/Nie/usunięty temat

Pytania techniczne i organizacyjne do Admina i Moderatorów.
Awatar użytkownika
man211
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 paź 2007, o 08:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

/Nie/usunięty temat

Post »

Wstawiłem godzinę temu nowy temat ,,wystawy,, do działu rośliny cebulowe i jednoroczne .Co się z tym stało ?? Czemu zostało to usunięte .Komu to przeszkadzało ?
MirekL
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 10 lis 2008, o 20:26
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: usynięty temat

Post »

Awatar użytkownika
man211
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Re: usynięty temat

Post »

Nie sądzę aby wklejenie tego wątku w tym temacie ,było lepsze aniżeli ja o zrobiłem.
Oglądający forum z kwiatami cebulowymi automatycznie rzuca się w oczy ,,wystawa,, i na to wchodzą .Nigdy nie przyszło by mi do głowy aby taką informację szukac w tematach dowolnych .
Gratuluję pomysłu administratorze
Pawel Woynowski
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 24 sty 2007, o 11:59
Kontakt:

Re: /Nie/usunięty temat

Post »

A wystarczyło zapoznać się z regulaminem Forum § 2.1., pkt d) i nie było by nieuzasadnionych pretensji do bogu ducha winnego Administratora, który notabene o niczym nie wie. Łatwo krytykować kogoś, niźli samemu zastanowić się co zrobiłem źle.
Pozdrawiam, Paweł Woynowski
"MIKRO JEZIORO"- Projektowanie i budowa założeń wodnych w ogrodach, konserwacja i doradztwo.
"PORADNIK" - Oczko Wodne
Awatar użytkownika
man211
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Panie Pawle w dalszym ciągu nie zgadzam się z Panie ,a także a administratorami tego forum i mam do tego prawo.
W takim razie zgłaszam wniosek aby osoba chcąca znależc szybko wystawy organizowane w kraju mogła szybko i bez problemu poszukac , (w tym celu proszę na mój wniosek i myślę że nie tylko na mój)
1. utworzyc wątek gdzie będziemy się mogli powiadamiac o wystawach w kraju ,
2. wątek z wystawami zagranicznymi .
Do tej pory brak składu i ładu każdy ładuje te informacje gdzie chce .Przecież chodzi o to żeby pocieszyc oko na takiej wystawie i aby skorzystało z tego możliwie jak najwięcej oglądających
Pawel Woynowski
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 24 sty 2007, o 11:59
Kontakt:

Post »

man211 pisze:Panie Pawle w dalszym ciągu nie zgadzam się z Panie, a także a administratorami tego forum i mam do tego prawo.
To nie jest problem zgadzania się ze mną czy nie, to wyłącznie kwestia przestrzegania regulaminu - § 1.0., oraz § 5.2
W takim razie zgłaszam wniosek aby osoba chcąca znależc szybko wystawy organizowane w kraju mogła szybko i bez problemu poszukac , (w tym celu proszę na mój wniosek i myślę że nie tylko na mój)
1. utworzyc wątek gdzie będziemy się mogli powiadamiac o wystawach w kraju ,
2. wątek z wystawami zagranicznymi .
Do tej pory brak składu i ładu każdy ładuje te informacje gdzie chce .Przecież chodzi o to żeby pocieszyc oko na takiej wystawie i aby skorzystało z tego możliwie jak najwięcej oglądających
Wątek został założony, już dawno bo w marcu tego roku, jest tutaj - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=7&t=41796 wystarczy tylko trochę dobrych chęci aby go znaleźć, a nie mieć pretensje do Moderatorów i Administratora.
ps. Poza tym jeszcze mały drobiazg, proszę też zapoznać się i zastosować wskazania z § 3.2. Regulaminu Forum. Proszę mi wierzyć, klawisz Alt nie gryzie.

Popieram... klawisz ALT nie gryzie..... mało tego, jest nawet zaszczepiony. ;:113
/ Admin

:wink:
Pozdrawiam, Paweł Woynowski
"MIKRO JEZIORO"- Projektowanie i budowa założeń wodnych w ogrodach, konserwacja i doradztwo.
"PORADNIK" - Oczko Wodne
ODPOWIEDZ

Wróć do „PYTANIA do Ekipy Moderującej. Techniczne. Archiwalne KONKURSY”