Co za idioci...
Bezmyślność ludzka nie zna granic

Ktoś zapewne czuwa nad Tobą Marysiu

Zaszkodziła im zima - a ogień dopełnił dzieła
 Zaszkodziła im zima - a ogień dopełnił dzieła  

Trafiłam do twojego wątku wcześniej  z kaszubskich, zostawiam ślad. Jestem zbulwersowana ludzką głupotą, bo inaczej tego nie można nazwać. Nie trudno sobie wyobrazić jak to mogło się zakończyć.Sprawca powinien odczuć wagę tego postępku. Masz rację, ktoś u góry opiekuje się tobą
 Trafiłam do twojego wątku wcześniej  z kaszubskich, zostawiam ślad. Jestem zbulwersowana ludzką głupotą, bo inaczej tego nie można nazwać. Nie trudno sobie wyobrazić jak to mogło się zakończyć.Sprawca powinien odczuć wagę tego postępku. Masz rację, ktoś u góry opiekuje się tobą  Pozdrawiam i zyczę spokoju i radości z ukwieconej wiosny.
 Pozdrawiam i zyczę spokoju i radości z ukwieconej wiosny. 
 Za miedzą...i troszkę dalej.
 Witaj! Bardzo się cieszę, że mnie odwiedziłaś.
   Witaj! Bardzo się cieszę, że mnie odwiedziłaś. 

Przemykam po ogródkach i czasami się odzywam. Głównie podziwiam. Wątku jeszcze nie mam, ale się przymierzam. Brakuje mi czasu i nie wiem czy technicznie ogarnę...Spróbuję w majowej przerwie. Mój ogródek przydomowy mały i daleko mu do tego jaki chciałabym, żeby był. Wiem, w ogrodzie trzeba być cierpliwym.
 Przemykam po ogródkach i czasami się odzywam. Głównie podziwiam. Wątku jeszcze nie mam, ale się przymierzam. Brakuje mi czasu i nie wiem czy technicznie ogarnę...Spróbuję w majowej przerwie. Mój ogródek przydomowy mały i daleko mu do tego jaki chciałabym, żeby był. Wiem, w ogrodzie trzeba być cierpliwym.  Za miedzą...i troszkę dalej.

??????????
 ?????????? -dzięki
 -dzięki