przycięte prawie do zera,oprócz Morgengruss,Blaze Superior i New Dawn,a i jeszcze Flammentanz
Asiula nie zapeszyłaś... ,na razie pokazują się włochate listki,deszcz spadnie ,to może wszystko szybciej ruszy...Chciałabym płot przesadzić...
Dzisiaj kupiłam materiały do pergoli na ten przesadzony wiciokrzew i clematisy i trafiłam na fachową pomoc w zakresie ,co z czym i jak...
Ewa nie pozostaje nic innego jak różowy proszek zastosować...przynajmniej mrówki trochę dalej się wyniosą...Tylko u mnie są wszędzie rabatki
Dorotko miałam też problem z mszycami na wiciokrzewie ...i krzew niestety wylądował w ognisku,nie było rady ,teraz mam wiciokrzewy zupełnie w innym miejscu...i problemy się skończyły...
Tosiu zaraz do Ciebie przyjdę i skalniak obejrzę,ciekawe ,czy podobny do mojego...
Basiu dzisiaj obcinałam róże ,wielka góra chorych ,i zmarzniętych pędów...Charles Austin ,który niedawno był różą pnącą ,teraz ma 10cm...Rosarium Uetersen obcięta prawie do ziemi...Jeszcze czegoś takiego nie miałam ,aby taki róże przemarzły...
Róże serbskie,wyglądają tak jakby ,zaraz miały paść...