zewnątrz roślinki odżyją a i w domku też. Ja jestem tak zawirowana między pracą zawodową a ogrodem, że w domu zapominam podlać doniczkowe. Potem lecę zesteresowana i myślę, że jak padną- to co ja zimą będę pielęgnować
Powodzenia i dużo zdrówka!
Śledzę Twój wątek, nie zawsze się wpisując. Świetnie, że Franio w dobrej formie!
Nie martw się, wszystko się wyrówna; na zewnątrz roślinki odżyją a i w domku też. Ja jestem tak zawirowana między pracą zawodową a ogrodem, że w domu zapominam podlać doniczkowe. Potem lecę zesteresowana i myślę, że jak padną- to co ja zimą będę pielęgnować
Powodzenia i dużo zdrówka!
POZDRAWIAM. URSZULA, OGRÓD ULCI KLUB MŁODYCH RÓŻYCZKOWYCH EMERYTEK
...I nieprzytomnie biegnąc przez świat
rzucasz na wiatr młodość swoją i urodę.....
...I nieprzytomnie biegnąc przez świat
rzucasz na wiatr młodość swoją i urodę.....
kochana, cieszę się, że się odezwałaś, a wieści pooperacyjne są optymistyczne
niech Franio zdrowieje szybko, a jego organizm przystosuje i dojdzie do pełnej sprawności...
ściskam Was,
A.
ściskam Was,
A.
- klarysa

Francesko, cieszę się, ze to już za wami
Myślałam cieplutko. Franio zuch. Dbajcie o siebie. Odpoczywajcie.
Roślinki dadzą sobie radę
Myślałam cieplutko. Franio zuch. Dbajcie o siebie. Odpoczywajcie.
Roślinki dadzą sobie radę
Justyna
Moje "wyczyny'...
Moje "wyczyny'...
- MonaeS

- Od: 22 mar 2010, o 22:02
Ja też cieszę się,że jesteście już w domu. Frania organizm jest młody i na pewno ma w sobie zasoby by szybko wracać do równowagi.Dlatego cieszcie się sobą i bądżcie dobrej myśli.Wszystko co najlepsze przed wami 
Francesco nareszcie jesteś
Bardzo się cieszę, że wszystko poszło O.K.Cały czas o Was myślałam.Uściskaj ode mnie Frania.Zuch chłopak 
- ewka63
- 500p

- Od: 17 kwie 2011, o 09:25
- Kontakt:
Witaj Francesco. Cieszę się, że Franio zuch chłopak i tak szybko dochodzi do siebie. Dzieci mają jakąś cudną siłę regeneracyjną
. Teraz już musi byc tylko dobrze
. Pozdrawiam 
Mój zielony kawałek ziemi
Pozdrawim Wszystkich - Ewa
Pozdrawim Wszystkich - Ewa
- Isskaa
- 500p

- Od: 21 kwie 2011, o 15:32
- Kontakt:
Francesca
ja rowniez przylaczam sie do zyczen szybkiego powrotu do zdrowia dla synusia i mam nadzieje,ze nie bedzie komplikacji pooperacyjnych i wszystko wroci do normy.
Buziaki dla malego,niech sie trzyma dzielnie,cmok cmok
Buziaki dla malego,niech sie trzyma dzielnie,cmok cmok
- agatka123

- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Ja również trzymam kciuki za małego rekonwalescenta .
Dużo zdrówka życzę , no i trochę
Dużo zdrówka życzę , no i trochę
o tak, dużo zdrówka i aby wszystko się dobrze potoczyło.
- Francesca

- Od: 25 maja 2010, o 13:16
Bardzo Wam wszystkim dziękuję
Taką ulgę poczułam, kiedy już było po wszystkim...
Jedno zdjęcie - pnąca Iceberg z wiosennych zakupów, obecnie mniej więcej mojego wzrostu czyli około 170 cm, ma mnóstwo pędów
Rośnie razem z powojnikiem Billem McKenzie przy bramce do części warzywno-gospodarczej, chłopakowi chyba deszcze nie sprzyjają

Jedno zdjęcie - pnąca Iceberg z wiosennych zakupów, obecnie mniej więcej mojego wzrostu czyli około 170 cm, ma mnóstwo pędów