agunida ja już przyrosłamaguniada pisze:to ja też biegnę okrywać i spadam niedługo, bo przyrosnę do klawiatury ;) dobrej nocy!

agunida ja już przyrosłamaguniada pisze:to ja też biegnę okrywać i spadam niedługo, bo przyrosnę do klawiatury ;) dobrej nocy!

]
 ]
 i spieszę donieść, że tak mi smaku narobiłaś tym przepisem na nalewkę, że chyba w tym roku się poddam i wyprodukuję
 i spieszę donieść, że tak mi smaku narobiłaś tym przepisem na nalewkę, że chyba w tym roku się poddam i wyprodukuję  dzięki! powiedz proszę, czy maliny się nadadzą?
 dzięki! powiedz proszę, czy maliny się nadadzą?  pozdrawiam!
 pozdrawiam!

Druga odsłona wisielca - dla innych owoców to nad tą wódkę wiesza się gazę na której kładzie się owoce, takie jak np właśnie maliny. Wtedy już bez kawy oczywiście.
 Druga odsłona wisielca - dla innych owoców to nad tą wódkę wiesza się gazę na której kładzie się owoce, takie jak np właśnie maliny. Wtedy już bez kawy oczywiście.

Nie tylko Twoje Aguś ;) Aż zapachniało mi pomarańczą i goździkami
  Nie tylko Twoje Aguś ;) Aż zapachniało mi pomarańczą i goździkami   Coś czuje, że i ja się skuszę na eksperyment
 Coś czuje, że i ja się skuszę na eksperyment 

co za pogoda! Chyba nie zdziałałaś dziś nic na ogrodzie?
 co za pogoda! Chyba nie zdziałałaś dziś nic na ogrodzie?
 No chyba że....plan się powiedzie i będzie drugi...mniejszy ;) Co do ogrodu, to u siebie faktycznie nic nie zrobiłam, ale pomagałam koleżance w tworzeniu rabaty pod domem. Trochę się narobiłyśmy
 No chyba że....plan się powiedzie i będzie drugi...mniejszy ;) Co do ogrodu, to u siebie faktycznie nic nie zrobiłam, ale pomagałam koleżance w tworzeniu rabaty pod domem. Trochę się narobiłyśmy 

poza tym mam niemiłą wiadomość... czapla, ktora dwa razy nas odwiedzila ostatnio, byla chyba przy oczku dzis, podczas naszej nieobecnosci i... nie mam zadnej, ZADNEJ!, z dwudziestu kilku ryb... nawet te malutkie, ktore urodzily sie w ubiegle lato, zeżarła
 poza tym mam niemiłą wiadomość... czapla, ktora dwa razy nas odwiedzila ostatnio, byla chyba przy oczku dzis, podczas naszej nieobecnosci i... nie mam zadnej, ZADNEJ!, z dwudziestu kilku ryb... nawet te malutkie, ktore urodzily sie w ubiegle lato, zeżarła  buuuu!
 buuuu!

Bardzo spodobał mi się Berberys Erecta , bo ten o purpurowych liściach już mam . Widoczek przez wierzbę uroczy
  Bardzo spodobał mi się Berberys Erecta , bo ten o purpurowych liściach już mam . Widoczek przez wierzbę uroczy  
 dzięki! Erecta jesienią przebarwia się na pomarańczowo, także jest przeuroczy cały sezon
 dzięki! Erecta jesienią przebarwia się na pomarańczowo, także jest przeuroczy cały sezon 

Nie ma co liczyć na to ;)
 Nie ma co liczyć na to ;) Ale najwidoczniej były też równie smaczne dla tej czapli ;) No cóż, szkoda...
  Ale najwidoczniej były też równie smaczne dla tej czapli ;) No cóż, szkoda...  Ślicznie u Ciebie
 Ślicznie u Ciebie