Guciowe doniczkowce - gucia
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Byłam , kupiłam, właściwie, to M się bardziej napalił na ten zakup niż ja.
Dobrze, że nie było większego wyboru, bo chyba bym się zdenerwowała.
Chciałam kupić najwyżej dwa falki. Do dalszej nauki zupełnie by mi to wystarczyło.
Kupił 4 sztuki i jeszcze cymbidium, o którym praktycznie niczego jeszcze nie czytałam.
Zrobiłam zdjęcie tego C... , może jutro uda mi się kupić osłonki i wkleję wszystkie do orchidarium.
Bez dobrych rad fachowców storczykowych, przecież z tej mojej uprawy, może niewiele zostać!!!
A, jeszcze, jakby mało było fikusów, to sobie kupił takiego, bo......... listki były kolorowe!

Dobrze, że nie było większego wyboru, bo chyba bym się zdenerwowała.
Chciałam kupić najwyżej dwa falki. Do dalszej nauki zupełnie by mi to wystarczyło.
Kupił 4 sztuki i jeszcze cymbidium, o którym praktycznie niczego jeszcze nie czytałam.
Zrobiłam zdjęcie tego C... , może jutro uda mi się kupić osłonki i wkleję wszystkie do orchidarium.
Bez dobrych rad fachowców storczykowych, przecież z tej mojej uprawy, może niewiele zostać!!!
A, jeszcze, jakby mało było fikusów, to sobie kupił takiego, bo......... listki były kolorowe!

Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- Babopielka

-
Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Karuś,dzięki, M bardzo dziękuje i serdecznie pozdrawia.
Na wszelki wypadek całego postu mu nie przeczytałam!
Niestety, czasami z tymi zakupami jest totalnie zakręcony i później na 50 m kw. mam 40 rododendronów i 20 powojników!!!
Beatko, po wczorajszym szaleństwie mam teraz pięć falków, cymbidium i jedną "przypadkową" Ludisię.
Aneczko,Basiu, wierzcie mi, że czasami chętnie bym Go gdzieś sprzedała albo wymieniła albo zmieniła albo,...... już sama nie wiem co bym z Nim zrobiła!!!
Bożenko, z tym humorem, to póki co ,masz rację. Gorzej będzie, jak mi to wszystko zacznie marnieć w oczach.
Trzymaj kciuki.
Karinko, te cymbidia są wszystkie takie piękne, ale w uprawie nie należą chyba do najprostszych?
Najładniej wyglądają chyba na takich zbliżeniach:

Na wszelki wypadek całego postu mu nie przeczytałam!
Niestety, czasami z tymi zakupami jest totalnie zakręcony i później na 50 m kw. mam 40 rododendronów i 20 powojników!!!
Beatko, po wczorajszym szaleństwie mam teraz pięć falków, cymbidium i jedną "przypadkową" Ludisię.
Aneczko,Basiu, wierzcie mi, że czasami chętnie bym Go gdzieś sprzedała albo wymieniła albo zmieniła albo,...... już sama nie wiem co bym z Nim zrobiła!!!
Bożenko, z tym humorem, to póki co ,masz rację. Gorzej będzie, jak mi to wszystko zacznie marnieć w oczach.
Trzymaj kciuki.
Karinko, te cymbidia są wszystkie takie piękne, ale w uprawie nie należą chyba do najprostszych?
Najładniej wyglądają chyba na takich zbliżeniach:

Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- Babopielka