Buzaiki na wieczór AGUŚ
Ogródek AGNESS cz.9
-
mm-complex
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 sie 2010, o 18:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz.9
Bodziszki cudowne
Uwielbiam je a jak sie rozrosna to jest komu darować ...prawda
Buzaiki na wieczór AGUŚ
Buzaiki na wieczór AGUŚ
marzenia się spełniają! Dana
-
beatann
- 500p

- Od: 18 wrz 2010, o 09:32
- Kontakt:
Jeśli chcesz kawałek moich gozdzików to mogę jutro wziąć do Tadeusza, bo chyba różnią się odcieniem. 
- lora

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Aguś dziś zdjęcia otworzyły się ...widziałam wszystkie ..a co to jest na zdjęciu pierwszym po ślicznych goździkach...
...bodziszek jest urzekający...nie wiem dlaczego ale moje dzwoneczki to pokładają się...
a mam tak ich nie wiele...
...bodziszek jest urzekający...nie wiem dlaczego ale moje dzwoneczki to pokładają się...
a mam tak ich nie wiele...
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Zuziu dzwonki sadziłam w zeszłym roku....rozrosły się przepięknie i ładnie zakwitły...muszę koniecznie posadzić jeszcze niebieskie, bo mam tylko bielutkie....
Andrzejku łopatki w pogotowiu
Danuś Tobie też przesyłam buziaki na weekend
Bodziszki są faktycznie takie śliczne i delikatne
Beatko, wydaje mi się, ze te nasze goździki są podobne....one w tym roku jakoś tak jaśniutko zakwitły....w poprzednich latach były zdecydowanie bardziej różowe....A u Tadeusza niestety mnie nie będzie
Misiu cieszę, się, że fotki wreszcie się pokazały
Za goździkami jest fotka z szałwią muszkatułową....mam ją po raz pierwszy...już nie mogę odczekać się aż rozkwitnie....bo to na razie jeszcze pąk......spróbuję zebrać nasionka
Ostatnio było delikatnie i subtelnie.....to dziś piękno dosłowne...
Alchymist....róża która zawojowała mnie na maxa....oczarowała....zauroczyła....jak dla mnie cudo

Andrzejku łopatki w pogotowiu
Danuś Tobie też przesyłam buziaki na weekend
Beatko, wydaje mi się, ze te nasze goździki są podobne....one w tym roku jakoś tak jaśniutko zakwitły....w poprzednich latach były zdecydowanie bardziej różowe....A u Tadeusza niestety mnie nie będzie
Misiu cieszę, się, że fotki wreszcie się pokazały
Ostatnio było delikatnie i subtelnie.....to dziś piękno dosłowne...
Alchymist....róża która zawojowała mnie na maxa....oczarowała....zauroczyła....jak dla mnie cudo

- lora

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
..wspaniała to ułożenie płatków świadczy o jej przynależności do najpiękniejszych królowych...
..ja na forum nauczyłam się patrzyć na ułożenie różanych płatków...kiedyś to było róża a róża...
..ja na forum nauczyłam się patrzyć na ułożenie różanych płatków...kiedyś to było róża a róża...
- Ave

- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dla mnie Alchymist też cudo
ale bodziszki to masz fajne
I mam nadzieję, że Ci już lepiej Agniesiu
ale bodziszki to masz fajne
I mam nadzieję, że Ci już lepiej Agniesiu
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguś, musisz zapolować na Marcela
Pomyłka też ładna, zresztą jak wszystkie rh
Na zdjęciu wydaje się być różowy z tendencją do bielenia w miarę przekwitania.
Alchymist niesamowity
Nie dziwię się, że Cię zawojował
Udanej niedzieli
Alchymist niesamowity
Udanej niedzieli
-
Ann-ka72
- 1000p

- Od: 1 paź 2009, o 18:56
Piękna ta róża....gdzie nie zajrzę, to widzę tak piękne róże, że chciałoby sie też mieć.... Alchymist juz sobie zapisałam, kiedyś pewnie będę ja miała.
To jest róża rabatowa czy pnąca?

