Uwielbiam je a jak sie  rozrosna to jest komu darować ...prawda
 Buzaiki na wieczór AGUŚ

Bodziszki są faktycznie takie śliczne i delikatne
 Bodziszki są faktycznie takie śliczne i delikatne  

Za goździkami jest fotka z szałwią muszkatułową....mam ją po raz pierwszy...już nie mogę odczekać się aż rozkwitnie....bo to na razie jeszcze pąk......spróbuję zebrać nasionka
 Za goździkami jest fotka z szałwią muszkatułową....mam ją po raz pierwszy...już nie mogę odczekać się aż rozkwitnie....bo to na razie jeszcze pąk......spróbuję zebrać nasionka   

Pomyłka też ładna, zresztą jak wszystkie rh
  Pomyłka też ładna, zresztą jak wszystkie rh   Na zdjęciu wydaje się być różowy z tendencją do bielenia w miarę przekwitania.
  Na zdjęciu wydaje się być różowy z tendencją do bielenia w miarę przekwitania. Nie dziwię się, że Cię zawojował
  Nie dziwię się, że Cię zawojował   

A bodziszki faktycznie mocno rozrośnięte. Widzę, że masz sporo odmian, ale też nie masz kilku, które ja mam. Jeśli chcesz, to Ci wyślę 2-3 odmiany, których u Ciebie nie zauważyłam
  A bodziszki faktycznie mocno rozrośnięte. Widzę, że masz sporo odmian, ale też nie masz kilku, które ja mam. Jeśli chcesz, to Ci wyślę 2-3 odmiany, których u Ciebie nie zauważyłam   Ja sadzę bodziszki na obrzeżach rabat różanych - bardzo ładnie się komponują, a też łatwiej kontrolować ich rozrost. Nadmiar rozdzielam i robię młode sadzonki na nowo tworzone rabaty
  Ja sadzę bodziszki na obrzeżach rabat różanych - bardzo ładnie się komponują, a też łatwiej kontrolować ich rozrost. Nadmiar rozdzielam i robię młode sadzonki na nowo tworzone rabaty   Bardzo lubię bodziszki
  Bardzo lubię bodziszki  

....a jeszcze tak niedawno nawet ich nie znałam
 ....a jeszcze tak niedawno nawet ich nie znałam   

jeśli możesz się podzielić to będę bardzo wdzięczna
  jeśli możesz się podzielić to będę bardzo wdzięczna   Bodziszki bardzo lubię i z radością powiększę kolekcję....to takie urocze kwiatuszki
 Bodziszki bardzo lubię i z radością powiększę kolekcję....to takie urocze kwiatuszki   Czy może ja mam jakiś, którego Ty nie masz
  Czy może ja mam jakiś, którego Ty nie masz   a może czymś innym mogłabym się zrewanżować
  a może czymś innym mogłabym się zrewanżować   

Kiedyś znajdzie się w moim ogródku miejsce dla róż i ona będzie pierwsza na liście
 Kiedyś znajdzie się w moim ogródku miejsce dla róż i ona będzie pierwsza na liście