Mały ogród rekreacyjny - grazynarosa22.cz3
Re: Mały ogród rekreacyjny - grazynarosa22.cz3
Ojej ale ślicznie żółciutko ja też tak chcę a muszę jeszcze oj jeszcze sobie poczekać by mieć taki widoczek jak Ty żonkili i forsycja piękna
Grażynko zobacz u mnie ile mam patyczków i jakich podobnych choć nie cebulicy ....
-
hutkow
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 24 sty 2011, o 16:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Grażynko!
Spacerowałem po Twoim ogrodzie jestem oczarowany nie tylko ładnymi kwiatami ale również sposobem pisania postów.Fajnie rozmawiacie o kwiatach,ja chyba nigdy nie nauczę się tych najwięcej popularnych nazw kwiatów.Ponadto te aniołki wykonane przez Ciebie mówią same za siebie - jesteś artystką.Co do grzybobrania to niejednokrotnie widziałem samochody z rejestracją Z Twoich stron w okolicach Górecka Kościelnego.Podziwiałem Wasze zbiory grzybów suszonych w całości.U nas nie każdego roku są zbiory zasługujące na uwagę ale jednak jest dosyć dużo.Dziękuję za wizytę w naszym leśnym ogrodzie i polecam się na przyszłość nie tylko wirtualnie.
Edward
Spacerowałem po Twoim ogrodzie jestem oczarowany nie tylko ładnymi kwiatami ale również sposobem pisania postów.Fajnie rozmawiacie o kwiatach,ja chyba nigdy nie nauczę się tych najwięcej popularnych nazw kwiatów.Ponadto te aniołki wykonane przez Ciebie mówią same za siebie - jesteś artystką.Co do grzybobrania to niejednokrotnie widziałem samochody z rejestracją Z Twoich stron w okolicach Górecka Kościelnego.Podziwiałem Wasze zbiory grzybów suszonych w całości.U nas nie każdego roku są zbiory zasługujące na uwagę ale jednak jest dosyć dużo.Dziękuję za wizytę w naszym leśnym ogrodzie i polecam się na przyszłość nie tylko wirtualnie.
Edward
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Dziękuję Grażko za herbatkę.
Widzę, że Twój cuchnący ciemiernik już się czerwieni....mój jeszcze ani myśli ale i tak taki zielony jest przepiękny.
Fiołki zwykle pierwsze się pojawiają...u mnie nawet ich co roku przybywa co mnie bardzo cieszy. Śliczne są prawda
Widzę, że Twój cuchnący ciemiernik już się czerwieni....mój jeszcze ani myśli ale i tak taki zielony jest przepiękny.
Fiołki zwykle pierwsze się pojawiają...u mnie nawet ich co roku przybywa co mnie bardzo cieszy. Śliczne są prawda
- tulipanka
- Przyjaciel Forum

- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
grazynarosa22 pisze:
...no to zamówienia spore maszja mam najwieksze za 300...żurawki
![]()
Muszę chyba wybrać się do Ciebie na kurs sadzenia roślin jak już nie ma na nie miejsca
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jakie śliczne filiżanki....
Z chęcią się napiję w miłym towarzystwie dobrej kawy lub herbatki.
Wstawiłam u siebie żurawki.
Tylko nie leć na złamanie karku......
Z chęcią się napiję w miłym towarzystwie dobrej kawy lub herbatki.
Wstawiłam u siebie żurawki.
Tylko nie leć na złamanie karku......
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Grażynko kubeczki śliczne, takie romantyczne z tą koroneczką na dole
U mnie też wreszcie rusza forsycja....w końcu można będzie poprzycinać róze
U mnie też wreszcie rusza forsycja....w końcu można będzie poprzycinać róze
- Atka-a1

- Od: 28 kwie 2009, o 09:58
W przerwie w pracy i ja chętnie skorzystam z zaproszenia na kawę 
- babuchna
- -Moderator Forum-.

