sama kupowałam... nie pamiętam ile kosztowały ale nie wydaje mi się żeby więcej niż 3zł, bo droższych nasionek nie kupowałam
 sama kupowałam... nie pamiętam ile kosztowały ale nie wydaje mi się żeby więcej niż 3zł, bo droższych nasionek nie kupowałam 
Z paczki wzeszło mi sporo ponad 20sztuk, z czego przepikowałam sobie 14 najładniejszych.
Polecam, ładna i wdzięczna roślina, ładnie wschodzi, szybko rośnie, łatwo się pikuje, tylko dobrze jest jej zapewnić więcej światła bo ma tendencje do wyciągania.

(właśnie przed chwilą mierzyłam :P)
  (właśnie przed chwilą mierzyłam :P)  no to nieźle poszalały. Moje mają chyba troszkę za ciasno, ale jeszcze wstrzymuję się z przesadzaniem.
  no to nieźle poszalały. Moje mają chyba troszkę za ciasno, ale jeszcze wstrzymuję się z przesadzaniem.  jak czytam o innych pnących to wszystko idzie pod nóż
 jak czytam o innych pnących to wszystko idzie pod nóż   tylko kiedy ... żeby nie za wcześnie... czy już drugie właściwe listki czy wyżej. Dylematy niemal na poziomie Hamleta
 tylko kiedy ... żeby nie za wcześnie... czy już drugie właściwe listki czy wyżej. Dylematy niemal na poziomie Hamleta