idę troszkę do ogródka, popieszczę go

dziękuję za tak wysoką notę
  dziękuję za tak wysoką notę   a nostalgie w rozkwicie pokażę jak tylko przestanie się wstydzić i wychyli płatki do słońca-wtedy mam nadzieję będzie śliczna :P
 a nostalgie w rozkwicie pokażę jak tylko przestanie się wstydzić i wychyli płatki do słońca-wtedy mam nadzieję będzie śliczna :P  

kolejny stojaczek mojego M pod różę on chyba po tym spotkaniu zaczyna mnie rozpieszczać(a może jak posłuchał ile Tadzio i Zosia zrobili w swoim ogrodzie to się wziął za upiększanie
kolejny stojaczek mojego M pod różę on chyba po tym spotkaniu zaczyna mnie rozpieszczać(a może jak posłuchał ile Tadzio i Zosia zrobili w swoim ogrodzie to się wziął za upiększanie  )
 ) 

..............miłego dnia
 ..............miłego dnia

U mnie na razie pokazały się nn, reszta będzie później
 U mnie na razie pokazały się nn, reszta będzie później 

No , no  , nieżle wyglądają Twoje poczynania w ogrodzie.
 No , no  , nieżle wyglądają Twoje poczynania w ogrodzie.  Kamienna donica i kamule na rabatach. Coś pewnie ,,podkupię''
 Kamienna donica i kamule na rabatach. Coś pewnie ,,podkupię''  Moje Clematisy podczepiłem na altance. Na razie nie pokażę , jeszcze nie dokończona. Miały być na pergoli, rodzina mnie przegłosowała i tam są róże pnące.
 Moje Clematisy podczepiłem na altance. Na razie nie pokażę , jeszcze nie dokończona. Miały być na pergoli, rodzina mnie przegłosowała i tam są róże pnące.

lilie są śliczne nawet te NN prawda?
 lilie są śliczne nawet te NN prawda?  
  on jest jak orzeszek-trudny do zgryzienia
 on jest jak orzeszek-trudny do zgryzienia  

moja Nostalgia pierwszy kwiatuszek
moja Nostalgia pierwszy kwiatuszek 

i niedługo zakwitnie malwa czarna
 i niedługo zakwitnie malwa czarna
 Dobre sobie NIC, ja też takie NIC chcę
  Dobre sobie NIC, ja też takie NIC chcę  Ładnie i kolorowo, a jakie budowle powstają fiu! fiu!
 Ładnie i kolorowo, a jakie budowle powstają fiu! fiu!
 dziękuję za podpowiedzi, odwiedzaj mnie częściej, twoje rady to złoto
 dziękuję za podpowiedzi, odwiedzaj mnie częściej, twoje rady to złoto