Widoczki z Beskidów - cz.1

Humor, psychologia, podróże, pokrewne.
Zablokowany
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Myślę Krysiu, że niesforne maluchy chyba by się nie zgubiły w lesie bo mama by ich dopilnowała. A w ogrodzie to pewnie strasznie rozrabiają. Wyobrażam sobie to obgryzanie wszystkiego dookoła. :roll:
Ale spacery jeszcze przed tobą - na pewno ! :wink: :D
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
kryska
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 kwie 2007, o 00:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Grażynko, mama pilnuje maluchów w ogrodzie i nawet nie mogą się swobodnie pobawić. Ciągle je zagania w jedno miejsce, tylko w domu jest spokojna, że jej nie zginą. W domu to one jej spokoju nie dają tylko zaraz ciągną za cyce. Myślisz, że możliwe będą spacery z całą sforą? Razem z matką jest ich w tej chwili 5, Azorek dzisiaj zmienił dom.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

A więc to następna dobra wiadomość. Pewno będzie miał dobry, ciepły i serdeczny dom tak jak jego braciszek.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Zdjęcia które mają przypomnieć że jest styczeń i powinna być zima.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
ciotka
500p
500p
Od: 4 paź 2007, o 23:26

Post »

Zobaczyłam Twoje widoki z Beskidów. Piękne bardzooooo... :roll: Ja dość dobrze znam Beskidy , chodziłam po tych górach kiedyś z plecakiem i namiotem. W Istebnej też byłam, nawet stosunkowo niedawno ,ale nie mam fotek w komputerze tylko na papierze. Był to październik kilka lat temu i na szlaku na Baranią leżał śnieg a wszystko było w czerwieni i złocie. Z dawnych wspomnień pozostał mi smak malin w listopadzie na Stożku, atmosfera starego Schroniska pod Baranią i specyficzny zapach wieloosobowej "sypialni" w starym Schronisku na Skrzycznem z "kozą" na środku. Młodzież pewnie nie wie co to była "koza". Ach to były czasy . Łezka się w oku kręci ... ;:30
Człowiek potyka się o kretowiska - nie o góry - Konfucjusz

Pozdrawiam Marysia
Co rośnie u ciotki?
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Ano .....Marysiu, kręci się kręci. A "kozę" pamiętam nie tylko ze schroniska . Ja ją miałam w domu. Kiedyś oczywiście. Czyli mamy obie co wspominać. Za to ja w Warszawie byłam tylko jeden raz w życiu i to bardzo dawno temu. Ale jak mam być szczera, to jednak wolę góry niż miasto. Cisza, spokój, szum drzew i wiaterku to jest to co lubię najbardziej.
Miło, że wpadłaś. Trochę powspominałyśmy dawne czasy. Wpadnij wiosną jak będę wklejać wiosenne widoczki. :lol:
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
ciotka
500p
500p
Od: 4 paź 2007, o 23:26

Post »

Chętnie wpadnę na Twoje piękne stronki. Bardzo chciałabym mieszkać gdzieś na wsi , niekoniecznie w górach. Warszawa mnie męczy. Dobrze, że mam blisko do Puszczy Kampinoskiej to tam też mogę odpocząć, szczególnie zimą kiedy w lesie jest pięknie a na działce smutno. Dlatego mam taki busz na działce. Chcę chociaż w ten sposób odizolować się od wielkomiejskiego zgiełku. Pozdrawiam Marysia ;:31
Człowiek potyka się o kretowiska - nie o góry - Konfucjusz

Pozdrawiam Marysia
Co rośnie u ciotki?
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

To Marysiu mamy ten sam gust. Ja też mam busz w ogrodzie, bo chcę się zagubić w zieleni i kwiatach a nie miejskim smrodku. Dobrze, że blisko jest do gór, bo tam też oddycham świeżym powietrzem.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Święta, święta i po świętach. :wink: :lol:
Czas znów wybrać się na spacer i poprawić kondycję. ;:1
Góry zasypane są śniegiem, ale w pierwszy dzień świąt było bardzo ładnie na podgórzu i wyprawa na spacer bardzo się udała. Wiosną pachnie już nie tylko w ogrodach, ale także i na polach. Zobaczcie sami.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Pierwsze dzikie roślinki już też kwitną i śpieszą nasycić się słoneczkiem. A są niemniej piękne od tych ogrodowych. Ich widok też przynosi radość. :P :P :P

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Oto kilka aktualnych widoczków spod Czantorii,wiosny jeszcze nie widać.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Cynamon
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 19:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Grażynko :D Dzięki Tobie, można uczestniczyć we wspaniałej wyprawie i obejrzeć te oszałamiające beskidzkie pejzaże !!!!!
Awatar użytkownika
bigaczzz
200p
200p
Od: 16 lut 2008, o 10:43

Post »

Grażyno piękne widoki. Oj też bym sobie troszkę po górach pochodził, bo nie ma to jak długi spacer. Dla mnie wyciągi psują troszkę całą wyprawę, bo jeśli chce się widzieć coś ciekawego to po co w dwie strony pakować się wyciągiem skoro można wejść samemu (no rozumiem przy już niezłych stromiznach zjechać bo jest to cięższe, ale wejść powinno się pieszo)...
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Ewuniu - zobacz na pw. :lol:

Romku - miło, że wpadłeś. Ja też staram się chodzić jak najwięcej pieszo i podziwiać widoki, najlepiej ze szczytu góry. Uwielbiam to zresztą i kiedy tylko czas mi na to pozwala i jest pogoda, to uciekam nabrać świeżego powietrza w płuca i stracić trochę na wadze. :wink: :lol:
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
bigaczzz
200p
200p
Od: 16 lut 2008, o 10:43

Post »

Ode mnie niestety jest trochę drogi do jakiegokolwiek pasma. Najbliżej mam do Kopy Biskupiej, ale nie narzekam. Nie ma to jako od czasu do czasu pomęczyć się w górach niż wylegiwać się na piasku nad morzem...
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Wszystko ma swój urok Romku. Każdy lubi coś innego. Leniuchowanie w piachu nad morzem i wdychanie jodu też ma swoje zalety. ;:113
Grażyna.
kogro-linki
Zablokowany

Wróć do „Strefa kreatywnego RELAKSU - Zagadki, humor, podróże, psychologia”