Moje i córki, Bożena - Babopielka
- anczarn
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 sie 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Oj dziewczyny... ja te roślinki zbieram od poprzedniego lata
Poza tymi większymi które mam od wielu lat
Bożenko jak przyjedziesz to zobaczysz beniaminka, no i możesz go sobie nawet pomacać
Gdyby parapety były gumowe... a teraz już nie mam miejsca nawet na maleńką doniczkę, muszę kombinować jakieś kwietniki żeby upchnąć więcej roślinek 
- Babopielka

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
Ania macać nie będęanna czarnota pisze:Oj dziewczyny... ja te roślinki zbieram od poprzedniego lataPoza tymi większymi które mam od wielu lat
Bożenko jak przyjedziesz to zobaczysz beniaminka, no i możesz go sobie nawet pomacać
Gdyby parapety były gumowe... a teraz już nie mam miejsca nawet na maleńką doniczkę, muszę kombinować jakieś kwietniki żeby upchnąć więcej roślinek
- anczarn

- Od: 13 sie 2007, o 21:26
- Kontakt:
Aguś ale miejsce mi się zrobi jak wyśle dla Ciebie roślinkiagaxkub pisze:nawet trzykrotki i pandanka ode mnie nie zmiescisz ? hi hi hianna czarnota pisze:... a teraz już nie mam miejsca nawet na maleńką doniczkę, muszę kombinować jakieś kwietniki żeby upchnąć więcej roślinek
Bożenko przyjadę jak zrobi się cieplej, nie wiesz kiedy w Rypinie jest jakaś wystawa rolnicza?
- Babopielka

- agaxkub

- Od: 3 paź 2007, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
anna czarnota pisze:Aguś ale miejsce mi się zrobi jak wyśle dla Ciebie roślinkiagaxkub pisze:nawet trzykrotki i pandanka ode mnie nie zmiescisz ? hi hi hianna czarnota pisze:... a teraz już nie mam miejsca nawet na maleńką doniczkę, muszę kombinować jakieś kwietniki żeby upchnąć więcej roślinek![]()
no tak... ale to jeszcze troszke... próbuje ukorzeniać - i na razie nieźle idzie
z korzonkami lepiej zniosą droge
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
U mnie też takie gumowe by się przydały!Babopielka pisze:No to powodzenia życzę , dużo miejsca w domu i gumowych parapetów ,żeby można je dowolnie rozciągać![]()
Dzisiaj kot, zrzucił mi oba hiacynty! Myślałam, że go "uduszę".
Na szczęście jakoś to lądowanie przeżyły, musiałam tylko podeprzeć je patyczkami.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- Babopielka

- aanula

- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agusiuagaxkub pisze:ja już zerkałam super ten kwietniczek
niedawno oglądałam takie ozdobne w którymś z dużych sklepów, ale ceny są powalające
- Babopielka