Izo -dla leniwych, bo ja tez nie lubię piec a robi się je błyskawicznie.Kupujesz ciasto francuskie w markecie-nie mrozone za 2,45 ,rozwijasz i robisz faworki .Piekarnik do 200 stopni i pieczesz 15 min i to bez wyrabiania i tłuszczu.Moża też wycinac kwadraty ,wkładać kawałki owoców , zawjać i piec.Ja zawsze lukruję są smaczniejsze.Polecam.Mozesz też wycinać tak ,jak do faworków i posypac makiem ,albo cukrem
Mój piękny ogród - anulka 2008 r.
- anulka
- Przyjaciel Forum

- Od: 23 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cieszę się ,ze Wam smakowały
Izo -dla leniwych, bo ja tez nie lubię piec a robi się je błyskawicznie.Kupujesz ciasto francuskie w markecie-nie mrozone za 2,45 ,rozwijasz i robisz faworki .Piekarnik do 200 stopni i pieczesz 15 min i to bez wyrabiania i tłuszczu.Moża też wycinac kwadraty ,wkładać kawałki owoców , zawjać i piec.Ja zawsze lukruję są smaczniejsze.Polecam.Mozesz też wycinać tak ,jak do faworków i posypac makiem ,albo cukrem
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Anulko no to czekam z niecierpliwością na pierwsze fotki - pewnie u Ciebie to prawdziwa już wiosna.
A u mnie -5 stopni, mgła i szadż na drzewach - chyba przyjdzie mi jeszcze trochę poczekać.
Aniu - Amlos - bardzo dziękuję za gwiezdny pyłek. Śliczne i bardzo delikatne.

Aniu - Amlos - bardzo dziękuję za gwiezdny pyłek. Śliczne i bardzo delikatne.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Karo
- -Administrator Forum-.

- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Oj Anulko jak fajnie!anulka pisze:Słuchajcie -dzisiaj było cudownie i ciepło -prawie 13 stopni.Pracowałam w bluzce z krótkim rękawem i leciały już gęsi!!!Wiosna się zbliza wielkimi krokami![]()
![]()
![]()
Jutro zrobię zdjęcia bo wszystko już wyszło z ziemi-piwonie,floksy,dzielżan ,irysy.Kwitną krokusy!!
Ptaki chyba wiedzą,że już zimy nie będzie...
Do Was zawsze najszybciej przybywa wiosna,pięknie,z przyjemnością popatrzymy na zdjęcia zwiastujące WIOSNĘ!
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Ech, ja Ci Aniu zazdroszczę najbardziej. U Ciebie wiosna prawdziwa, wszystko rozpoczyna wegetację, nawet kwitnienie, a u mnie niezmiennie 3 stopnie w dzień i przymrozki w nocy 
Krokusy ledwo zaczęły wystawiać czubki z ziemi, co tam marzyć o kwiatach...
Pokaż te swoje, niech mi się zdaje, ze to u mnie ;)
Krokusy ledwo zaczęły wystawiać czubki z ziemi, co tam marzyć o kwiatach...
Pokaż te swoje, niech mi się zdaje, ze to u mnie ;)