Fajnie wykombinowałaś z drabinką pod powojniki
Moja familokowa oaza spokoju cz.7
- basjak
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moja familokowa oaza spokoju cz.7
Jadzia, ta Twoja piwonia Barbara chyba nią nie jest
coś za wcześnie ma pąki i liście jakieś majowe
ta prawdziwa kwitnie w czerwcu, u mnie była jedną z późniejszych.
a na różę pienną znalazłaś jednak miejsce, i to jakie 
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- Tosia1

- Od: 13 mar 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
BASIA wszystko sie okaze . Na etykiecie,która była dołączona do niej pisze Barbara kwitnie maj -czerwiec . Wiem ,że mamy kwiecień ,ale ona od 3 lat w ogóle mi nie zakwitła może więc teraz to nadrabia . Majówki mam gdzie indziej wsadzone . Musiała mieć wyeksponowane miejsce i nawet jej tam pasuje . Dobrze ,że te 2 lata temu kupione piwonie Sara i Karl również zakwitną mają miniaturowe pączusie a na dniach zakwitnie RH już wyłania mu sie lila płatek spod łusek
Już nawet nakierowałam na tę drabinkę powojnikowe wąsy
IRENKO wszysto sie okaże czy to będą te co kupiłam ,albo będe rozczarowana . Róża ma być jak to zwykle u mnie mój ulubiony kolor - czerwona
Oj Tosia zachciewajki u Ciebie niemożliwe trza było kupić a kusiliśmy Cię na migdałka i różę . Ja jednak mam słabszy charakter od Ciebie bo kupiłam
IRENKO wszysto sie okaże czy to będą te co kupiłam ,albo będe rozczarowana . Róża ma być jak to zwykle u mnie mój ulubiony kolor - czerwona
Oj Tosia zachciewajki u Ciebie niemożliwe trza było kupić a kusiliśmy Cię na migdałka i różę . Ja jednak mam słabszy charakter od Ciebie bo kupiłam
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Gumowe ogrody to na tym forum norma...... 
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- eukomis

- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Jadziu Ale szalejecie niem co, a święta zapasem zamiast pieniądze zostawić na prezeny na zajączka to one kwiaty kupują 
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Jadziu, nowa róża nada specjalny charakter Twojemu ogrodowi, który pięknieje z dnia na dzień!
Też będę za nią trzymać kciuki!
Też będę za nią trzymać kciuki!
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadziu, gratuluję zakupów
Jak wiesz, nie znam się zupełnie na różach, więc zapytam, co to jest "róża sztamowa"?
Życzę Ci zdrowych i pogodnych Świąt

Jak wiesz, nie znam się zupełnie na różach, więc zapytam, co to jest "róża sztamowa"?
Życzę Ci zdrowych i pogodnych Świąt
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
Jadziu piękna ta róża, ciekawe jak zakwitnie. Na pewno przetrzyma zimę, znam twoja rękę do kwiatów i ty jej nie dasz zginąć
Gdzieś czytałam na forum dyskusje o osłanianiu na zimę krzewów na kiju - ważne jest osłonienie pnia, nawet ważniejsze jak korony, bo ona odrasta.
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
- JAKUCH

EWUNIU dziękuję za życzenia
IWONKO napewo już przygotowania do świat idą u Ciebie pełną parą . Bardziej wrażliwa moim zdaniem jest właśnie korona . Pamiętasz Basi właśnie zmarzła korona a pieniek żył . Nie przeceniaj mnie wiem ,że jestem przewrażliwiona na punkcie moich róż przecież to jak dzieci . Juz nawet na ten temat rozmawiałam z bratem i na pewno coś wymyślimy ,żeby przezimowała . On również boi sie piennych róż
MONISIU Tobie również życzę Wesołego Alleluja . Sztamowa czyli na patyczku
IZO nawet sobie nie wyobrazasz jak sie z niej cieszę i dobrze ,że te moje obie kożelanki mnie na nią namówiły . Teraz tylko czekać co z niej wyrośnie . Trzymaj mocno kciuki
HALINKO na zajączka u mnie prezentów nie ma są tylko na Boże Narodzenie wiec ja mogę sobie sama sprawić prezent za dobre sprawowanie
GRAŻYNKO przecież wszystkie forumowe ogrody są z gumy

