Kochani oto różyczki które już dostałam
* Donżuan
*New Dawn
*2x Graham Tomas
*2x Chopin
*Derbby
* Coral
*angielska czerwona
*angielska różowa
Dawidku oj i ja czekam i to bardzo
Witaj
Aguś 
Mam nadzieję, ze rózyczki ładnie zakwitną, te, które zamawiałam u p.Bogdana przed dwoma laty kwitną pięknie . Jestem z nich bardzo zadowolona, mam nadzieję, że z tymi będzie podobnie .
Oleńko i ja mam nadzieję, że znów wróci ciepełko i pokażą się wreszcie kwiatuszki .Nie mogę doczekać się już widoku krokusów i ciemierników. Tym bardziej , że ciemierników mam sporo nowych jeszcze nie kwitły....a jestem taka ciekawa jakie się trafiły
Izuniu nie przeoczyłaś, dopiero teraz wymieniłam kupione rózyczki

W ogródku jeszcze sporo pracy, ale z tym muszę jeszcze czekać, jeszcze pozostało rozgarnięcie kopczyków i przycięcie róż, ale z tym czekam na forsycje, no pozdejmowanie otulin z hortensji i hibiskusów. Ale to też jeszcze nie szybko ....
Witaj
Irenko 
poprawiłam się i różyczki wymieniłam na początku tego wątku

Na razie zadołowałam je w wiaderku, bo pogoda nie pozwala na wysadzenie ?
Aniu tak jeszcze nie do końca wypieszczony, jeszcze sporo pracy zostało, ale to na później. Muszę przyciąć różyczki i zdjąc okrycia z hortensji i hibiskusów. Ale to jeszcze trochę. Muszę jeszcze raz porządnie wygrabić trawnik i posypać nawozem, ale do tego już zatrudnię męża...a co
Twoją New Dawn już podziwiałam i wciąż do niej wracam i coraz bardziej się cieszę , ze zamówiłam sobie takie cudeńko
Witaj
Andrzejku
Gosiu 
oj i ja bym chciała

mam nadzieję, że ładnie się przyjmą....jeszcze tylko znaleźć im miejsce w mojej ogrodowej ciasnocie....a to jeszcze nie wszystkie zaplanowane na tę wiosnę
Witaj
Marysiu 
Nazwy różyczek wymieniłam na początku wątku, jakoś nie pomyślałam, żeby nazwać je od razu ...
Basiu różyczki zamawiałam na alle...u Bogdan w1, już wcześniej u niego zamawiałam, ma takie dosyć popularne odmiany, ale piękne dorodne sadzonki, byłam z nich bardzo zadowolona pięknie rosną i kwitną, a ceny aż nie do uwierzenia

i kolejny raz zamówiłam ....
Co do tych porządków, to faktycznie większość już mam za sobą, ale niestety wczesna pora nie pozwala zrobić wszystkiego, trzeba jeszcze poczekać . Ale to faktycznie już sama przyjemność