Piękna jest.
 Piękna jest.Co ja czytam? Canny słabo kwitną? Toż to koniec świata - lato bez Januszowych cann. Carlos forumowy obiecuje upały od środy i burze niestety, więc miejmy nadzieję, że wszystkie kwiaty słońca odżyją.

Piękna jest.
 Piękna jest.

Z każdego plewienia wychodzę cała pogryziona. To jakaś plaga z tymi mrówkami, bo w ogrodniczym zabrakło juz proszku na nie.
  Z każdego plewienia wychodzę cała pogryziona. To jakaś plaga z tymi mrówkami, bo w ogrodniczym zabrakło juz proszku na nie.

jestem zachwycona tą roślinką wcale jej nie znałam przyjęła się z tym że ja nie mam gliniastej ziemi z zawilca musiałam przesadzić bo mi padał ale myślę że się przyjmie cieszę się z trytomy wyglądała tak tylko już przekwitła
jestem zachwycona tą roślinką wcale jej nie znałam przyjęła się z tym że ja nie mam gliniastej ziemi z zawilca musiałam przesadzić bo mi padał ale myślę że się przyjmie cieszę się z trytomy wyglądała tak tylko już przekwitła no i ciemiernik cuchnący
 no i ciemiernik cuchnący  to tyle ale czy nie zaśmieciłam ci wątku tym pokazaniem ale masz cudne roślinki i dobrą rękę podobają mi się u ciebie dzwonki super jak będziesz miał w sprzedaży to chętnie kupię śledzę twój wątek ale nie piszę pozdrawiam serdecznie
 to tyle ale czy nie zaśmieciłam ci wątku tym pokazaniem ale masz cudne roślinki i dobrą rękę podobają mi się u ciebie dzwonki super jak będziesz miał w sprzedaży to chętnie kupię śledzę twój wątek ale nie piszę pozdrawiam serdecznie  jesteś wielki
 jesteś wielki  w uprawie
 w uprawie
 obrzydlistwo
 obrzydlistwo