Moje okna... - Ziel-ona
- Ziel-ona
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 gru 2007, o 21:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
dewuka dzięki, to kolor w mojej świeżo wyremontowanej sypialni. Nie wiem czy zasnę w takich barwach
basga kupiłam ją w takiej kwiaciarni- "uśmiercarni kwiatów". Już tydzień temu oglądałam podobną, ale była jakaś wątła.Dzisiaj trafiłam świeżo po dostawie, dlatego jest taki zieloniutki i zdrowiutki. Nie musisz nigdzie jechać. Zroślicha ma to do siebie, że szybko rośnie i łatwo się przyjmuje. Więc za jakiś czas będziesz ją miała
basga kupiłam ją w takiej kwiaciarni- "uśmiercarni kwiatów". Już tydzień temu oglądałam podobną, ale była jakaś wątła.Dzisiaj trafiłam świeżo po dostawie, dlatego jest taki zieloniutki i zdrowiutki. Nie musisz nigdzie jechać. Zroślicha ma to do siebie, że szybko rośnie i łatwo się przyjmuje. Więc za jakiś czas będziesz ją miała
- Ziel-ona
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 gru 2007, o 21:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Podzielę się z Wami dziewczyny, zroślicha jak się zaaklimatyzuje to jak chwast rośnie. Najważniejsze żeby ją przędziorki nie dopadły! Widziałam dzisiaj dziwną roślinkę w kwiaciarni - pnąca, bardzo delikatna, jasno zielona z białymi plamkami, i z każdego listka odchodził ogonek z dwoma malutkimi roślinkami
Pierwszy raz takie cudo widziałam, ale cenę też miała cudowną (32zł)! Pani nie znała nazwy, a w ogóle to ta pani rzadko zna nazwy roślin, które sprzedaje - wstyd! A to zroślicha od Ilonki
Dzielnie się trzyma...

Syngonium mini...