IWONKO napewo już przygotowania do świat idą u Ciebie pełną parą . Bardziej wrażliwa moim zdaniem jest właśnie korona . Pamiętasz Basi właśnie zmarzła korona a pieniek żył . Nie przeceniaj mnie wiem ,że jestem przewrażliwiona na punkcie moich róż przecież to jak dzieci . Juz nawet na ten temat rozmawiałam z bratem i na pewno coś wymyślimy ,żeby przezimowała . On również boi sie piennych róż
MONISIU Tobie również życzę Wesołego Alleluja . Sztamowa czyli na patyczku
IZO nawet sobie nie wyobrazasz jak sie z niej cieszę i dobrze ,że te moje obie kożelanki mnie na nią namówiły . Teraz tylko czekać co z niej wyrośnie . Trzymaj mocno kciuki
HALINKO na zajączka u mnie prezentów nie ma są tylko na Boże Narodzenie wiec ja mogę sobie sama sprawić prezent za dobre sprawowanie
GRAŻYNKO przecież wszystkie forumowe ogrody są z gumy

- ktoś

- Od: 11 lis 2008, o 10:15
Jadziu po takiej dawce pięknych zdjęć zaczynam myśleć o różach .
Życzę Ci zdrowych , pogodnych Świąt Wielkanocnych , pełnych wiary , nadziei i miłości
Życzę Ci zdrowych , pogodnych Świąt Wielkanocnych , pełnych wiary , nadziei i miłości
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
Jadzieńko wesołych świąt życzę
Ale w czasie tej rozmowy na forum pisali, że często osłania się samą koronę zapominając o pieńkuJAKUCH pisze:
IWONKO napewo już przygotowania do świat idą u Ciebie pełną parą . Bardziej wrażliwa moim zdaniem jest właśnie korona . Pamiętasz Basi właśnie zmarzła korona a pieniek żył .
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
-
jolusiek123
- 100p

- Od: 9 kwie 2009, o 12:46
Pozdrawiam serdecznie Jola
- JAKUCH

dziękuję wszystkim moim miłym gościom za życzenia . Nie pisałam u nikogo dlatego ,że mam przykre doswiadczenia z poprzedniego roku .
JOLU,IWONKO, DANUSIU,NELU, ELUŚKO,NUTKO,ALICJO ,MAJKO,KRYSIU ,ANIU,OLU ,MAJU i ANIU -TARO dziękuję wszystkim za zyczenia . Zaczynamy radosne świętowanie w gronie rodzinnym . Jutro mam moje dzieci na obiedzie ,więc raczej nie zajrzę do Was . Siedziałam dzisiaj trochę w ogrodku i chyba raczej nie będę sie łudzić ,że te zmarznięte róże coś wypuszczą . Nie ma żadnych oczek a badylki rosną sobie w siłę

JOLU,IWONKO, DANUSIU,NELU, ELUŚKO,NUTKO,ALICJO ,MAJKO,KRYSIU ,ANIU,OLU ,MAJU i ANIU -TARO dziękuję wszystkim za zyczenia . Zaczynamy radosne świętowanie w gronie rodzinnym . Jutro mam moje dzieci na obiedzie ,więc raczej nie zajrzę do Was . Siedziałam dzisiaj trochę w ogrodku i chyba raczej nie będę sie łudzić ,że te zmarznięte róże coś wypuszczą . Nie ma żadnych oczek a badylki rosną sobie w siłę

Wesołych Świąt Jadziu 
-
KDanuta

- Od: 24 kwie 2008, o 10:57
Wielu radosnych i niepowtarzalnych chwil na Święta Wielkanocne,
serdecznych spotkań rodzinnych przy świątecznym, suto zastawionym stole,
przyjaznych rozmów, miłych gestów
i wszelkiej pomyślności życzę