- Od: 7 maja 2009, o 09:57
Luuudzie , kawą dzielą!
Czytasz w myślach mych , ponad ludzko pragnę jej!
Aż mi nogi chodzą , dopiero przysiadłam , a tu nawet kawką poczęstują , Forum to normalnie RAJ!
Może jeszcze coś cykniesz i wkleisz?
Daleko do modeli nie masz , co?
Ja sobie za ten czas siorbnę ,
... a propos , ciasto gdzie?
, 
Czytasz w myślach mych , ponad ludzko pragnę jej!
Aż mi nogi chodzą , dopiero przysiadłam , a tu nawet kawką poczęstują , Forum to normalnie RAJ!
Może jeszcze coś cykniesz i wkleisz?
Daleko do modeli nie masz , co?
Ja sobie za ten czas siorbnę ,
... a propos , ciasto gdzie?
- TerDob

- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Grażynko cudną masz wiosnę ,forsycja kwitnie ,żurawki ruszyły a u mnie ciągle wieje i zimno ,roślinki boją się z ziemi wychylić. Pozdrawiam
, kawke wypiłam z pięknej filiżanki ,pooglądałam Twoje wiosenne kwiatki i pospacerowałam po pięknym ogrodzie .Zapraszm do siebie.
- Zyta

- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Moja forsycja już drugi rok nie kwitnie, pąki jej przymarzają. Kawałek badylka włożyłam do ziemi w zacisznym miejscu mając nadzieję że ona mnie nie zwiedzi.
Grażynko Witaj
Grażynko Witaj
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Witam ogrodomaniaków
Zytuś...to jednak chłodniej u Was, moze ta druga pokaże Ci kwiaty.....moja co rok przycinana ma mnóstwo a sasiadki rosnace 2 dziko właściwie....tak srednio kwitną....ale się nie wtracam
Terenia....u mnie też zimno.....miałam podzielic kilka żurawek i nie chce mi się wychodzic....wczoraj znowu polało....a chwasty sobie rosna w najlepsze.....a jak tu plewic w mokrej ziemi
Dorotko-aż skopiowałam i Empuzie pokazałam co piszesz.....no, boki mozna zrywac...
ale ja lubię Cię czytac...(powtarzam się ?)
a ciasta niet-dieta jest za to.....już trochę ją zmodyfikowałam... bo swieta idą...
Atka....a zapraszma,zapraszam
Agnieszko-kubeczki 'amerykanckie'....z miasta NY przyjechały....przyleciały....mnie tez sie podobają...są niezwykle lekkie
Grazynko-jasne ze pobiegłam,i to jak szybko-ależ oczy się do nich śmieją...prawda???
Wiolka...zurawek bedzie ok 30 w dwu dostawach....no jak to gdzie zmieszczę.....a trawnika skubne i już
Eluśka-witaj
ciemiernik już lepiej wyglada,bo tak pod koniec zimy to myslałam że padł...miękki był
A fiołki sa cudne....od mamy sobie naznosiłam a one się niesamowicie rozsiały....ale ja tak lubię...
Witaj Edward....
mój ogródek to chusteczkowy jest....nie to co Twoje areały
ja nie mam takiego zmysłu tworzenia,podoba mi sie wszystko i tak bym sadziła -tylko miejsca brak
a co do grzybów to zawsze mam niedosyt,ale nigdy tak duzo nie miałam jak zeszłej jesieni,a to za sprawą przerwy rocznej w pracy i koleżanki z Rudnika n/Sanem.....u nich było aż nadmiar.....ciekawe jak bedzie teraz...
Patrzyłam na mape szukając Górecka....to nie dalego Biłgoraju i Tadeuszowego rancza
Beatko-no to czekamy-TY na puszkinie a ja na młode cebulice....nie bedę wyrywac...najwyzej dam komuś potem
Paula-wczoraj zakwitło mi kilka sasanek i te siane też....a ciagle mam ich niedosyt....chciałabym miec wieeeelkie kępy
Moje siewki.

a to sadzonki...

