U mnie leje bez przerwy dzień i noc, roslinki czekają na wykopanie i wysłanie, ale boję się, żeby nie zgniły tak są na razie mokre. Ale pamiętam

Rozumiem.
  Rozumiem. To nic pilnego. Teraz jestem zaaferowana akcją 'remont', a ogród, no cóż nie wiem czy jeszcze go tak mogę nazywać. Ale musi być bałagan, żeby potem było ładnie.
  To nic pilnego. Teraz jestem zaaferowana akcją 'remont', a ogród, no cóż nie wiem czy jeszcze go tak mogę nazywać. Ale musi być bałagan, żeby potem było ładnie. 

Za miedzą...i troszkę dalej.
 Co do siewek-fajnie, że są, ale ja wolę dzielić starsze rośliny. Niedawno pokazywałam u siebie jakie byki wyrosły z podzielonej w tym roku tiarelli. Kwitną
 Co do siewek-fajnie, że są, ale ja wolę dzielić starsze rośliny. Niedawno pokazywałam u siebie jakie byki wyrosły z podzielonej w tym roku tiarelli. Kwitną 

Ta szałwia bardzo interesująca u kogoś widziałam taką fioletowwą rozrosniętą ...więc potrzebuję juz dwie szałwie ,ale to na zdrowie prawda
 Ta szałwia bardzo interesująca u kogoś widziałam taką fioletowwą rozrosniętą ...więc potrzebuję juz dwie szałwie ,ale to na zdrowie prawda    

.Masz racje czasami się coś trafi ,ale mnie to raczej chwasty większe niż kwiatki
 .Masz racje czasami się coś trafi ,ale mnie to raczej chwasty większe niż kwiatki  .
 .

Mimo, ze wydaje się, że u mnie bałagan, to on kontrolowany i siewki mają małe szanse, żebym zobaczyła w nich potomstwo szlachetnych
  Mimo, ze wydaje się, że u mnie bałagan, to on kontrolowany i siewki mają małe szanse, żebym zobaczyła w nich potomstwo szlachetnych  

Na chętnie pielonej rabacie
 Na chętnie pielonej rabacie  Jednak to raczej nie będzie od JPII, tylko od Billa MacKenzie. Też dobrze
 Jednak to raczej nie będzie od JPII, tylko od Billa MacKenzie. Też dobrze 

Muszę wymyślić jakiś skuteczniejszy cień dla nóżek JPII. Wysiał się na pewno żółty. Lubię go.
 Muszę wymyślić jakiś skuteczniejszy cień dla nóżek JPII. Wysiał się na pewno żółty. Lubię go.
 . Nie często mi się to zdarza, przyznaję. Oprócz oczywiście jakichś zwyklaków.
 . Nie często mi się to zdarza, przyznaję. Oprócz oczywiście jakichś zwyklaków.  Za miedzą...i troszkę dalej.