To jest róża rabatowa czy pnąca?
Anna
Mój ogród...
Mój ogród...
- Alania

- Od: 17 lip 2008, o 21:55
Aguś, piękny Twój Alchemik
A bodziszki faktycznie mocno rozrośnięte. Widzę, że masz sporo odmian, ale też nie masz kilku, które ja mam. Jeśli chcesz, to Ci wyślę 2-3 odmiany, których u Ciebie nie zauważyłam
Ja sadzę bodziszki na obrzeżach rabat różanych - bardzo ładnie się komponują, a też łatwiej kontrolować ich rozrost. Nadmiar rozdzielam i robię młode sadzonki na nowo tworzone rabaty
Bardzo lubię bodziszki 
- evikc
- 500p

- Od: 18 lis 2010, o 00:22
bodziszki super, ja ich jak dotąd nie doceniałam. W tym roku zakupiłam kilka odmian i się bardzo cieszę, bo przypadły mi do gustu, nie wszystkie jeszcze zakwitły. np biały. ta róża cudo.
- AGNESS

Beatko , i na dodatek cudnie pachnie
Misiu, faktycznie Forum bardzo pogłębia naszą wiedzę o roślinach....i to jest wspaniałe
Ewuniu bardzo Ci dziękuję, już dużo lepiej
Bodziszki to świetnie bezobsługowe roślinki, i bardzo zdobią
....a jeszcze tak niedawno nawet ich nie znałam
Moniś, no bardzo żałuję, że mój Marcel okazał się pomyłką, ten faktycznie też jest piękny i bardzo obficie kwitł....ale to kontrastowe oczko u Marcela.....cudeńko
Aniu Alchymist to róża pnąca, u mnie po przejściach, w zeszłym roku ją przesadzałam, bo rosła w złym miejscu i chorowała, musiałam obciąć wszystkie pędy, pięknie odbiła, mam nadzieję, że ładnie się rozrośnie, bo na razie jest niezbyt gęsta....
Moniś, bardzo dziękuję za propozycję
jeśli możesz się podzielić to będę bardzo wdzięczna
Bodziszki bardzo lubię i z radością powiększę kolekcję....to takie urocze kwiatuszki
Czy może ja mam jakiś, którego Ty nie masz
a może czymś innym mogłabym się zrewanżować
Ja część bodziszków mam na skalniaku, ale jak tylko przekwitną, to przesadzę je właśnie na obrzeża rabat , do towarzystwa krzewom i bylinkom....bo na skalniaku za bardzo sie rozpychają
Ewuś, te bodziszki szybciutko Ci się rozrosną, w przyszłym roku będziesz miała piękne kępki....one też mogą towarzyszyć jeżówkom

Misiu, faktycznie Forum bardzo pogłębia naszą wiedzę o roślinach....i to jest wspaniałe
Ewuniu bardzo Ci dziękuję, już dużo lepiej
Bodziszki to świetnie bezobsługowe roślinki, i bardzo zdobią
Moniś, no bardzo żałuję, że mój Marcel okazał się pomyłką, ten faktycznie też jest piękny i bardzo obficie kwitł....ale to kontrastowe oczko u Marcela.....cudeńko
Aniu Alchymist to róża pnąca, u mnie po przejściach, w zeszłym roku ją przesadzałam, bo rosła w złym miejscu i chorowała, musiałam obciąć wszystkie pędy, pięknie odbiła, mam nadzieję, że ładnie się rozrośnie, bo na razie jest niezbyt gęsta....
Moniś, bardzo dziękuję za propozycję
Ja część bodziszków mam na skalniaku, ale jak tylko przekwitną, to przesadzę je właśnie na obrzeża rabat , do towarzystwa krzewom i bylinkom....bo na skalniaku za bardzo sie rozpychają
Ewuś, te bodziszki szybciutko Ci się rozrosną, w przyszłym roku będziesz miała piękne kępki....one też mogą towarzyszyć jeżówkom
- ankha

- Od: 5 kwie 2009, o 17:17
Agnieszko, naprawdę ta róża wygląda niesamowicie
Kiedyś znajdzie się w moim ogródku miejsce dla róż i ona będzie pierwsza na liście

- AGNESS

Aniu naprawdę jest tego warta , żeby znaleźć się w ogródku
KOCHANI BARDZO PROSZĘ PRZYPOMNIEĆ SIĘ KOMU OBIECAŁAM WYSŁAĆ MARZANKĘ........ NIE MOGĘ DOKOPAĆ SIĘ DO ZAPISKÓW

KOCHANI BARDZO PROSZĘ PRZYPOMNIEĆ SIĘ KOMU OBIECAŁAM WYSŁAĆ MARZANKĘ........ NIE MOGĘ DOKOPAĆ SIĘ DO ZAPISKÓW
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aga,po takim widoku róż świat robi się od razu piękniejszy.