Nie mam jeszcze nic ciekawego do pokazania, bo to mój pierwszy rok w tym ogrodzie, ale mam nadzieję, że z upływem czasu będzie w nim bardziej kolorowo. Zapewne będę miała mnóstwo pytań do Was , wiec proszę o cierpliwość i wyrozumiałość
 Nie mam jeszcze nic ciekawego do pokazania, bo to mój pierwszy rok w tym ogrodzie, ale mam nadzieję, że z upływem czasu będzie w nim bardziej kolorowo. Zapewne będę miała mnóstwo pytań do Was , wiec proszę o cierpliwość i wyrozumiałość  

Przemarznięte wilczomlecze, które przywiozłam ze starego ogrodu. Mam nadzieje, że przetrwają zimę, bo bardzo je lubię. Z tyłu nieciekawy widok - stara studnia, która trzeba jakoś ukryc....

Martwe drzewo obrośnięte winobluszczem..teraz nie wygląda ciekawie, ale latem i jesienią to naprawdę ciekawy widok, szczególnie gdy owocuje, a jego liście sa koloru czerwonego

Tu było oczko, teraz została wielkaaa dziura...sama nie wiem co z tym zrobić, nowe oczko a może altanka?

Szaro, prawda? To może kilka zdjęć z mojego starego ogrodu. Tylko tyle mi zostało....

Życzę wytrwałości i owocnej pracy w aranżacji Twojego ogrodu marzeń
 Życzę wytrwałości i owocnej pracy w aranżacji Twojego ogrodu marzeń 

zobaczysz ile pochwał zbierzesz
 zobaczysz ile pochwał zbierzesz