Jolu fantastyczny pomysł, ale mój M na to by nie poszedłjolciajci pisze:Ja też mam komputer dla siebie :P .
Kiedyś walczyłam z M o pobyt przy kompie i nie dawałam mu nawet odebrać poczty.
Tak się na mnie zdenerwował że kupił mi drugi i już nie mamy o co walczyć
Mój skrawek ziemi - Gabriela - /cz. 1.r 2008/
- Gabriela
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dorotko Ania ma rację, pomagają mi też zięciowie o ile to jest możliwe, a ja jestem natarczywa ;:25 i muszę mieć wszystko na wczoraj. Jestem bardzo im za to wdzięczna, a jak chcą żyć z teściową w zgodzie to nie mają innego wyjścia jak mi pomóc.korzo_m pisze:No to wszystko już wiem znowu Aniu mnie podbudowałaś, ja mogłabym prosić częściej syna ,ale on nie ma do mnie cierpliwości, a zięć do teściowej musi mieć dużo cierpliwści i wyrozumiałości. Myślę, że ani Gabrysia ,ani Jej zięć się nie obrażą.
A Ty się nie przejmuj też się nauczysz :P
- Gabriela

Dorotko, nie miałam się na co obrazić, a nie odzywałam się od razu bo mi nie działa internet.korzo_m pisze:Gabrysiu kamień spadł mi z serca, teraz wiem,że się nie obraziłaś. Ja pilnie się uczę, też należę do tych lekko natarczywych.
Teraz jestem u córki i trochę nadrobię czytanie i odpisywanie.
Nie wiem jak przetrzymam do jutra.
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
A od czego się ma zięcia jednego i drugiego ---ja mam 2 --od starszej córy mąż a mój kochany zięć mi przywiózł komp .starszy ale dobry z Niemczech ,bo ciągle korzystałam z ich komp ,kocham moich zięciów tak jak moich synówGabriela pisze:Dorotko Ania ma rację, pomagają mi też zięciowie o ile to jest możliwe, a ja jestem natarczywa ;:25 i muszę mieć wszystko na wczoraj. Jestem bardzo im za to wdzięczna, a jak chcą żyć z teściową w zgodzie to nie mają innego wyjścia jak mi pomóc.korzo_m pisze:No to wszystko już wiem znowu Aniu mnie podbudowałaś, ja mogłabym prosić częściej syna ,ale on nie ma do mnie cierpliwości, a zięć do teściowej musi mieć dużo cierpliwści i wyrozumiałości. Myślę, że ani Gabrysia ,ani Jej zięć się nie obrażą.
A Ty się nie przejmuj też się nauczysz :P
- Gabriela

Bogusiu zgadzam się z Tobą, na darmo do rodziny ich nie przyjęliśmybogusia177 pisze: A od czego się ma zięcia jednego i drugiego ---ja mam 2 --od starszej córy mąż a mój kochany zięć mi przywiózł komp .starszy ale dobry z Niemczech ,bo ciągle korzystałam z ich komp ,kocham moich zięciów tak jak moich synów
Niech trochę nam też dogodzą
A ja mam trzech zięciów
- jolciajci
- Przyjaciel Forum

- Od: 26 lut 2007, o 13:00
Gabrysiu a najfajniesze jest to że ja teraz sobie siedzę przy komputerze a mój mąż siedzi z panem od komputerów bo też mu coś tam padło .
Nie ma to jak swój i spokój w domu. Podejrzewam że jak padła karta to mój M przyjdzie po prośbie do mnie
a ja z tego skorzystam i każe mu coś mi kupić w ogrodniczym 
Nie ma to jak swój i spokój w domu. Podejrzewam że jak padła karta to mój M przyjdzie po prośbie do mnie
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
- Raczek

- Od: 31 mar 2007, o 21:26
No,no Jolu cwana z ciebie bestyjka!jolciajci pisze:Gabrysiu a najfajniesze jest to że ja teraz sobie siedzę przy komputerze a mój mąż siedzi z panem od komputerów bo też mu coś tam padło .
Nie ma to jak swój i spokój w domu. Podejrzewam że jak padła karta to mój M przyjdzie po prośbie do mnie![]()
![]()
a ja z tego skorzystam i każe mu coś mi kupić w ogrodniczym
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- jolciajci
- Przyjaciel Forum

- Od: 26 lut 2007, o 13:00
Beatko i Bogusiu , ale się uśmiałam z waszych wywodów
. Ty masz rację Bogusiu że oni muszą widzieć jak się do nich mówi bo inaczej to ni w ząb nie rozumieją
.
Raczku muszę jakoś wyjść na swoje , a tym sposobem mogę :P . Poczekam jeszcze troszkę jak już zwiozą do ogrodniczych cebulki i wtedy go poprowadzę za rękę i już. A jak nie chce ze mną zadrzeć to i tak wszystko kupi co bedę chciała ;:106
Gabrysiu ty się na nas nie gniewaj że my w twoim wątku sobie dokazujemy
Raczku muszę jakoś wyjść na swoje , a tym sposobem mogę :P . Poczekam jeszcze troszkę jak już zwiozą do ogrodniczych cebulki i wtedy go poprowadzę za rękę i już. A jak nie chce ze mną zadrzeć to i tak wszystko kupi co bedę chciała ;:106
Gabrysiu ty się na nas nie gniewaj że my w twoim wątku sobie dokazujemy
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola