Normalnie jestem
 bo ja nie za bałdzo jestem za wodą
  Zakupy fajne.

.
 .
 ( ale ze względu na ogród nie psioczę na deszczową pogodę). dzisiaj
 ( ale ze względu na ogród nie psioczę na deszczową pogodę). dzisiaj   

Za miedzą...i troszkę dalej.
     Za miedzą...i troszkę dalej.
 Przyszłam ze spóźnioną rewizytą. Sama nie wiem, jak to się stało, że nie wpisałam się 18 kwietnia
 Przyszłam ze spóźnioną rewizytą. Sama nie wiem, jak to się stało, że nie wpisałam się 18 kwietnia 

i zachwyciłam się ilością cudownych roślin. W wolnych chwilach będę tu zaglądać, jak pozwolisz
 i zachwyciłam się ilością cudownych roślin. W wolnych chwilach będę tu zaglądać, jak pozwolisz 
 melduję się w nowym wątku. A rajska jabłoń może kwitnie krótko- ale za to jak
  melduję się w nowym wątku. A rajska jabłoń może kwitnie krótko- ale za to jak  Ja od niedawna jestem posiadaczką 'Royalty"  i czekam na jabłuszka
  Ja od niedawna jestem posiadaczką 'Royalty"  i czekam na jabłuszka  Cudny ten paskowany irysek i zdjęcia jak zwykle- mistrzowskie
  Cudny ten paskowany irysek i zdjęcia jak zwykle- mistrzowskie 

A jak bym dopadła dębika - to może Ci kupić???
  A jak bym dopadła dębika - to może Ci kupić??? Dokupiłam jeszcze dwie miniaturowe hosty na pierwiosnkową rabatkę, i w nocy mi działkę podlało
  Dokupiłam jeszcze dwie miniaturowe hosty na pierwiosnkową rabatkę, i w nocy mi działkę podlało  a w dzień
 a w dzień  świeciło. Wiesz ja jednak taką pogodę też lubię
 świeciło. Wiesz ja jednak taką pogodę też lubię  
  Mam trzy iksje - ciekawe czy doczekam się kwiatka...
 Mam trzy iksje - ciekawe czy doczekam się kwiatka... Nie mam aż tak dużo roślin. Ponieważ bywam tam głównie w weekendy - staram się aby rosły u mnie takie kwiaty - które sobie w takich warunkach dają radę.
 Nie mam aż tak dużo roślin. Ponieważ bywam tam głównie w weekendy - staram się aby rosły u mnie takie kwiaty - które sobie w takich warunkach dają radę. . Muszę nadrobić.........
 . Muszę nadrobić......... Ale to nic, dobrze że zostały zdjęcia. Ona ma ładne liście o takim czerwonawym odcieniu i trochę osłania mój domek. Tak więc bardzo się z niej cieszę nawet kiedy nie kwitnie
 Ale to nic, dobrze że zostały zdjęcia. Ona ma ładne liście o takim czerwonawym odcieniu i trochę osłania mój domek. Tak więc bardzo się z niej cieszę nawet kiedy nie kwitnie  

Bardzo dzielna różyczka!
 Bardzo dzielna różyczka! 

Gratulacje
 Gratulacje 

Prawdziwe dzieło sztuki ogrodowej!
 Prawdziwe dzieło sztuki ogrodowej! 
  Pozdrawiam z ... Marusarzówny
  Pozdrawiam z ... Marusarzówny