najwieksza kępa coś się ociaga...
Palibin

i nawet kilka szafirków znalazłam

Zytuś...to jednak chłodniej u Was, moze ta druga pokaże Ci kwiaty.....moja co rok przycinana ma mnóstwo a sasiadki rosnace 2 dziko właściwie....tak srednio kwitną....ale się nie wtracam
Terenia....u mnie też zimno.....miałam podzielic kilka żurawek i nie chce mi się wychodzic....wczoraj znowu polało....a chwasty sobie rosna w najlepsze.....a jak tu plewic w mokrej ziemi
Dorotko-aż skopiowałam i Empuzie pokazałam co piszesz.....no, boki mozna zrywac...
a ciasta niet-dieta jest za to.....już trochę ją zmodyfikowałam... bo swieta idą...
Atka....a zapraszma,zapraszam
Agnieszko-kubeczki 'amerykanckie'....z miasta NY przyjechały....przyleciały....mnie tez sie podobają...są niezwykle lekkie
Grazynko-jasne ze pobiegłam,i to jak szybko-ależ oczy się do nich śmieją...prawda???
Wiolka...zurawek bedzie ok 30 w dwu dostawach....no jak to gdzie zmieszczę.....a trawnika skubne i już
Eluśka-witaj
Witaj Edward....
ja nie mam takiego zmysłu tworzenia,podoba mi sie wszystko i tak bym sadziła -tylko miejsca brak
a co do grzybów to zawsze mam niedosyt,ale nigdy tak duzo nie miałam jak zeszłej jesieni,a to za sprawą przerwy rocznej w pracy i koleżanki z Rudnika n/Sanem.....u nich było aż nadmiar.....ciekawe jak bedzie teraz...
Beatko-no to czekamy-TY na puszkinie a ja na młode cebulice....nie bedę wyrywac...najwyzej dam komuś potem
Paula-wczoraj zakwitło mi kilka sasanek i te siane też....a ciagle mam ich niedosyt....chciałabym miec wieeeelkie kępy
Moje siewki.

a to sadzonki...

najwieksza kępa coś się ociaga...
Palibin

i nawet kilka szafirków znalazłam

-
andrzejek

- Od: 17 sie 2010, o 11:45
Jakie kolorowe sasanki 
- babuchna
- -Moderator Forum-.

- Od: 7 maja 2009, o 09:57
No i się doczekałam wreszcie , to nic , że już drugą dobę fusy cyckam ,
bo o kawie to już wspomnienie tylko zostało , grunt , że nowe zdjęcia są!
Ale Ty masz jednak chyba daleko do swoich modeli!
Co do diety, ... ja nie stosuję , nie mam tyle zawzięcia , więc cała blaszka ciacha ,
dla mnie mogła być!
Śliczne sasaneczki , cuuudowne , uwielbiam te kwiatuszki , i od zawsze były moim chciejstwem , a teraz mając już je , nadal mam ich za mało!
Empuzce , mnie na patelni podałaś ?
Sama miała pościgać mnie , ruch to zdrowie przecież!
A zresztą czuję się pościkowo zaniedbana przez Agulę tę!
, 
bo o kawie to już wspomnienie tylko zostało , grunt , że nowe zdjęcia są!
Ale Ty masz jednak chyba daleko do swoich modeli!
Co do diety, ... ja nie stosuję , nie mam tyle zawzięcia , więc cała blaszka ciacha ,
dla mnie mogła być!
Śliczne sasaneczki , cuuudowne , uwielbiam te kwiatuszki , i od zawsze były moim chciejstwem , a teraz mając już je , nadal mam ich za mało!
Empuzce , mnie na patelni podałaś ?
Sama miała pościgać mnie , ruch to zdrowie przecież!
A zresztą czuję się pościkowo zaniedbana przez Agulę tę!
- FRAGOLA
- 1000p

- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Grażka u Ciebie chyba inny klimat że wszystko tak ładnie kwitnie...u mnie wszystko w pąkach i się ociąga i zakwitnąc nie chce
A jak tam Twoja żółta korona się miewa
...mojej jeszcze cho cho i jeszcze trochę brakuje do kwitnienia...
- basjak

- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
Ile wdzięku w tych sasankach
Palibin ma pąki
muszę spojrzec na mojego
Taka pogoda najlepsza na plewienie, chwasty dają się wyrwać bez problemu. Nawet mlecze nie protestują
Palibin ma pąki
Taka pogoda najlepsza na plewienie, chwasty dają się wyrwać bez problemu. Nawet mlecze nie protestują
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki