Pod gruszą...
Re: Pod gruszą...
Joasiu ja mam za 2 miesiące urodziny,też muszę pomyśleć co sobie zarzyczyć na prezent
.Już ostro główkuję ale mam na razie tyle pomysłów że m by wypłaty nie starczyło
.Ja mam jeszcze czas ,ale bardzo mi się podoba ten twój prezent,może coś takiego,lub rh,lub migdałek sama nie wiem
.
Nasz mały raj na ziemi.
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=42921" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=42921" onclick="window.open(this.href);return false;
- Anjja
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 sie 2010, o 20:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
jak u Ciebie pięknie
Asiu fajny masz pomysł na to twoje siedlisko i konsekwentnie go realizujesz. Poranna kawa na werandzie przy takich widokach... marzenie...
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Moje wątki
Agnieszko, będą nowe roślinki, ale dopiero pod koniec lata, jak bezboleśnie da się je przesadzić z ogródka Mamy... Mam już na oku na przykład tawułki, które bardzo mi si podobają. Mama ma chyba sześć kolorów
Jowcia, od kiedy mamy nasze siedlisko, uważam, że rośliny, to najlepszy prezent urodzinowy, noo, może z wyjątkiem ulubionej wody toaletowej
Aniu, cieszę się, że jeszcze komuś oprócz mnie, podoba się moja wizja wiejskiego klimatu tego miejsca
Kawę na werandzie widzę na razie w marzeniach, ale mam nadzieję, że tuż, tuż....
Jowcia, od kiedy mamy nasze siedlisko, uważam, że rośliny, to najlepszy prezent urodzinowy, noo, może z wyjątkiem ulubionej wody toaletowej
Aniu, cieszę się, że jeszcze komuś oprócz mnie, podoba się moja wizja wiejskiego klimatu tego miejsca
- klarysa

- Od: 11 mar 2011, o 17:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Janneke powtarzam się, ale uwielbiam styl wiejskiego ogródka. Z takim domkiem - marzenie. Kawy na werandzie na pewno się doczekasz. Pokaż, co z niej będzie widać. Pewnie rozległe łaki i las? Rabaty wykonałaś po mistrzowsku. Ostróżek pozytywnie zazdroszczę, mam tylko taką bladziutko niebieską, widziałam w kolorkach takich jak twoje ale po 25 zł, to za dużo
Dzwonki urocze o0 berberysie z rozczochrana czuprynką nie wspomnę
.
Spóźnione serdeczności urodzinowe przesyłam. Aby marzenia nabrały realnych kształtów
Spóźnione serdeczności urodzinowe przesyłam. Aby marzenia nabrały realnych kształtów
Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Asiu spóźnione, ale szczere życzenia spełnienia marzeń
MUsiałaś się solidnie napracować przy tej rabacie, ale efekty widać
Na tle drewnianej ściany domu rośliny będą prezentować się znakomicie..Mnie przynajmniej tak się podoba. Berberys na nóżce fajny i zostaw rozczochranego 
Ostróżki w ładnych kolorkach
Odbierz PW
MUsiałaś się solidnie napracować przy tej rabacie, ale efekty widać
Ostróżki w ładnych kolorkach
Odbierz PW
witaj
ja nie poznaję tego miejsca!!!!!!
rabata wypadła rewelacyjnie!
nie musisz mówić, jak się napracowałaś, bo my to wiemy,
nieraz plecy bolą, odciski na rękach, cóż- coś za coś
ale kochana,, warto było popracować, bo efekty piękne,
aż miło popatrzeć
dodatek do prezentu też fajny:)
ja nie poznaję tego miejsca!!!!!!
rabata wypadła rewelacyjnie!
nie musisz mówić, jak się napracowałaś, bo my to wiemy,
nieraz plecy bolą, odciski na rękach, cóż- coś za coś
ale kochana,, warto było popracować, bo efekty piękne,
aż miło popatrzeć
dodatek do prezentu też fajny:)
Ojojoj jakie postępy
Rabatka coraz dłuższa i piękniejsza, berberys jednak ładnie odcina się na tle ciemnej zieleni pnącza i ściany, Myślałam że on jest ciemniejszy
Janneke uwielbiam twoje polskie rabatki

Pozdrawiam, Emka
Ogród
Ogród
- oster
- 1000p

- Od: 9 mar 2011, o 15:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mistrzostwo świata w szybkości robienia rabat
Jest super. Kiedy zimą wejdziesz na 1. stronę i porównasz z dniem obecnym - sama nie uwierzysz, że tego dokonałaś
Jest po prostu cudnie. A należy pamiętać, że to siedlisko, więc wrażenie spotęgowane
Nie dalej jak dziś znów wyciągnęły ze mnie dychę, żeby tylko wziąć je z sobą
i uratować przed zagładą tesco-wską. Nawet biednej kobiecie w kasie dostało się.
Tak zaniedbać kwiaty? To po co w ogóle biorą je do sprzedaży skoro je zamierzają zabić
z pragnienia
Pani w kasie: no tak, jeszcze ten torf
No, i to cała odpowiedź związana kwestią eutanazji roślinek
Pa
Jest super. Kiedy zimą wejdziesz na 1. stronę i porównasz z dniem obecnym - sama nie uwierzysz, że tego dokonałaś
Jest po prostu cudnie. A należy pamiętać, że to siedlisko, więc wrażenie spotęgowane
Oj, znamJanneke pisze: Osterku, i tu mnie masz... Oczywiście, że nie planowałam kupować ostróżek, ale tak na mnie patrzyły... Ty znasz ten wzrok roślin, które wolają "weź mnie"
i uratować przed zagładą tesco-wską. Nawet biednej kobiecie w kasie dostało się.
Tak zaniedbać kwiaty? To po co w ogóle biorą je do sprzedaży skoro je zamierzają zabić
z pragnienia
No, i to cała odpowiedź związana kwestią eutanazji roślinek
Pa
Janneke, obejrzałam zdjęcia i jestem pod wrażeniem - napracowałaś się, ale super rabata Ci wyszła... Harlequin pasuje jak ulał! oczywiście przycinaj go żeby się zagęścił, ale niech pozostanie zwichrowany - w tym jego urok i świetnie wpasowuje się w klimat Twojego ogródka 
-
edulkot

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No i kolejna rabata gotowa tylko sadzić roślinki. Te ostróżki cudne, takie wypasione mają kwiatuszki i takie śliczne kolorki. Z berberysów będziesz zadowolona, przy nich prawie nie ma roboty. A tą objedzoną różą się nie przejmuj, przytnij jej pędy a na nowo wypuści młode przyrosty. 
- joannakr0508
- 500p

- Od: 8 kwie 2011, o 10:23
Witaj Asiu wpadłam się przywitać rabatka świetna bardzo mi się podoba i widzę że róża też u Ciebie kwitnie pozdrowienia i buziaki 
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Witajcie 
Pogoda pod psem, zimno i mokro. W sobotę nie pojechaliśmy na wieś, dopiero wczoraj udało nam sie wybrać. Nie robiłam bnic specjalnego, posadziłam tylko roślinki, które dostałam od Joli
I cyknęłam parę zdjęć, niedobrych zresztą, bo już było późno i ciemno niestety....
Najpierw niespodzianka, jaką zrobił nam nasz lilak Palbin, którego kupilismy wiosną. Posadzilismy go przed majowymi mrosami i sniegiem i oczywiście wszystkie pączki przemarzły
Wczoraj zobaczyłam coś takiego

A to lilia, która nam zakwitła. Nie mam pojęcia jaka, ale kolor ma niesamowity, prawda?

I nasza różyca

Pogoda pod psem, zimno i mokro. W sobotę nie pojechaliśmy na wieś, dopiero wczoraj udało nam sie wybrać. Nie robiłam bnic specjalnego, posadziłam tylko roślinki, które dostałam od Joli
I cyknęłam parę zdjęć, niedobrych zresztą, bo już było późno i ciemno niestety....
Najpierw niespodzianka, jaką zrobił nam nasz lilak Palbin, którego kupilismy wiosną. Posadzilismy go przed majowymi mrosami i sniegiem i oczywiście wszystkie pączki przemarzły
Wczoraj zobaczyłam coś takiego

A to lilia, która nam zakwitła. Nie mam pojęcia jaka, ale kolor ma niesamowity, prawda?

I nasza różyca

Janneke, rózyca cudowna! ach, to mój ukochany kolor...
a co do lilaków Palibin, to one powtarzają kwitnienie - moje właśnie się do niego szykują, tylko słońca, słońca wszystkim trzeba!
a co do lilaków Palibin, to one powtarzają kwitnienie - moje właśnie się do niego szykują, tylko słońca, słońca wszystkim trzeba!
- joannakr0508
- 500p

- Od: 8 kwie 2011, o 10:23
Asiu nie mogę wysłać Ci pw nie wiem czemu jak się naprawi to odpiszę bo może na forum coś nie działa pozdrawiam
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.