W.o...Psach 4cz. (2007.10 - 2008.05)
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dobra myśl, dziękuję sprawdzę toBeataG pisze:problem z kagańcem znam z autopsji-Madox prawie płacze jak go zakładam.Spróbuj posmarować od środka czymś co lubi-może się skusi.Gdzieś o tym czytałam

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Agusiu bardzo dziękuję za wiadomość , będe tu tylko czytała bo nie wiem co to są stopki ani nie wiem kto to jest user
i boje się ze znów coś napisze nie tak i ktos będzie musiał popracować nad tym co naklikam . Nie znam się na tym wszystkim .. Uściski łapek dla przystojniaczka .. i ciepłe pozdrówka dla Ciebie i wszystkich milusiów .

Stopka poprawiona do zgodnej z Regulaminem.
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Olvana, stopka to ten kawałek tekstu, który widać pod postem, pod poziomą kreską, u jednego usera = użytkownika jest ciągle ten sam. Wpisuje się go w okienku we własnym Profilu (jeśli jesteś zalogowana, to kliknij na górze strony w Profil).
Pisz, pisz, szybko się nauczysz co i jak. I nie bój się nic, poprawimy, nauczymy, podpowiemy, od tego są Moderki i Admin, żeby porządkować, poprawiać, naprostować
Pisz, pisz, szybko się nauczysz co i jak. I nie bój się nic, poprawimy, nauczymy, podpowiemy, od tego są Moderki i Admin, żeby porządkować, poprawiać, naprostować

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Ale te nasze mordki potrafią rozrabiać.Ale i tak są naj, naj.
Nessa nadal grubiutka,okrąglutka.Chyba ma przenoszoną ciążę, ale jeszcze w dozwolonych granicach.
O ażurowych schodach mogę z autopsji donieść.Moja szwagierka ma takie, tyle że kręcone.I dwa łobuziaki.Jamniczkę,Tośkę i wyżła-Bossa.Jak one wchodzą na górę, to po prostu kabaret.Nie były uczone, Boss ledwie się na nich mieści, ale chęć przebywania z panią, przezwyciężyła wszelkie opory.To tyle o schodach.
Jak sytuacja u Neski się rozwinie, to na pewno dam znać.
Nessa nadal grubiutka,okrąglutka.Chyba ma przenoszoną ciążę, ale jeszcze w dozwolonych granicach.
O ażurowych schodach mogę z autopsji donieść.Moja szwagierka ma takie, tyle że kręcone.I dwa łobuziaki.Jamniczkę,Tośkę i wyżła-Bossa.Jak one wchodzą na górę, to po prostu kabaret.Nie były uczone, Boss ledwie się na nich mieści, ale chęć przebywania z panią, przezwyciężyła wszelkie opory.To tyle o schodach.
Jak sytuacja u Neski się rozwinie, to na pewno dam znać.
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Nasza Zuzia też szybko opanowała chodzenie na smyczy. Ale teraz przechodzi etapmłodzieńczego buntu i zaczęła się ciągnąć. Na wiosnę chcemy ją wysłać do szkółki...szukamy też agility, bo ona uwielbia różne dziwactwa. Mam nadzieję, że zawodowy trener pomoże nam ją opanować, głównym problemem jest jej brak skupienia. Takie małe psie adhd.
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona