/Nie/usunięty temat
- man211
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 paź 2007, o 08:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
/Nie/usunięty temat
Wstawiłem godzinę temu nowy temat ,,wystawy,, do działu rośliny cebulowe i jednoroczne .Co się z tym stało ?? Czemu zostało to usunięte .Komu to przeszkadzało ?
Pozdrawiam Grzegorz
Kolekcja dalii ze Śląska Kolekcja dalii ze Śląska cz.2
Mój garnek Poszukuję dalii Lajkonik
- man211
Re: usynięty temat
Nie sądzę aby wklejenie tego wątku w tym temacie ,było lepsze aniżeli ja o zrobiłem.
Oglądający forum z kwiatami cebulowymi automatycznie rzuca się w oczy ,,wystawa,, i na to wchodzą .Nigdy nie przyszło by mi do głowy aby taką informację szukac w tematach dowolnych .
Gratuluję pomysłu administratorze
Oglądający forum z kwiatami cebulowymi automatycznie rzuca się w oczy ,,wystawa,, i na to wchodzą .Nigdy nie przyszło by mi do głowy aby taką informację szukac w tematach dowolnych .
Gratuluję pomysłu administratorze
Pozdrawiam Grzegorz
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 24 sty 2007, o 11:59
- Kontakt:
Re: /Nie/usunięty temat
A wystarczyło zapoznać się z regulaminem Forum § 2.1., pkt d) i nie było by nieuzasadnionych pretensji do bogu ducha winnego Administratora, który notabene o niczym nie wie. Łatwo krytykować kogoś, niźli samemu zastanowić się co zrobiłem źle.
Pozdrawiam, Paweł Woynowski
"MIKRO JEZIORO"- Projektowanie i budowa założeń wodnych w ogrodach, konserwacja i doradztwo.
"PORADNIK" - Oczko Wodne
"MIKRO JEZIORO"- Projektowanie i budowa założeń wodnych w ogrodach, konserwacja i doradztwo.
"PORADNIK" - Oczko Wodne
- man211
Panie Pawle w dalszym ciągu nie zgadzam się z Panie ,a także a administratorami tego forum i mam do tego prawo.
W takim razie zgłaszam wniosek aby osoba chcąca znależc szybko wystawy organizowane w kraju mogła szybko i bez problemu poszukac , (w tym celu proszę na mój wniosek i myślę że nie tylko na mój)
1. utworzyc wątek gdzie będziemy się mogli powiadamiac o wystawach w kraju ,
2. wątek z wystawami zagranicznymi .
Do tej pory brak składu i ładu każdy ładuje te informacje gdzie chce .Przecież chodzi o to żeby pocieszyc oko na takiej wystawie i aby skorzystało z tego możliwie jak najwięcej oglądających
W takim razie zgłaszam wniosek aby osoba chcąca znależc szybko wystawy organizowane w kraju mogła szybko i bez problemu poszukac , (w tym celu proszę na mój wniosek i myślę że nie tylko na mój)
Do tej pory brak składu i ładu każdy ładuje te informacje gdzie chce .Przecież chodzi o to żeby pocieszyc oko na takiej wystawie i aby skorzystało z tego możliwie jak najwięcej oglądających
Pozdrawiam Grzegorz
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 24 sty 2007, o 11:59
- Kontakt:
To nie jest problem zgadzania się ze mną czy nie, to wyłącznie kwestia przestrzegania regulaminu - § 1.0., oraz § 5.2man211 pisze:Panie Pawle w dalszym ciągu nie zgadzam się z Panie, a także a administratorami tego forum i mam do tego prawo.
Wątek został założony, już dawno bo w marcu tego roku, jest tutaj - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=7&t=41796 wystarczy tylko trochę dobrych chęci aby go znaleźć, a nie mieć pretensje do Moderatorów i Administratora.W takim razie zgłaszam wniosek aby osoba chcąca znależc szybko wystawy organizowane w kraju mogła szybko i bez problemu poszukac , (w tym celu proszę na mój wniosek i myślę że nie tylko na mój)
ps. Poza tym jeszcze mały drobiazg, proszę też zapoznać się i zastosować wskazania z § 3.2. Regulaminu Forum. Proszę mi wierzyć, klawisz Alt nie gryzie.
Popieram... klawisz ALT nie gryzie..... mało tego, jest nawet zaszczepiony.

/ Admin

Pozdrawiam, Paweł Woynowski
"PORADNIK" - Oczko Wodne
"PORADNIK" - Oczko Wodne