dziewanna [quote]
dziewanna różowa? a nie jest to naparstnica?

uwielbiam patrzeć na twoje kamienie.U mnie wnuk niecierpliwie wygląda truskawek,do malin też już zaglądał.
 uwielbiam patrzeć na twoje kamienie.U mnie wnuk niecierpliwie wygląda truskawek,do malin też już zaglądał.

a jak się nie udało to pokażę Ci na priv i powiesz co źle robiłam....
 a jak się nie udało to pokażę Ci na priv i powiesz co źle robiłam.... 

ja mam różowiasty ...też śliczny
  ja mam różowiasty ...też śliczny   

powodzenia w twórczości
  powodzenia w twórczości   
  -a tak się liczyłam z jej zdaniem(to jej podebrałam z ogródka to cudeńko )
 -a tak się liczyłam z jej zdaniem(to jej podebrałam z ogródka to cudeńko )  dzięki za poprawę
 dzięki za poprawę 
  różyczka ma taki kolorek( no może ciut mniej intensywny) i jest pierwszą a zapach ma śliczny, delikatny i nie duszący ale słodziutki i ma jeszcze sporo pączusiów
 różyczka ma taki kolorek( no może ciut mniej intensywny) i jest pierwszą a zapach ma śliczny, delikatny i nie duszący ale słodziutki i ma jeszcze sporo pączusiów  ale mam frajdę bo z różami dopiero zaczynam i ssstrasznie je pokochałam
 ale mam frajdę bo z różami dopiero zaczynam i ssstrasznie je pokochałam  
  ) ale miło że jesteś i to z takim wielkim słowem-dziękuję
 ) ale miło że jesteś i to z takim wielkim słowem-dziękuję 

: fajnie tak samemu cos robić -nawet jak na początku sie śmieją, to potem zaglądają efektów
 : fajnie tak samemu cos robić -nawet jak na początku sie śmieją, to potem zaglądają efektów  tylko tu mam zawsze pełne poparcie, to niesamowite
 tylko tu mam zawsze pełne poparcie, to niesamowite   
  kiedy się wybierasz?...no i zabieraj Misię bo mnie udusi jak tego nie podkreślę
 kiedy się wybierasz?...no i zabieraj Misię bo mnie udusi jak tego nie podkreślę  
  tylko przypomnij, pewnie ładnie by wyglądały razem
 tylko przypomnij, pewnie ładnie by wyglądały razem   
  -wiesz jak teraz pachnie u mnie piwoniami...mmmm , uwielbiam je
 -wiesz jak teraz pachnie u mnie piwoniami...mmmm , uwielbiam je  tylko ze dzieci zjadły więc cię nie zaprosze no chyba ze chciałabyś na truskawki albo ciasto rabarbarowe -to przyjeżdżaj coś się znajdzie
 tylko ze dzieci zjadły więc cię nie zaprosze no chyba ze chciałabyś na truskawki albo ciasto rabarbarowe -to przyjeżdżaj coś się znajdzie  
  i jak coś takiego zrobisz to koniecznie pokazuj bo i ja takie lubie więc chetnie popodziwiam. A  to agreścik , ja często wprowadzam miedzy kwiaty poziomki szczypiorki agresty...i ciągle przybywa tych niespodzianek a wiesz pod agrestem jest piwniczka w której można posiedzieć przy kawie i tylko wyciągnąć rękę i jeść i jeść  i jeść...chyba że wcześniej dorwą się dzieci
  i jak coś takiego zrobisz to koniecznie pokazuj bo i ja takie lubie więc chetnie popodziwiam. A  to agreścik , ja często wprowadzam miedzy kwiaty poziomki szczypiorki agresty...i ciągle przybywa tych niespodzianek a wiesz pod agrestem jest piwniczka w której można posiedzieć przy kawie i tylko wyciągnąć rękę i jeść i jeść  i jeść...chyba że wcześniej dorwą się dzieci  

..........................................
 ..........................................
Aga możesz mieć nie tylko różowy, bo mam 3 kolorkipatkaza pisze: Agnes ciesze się i miło że jestes :P no widzisz jak ty rózowy a ja niebieski to znaczy ze w przyszłym roku i ty bedziesz miała niebieski a ja pewnie różowy?????tylko przypomnij, pewnie ładnie by wyglądały razem

Ale 2 trochę wyższe , jeśli Ci pasuje....będziemy dzielić
 Ale 2 trochę wyższe , jeśli Ci pasuje....będziemy dzielić   

to i ja coś rozsadzę dodatkowo tylko wypatruj co ci sie podoba
  to i ja coś rozsadzę dodatkowo tylko wypatruj co ci sie podoba 

a tak to wygląda w całej krasie, szkoda że nie czujecie zapachu, szczególnie wieczorem ..........
   a tak to wygląda w całej krasie, szkoda że nie czujecie zapachu, szczególnie wieczorem ..........

pozdrawiam was
 pozdrawiam was   

!!! Co z nimi robisz, że tak pięknie i obficie Ci kwitną?
 !!! Co z nimi robisz, że tak pięknie i obficie Ci kwitną?