Moja przestrzeń - koza
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ulka ty już na walizkach siedzisz jak widzę i tak prawdę mówiąc to troszkę Ci zazdroszczę / pozytywnie oczywiście /.Też bym chciała na twoim miejscu jak najprędzej uciec z miasta do ciszy i świeżego powietrza. Mam nadzieję , że dasz znać co z internetem i czy pokażesz działkowe ary w pełni rozkwitu - myślę, że widok będzie piękny.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- koza
- Przyjaciel Forum

- Od: 26 lip 2006, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grażynko jeśli chodzi o internet zrobię wszystko co w mej mocy !! 
Rozumiem, że chcesz też się wyrwać...... ale Ty masz dużą przewagę. Mieszkasz w Cieszynie!!! To jak pamiętam piękne miasto!!! Góry na wyciągnięcie ręki........I tak dużo zieleni
Bywałam tam kiedyś często!!! Harcerskie lata spędzałam w Nierodzimiu a to już rzut beretem!!!!!! A moje Mysłowice .......szyby kopalniane, kominy elektrowni i szarość.
Mimo wszystko kocham moje miasto. Z nim łączą się moje najwcześniejsze i najmilsze wspomnienia.

Rozumiem, że chcesz też się wyrwać...... ale Ty masz dużą przewagę. Mieszkasz w Cieszynie!!! To jak pamiętam piękne miasto!!! Góry na wyciągnięcie ręki........I tak dużo zieleni
Mimo wszystko kocham moje miasto. Z nim łączą się moje najwcześniejsze i najmilsze wspomnienia.
Ulka buziaki przesyła
- kogra
- Przyjaciel Forum

Ulka - wierzę, ale mając takie ranczo też bym siedziała już na walizkach. Co tam Mysłowice......... ranczo jest piękniejsze i jakie możliwości. A poza tym.........to nie tęskno Ci za dziewczynkami ? Bo o M już nie wspomnę
Ja też mam 2 dziewczyny i ciężko byłoby mi bez nich.
Ja też mam 2 dziewczyny i ciężko byłoby mi bez nich.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- kogra
- Przyjaciel Forum

Super wieści Ulka. A ja chucham na te zaciśnięte kciuki, żeby wszystko się udało. 
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki