Przejdę sobie jeszcze raz spacerkiem po Twoim ogrodzie... raz to za mało ;-)
Mój ogród
Re: Mój ogród
Ogród robi wrażenie
Piękne rośliny ślicznie ze sobą współgrają 
-
agnieszkar1978
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 11 gru 2009, o 12:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękne widoki. na pewno będe częstym gościem

- nemezja

- Od: 18 kwie 2007, o 10:59
Ukradłam znajomej keik:)(mowa o białym w ciemne kropki), wsadziłam. I rósł sobie. W zasadzie nic szczególnego nie robiłam. Od czasu do czasu jakiś nawóz, lato na balkonie, aż wypuścił pęd kwiatowy. Ale nie myślałam, że będzie na nim aż tyle kwiatów:).
-
Ania1234
- 50p

- Od: 26 lut 2011, o 17:31
bardzo ładny ogród
- sosna1
- 500p

- Od: 23 mar 2010, o 22:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękny ogród koło Bochni! Mój syn odniósł w ostatnią niedzielę właśnie w Bochni swój mały, życiowy sukces
(sportowy) przeto pozdrawiam serdecznie!
Storczyki są zachwycające - wprost nie mogę się napatrzeć - już zachorowałam.
- grazka100
- 500p

- Od: 25 paź 2010, o 10:39
Karolinko, baaardzo Ci zazdroszczę. Spacerowałam po Twoim ogrodzie w te i wew te
W tym roku zaczynam zagospodarowywać 1500 m2 działkę. Będzie tam mały domek (25 m2) - taka niby altanka i reszta do obsadzenia. Mąż marzy o sadzawce, skalniaku itd Ja raczej drzewa i krzewy owocowe, kilka grządek oczywiście truskawki, poziomki itd
Tylko czy mi się uda? Zobaczymy. Jestem mało obyta w ogrodnictwie, ale będę się starać.
Pozwolę sobie wzorować się na Twoim ogrodzie. tylko chciałabym mieć większy teren z drzewami owocowymi a na iglaki itp trochę mniej niż połowę działki
Pozdrawiam serdecznie
Grażka
W tym roku zaczynam zagospodarowywać 1500 m2 działkę. Będzie tam mały domek (25 m2) - taka niby altanka i reszta do obsadzenia. Mąż marzy o sadzawce, skalniaku itd Ja raczej drzewa i krzewy owocowe, kilka grządek oczywiście truskawki, poziomki itd
Tylko czy mi się uda? Zobaczymy. Jestem mało obyta w ogrodnictwie, ale będę się starać.
Pozwolę sobie wzorować się na Twoim ogrodzie. tylko chciałabym mieć większy teren z drzewami owocowymi a na iglaki itp trochę mniej niż połowę działki
Pozdrawiam serdecznie
Grażka
- Aancyk
- 1000p

- Od: 20 lis 2010, o 17:21
Wspaniały ogród
Zazdroszczę Ci tych klonów, obok magnolii to moje ulubione drzewa. Napisz proszę, które odmiany sprawiają najmniej kłopotów. Bardzo podoba mi się ten z bordowymi listkami, oraz zielono-białymi.
Planuję w tym roku jakiś posadzić.
Planuję w tym roku jakiś posadzić.
- nemezja

Dziękuję Aniu i Sosno za komplementy.
Grażko dziękuję. Na pewno i Tobie się uda. Jeśli coś robi się z sercem, nie ma innej możliwości. Każdy tu na forum kiedyś zaczynał, popełniał błędy ale uczył się na nich. Praktyka czyni mistrza. Z resztą prawda jest taka, że wystarczy posadzić i samo rośnie:). Od czasu do czasu czymś podsypać, jak trzeba przyciąc, czasem podlać i podziwiać:). Zyczę powodzenia!
Aancyk dziękuję.
Klonów były trzy sztuki. Bordowy (o ile pamiętam nazywał się King), ten pstry z jasnymi plamkami i zwykły zielony. I właśnie ten najzwyklejszy padł z nieznanych przyczyn. Polecam zdecydowanie ten bordowy, bo gęsto, szybko i równo rozrasta mu się korona. Jednak jest formowany w miarę potrzeby. jest też baardzo dekoracyjny i przyciąga uwagę swoim kolorem. Pozdrawiam
Grażko dziękuję. Na pewno i Tobie się uda. Jeśli coś robi się z sercem, nie ma innej możliwości. Każdy tu na forum kiedyś zaczynał, popełniał błędy ale uczył się na nich. Praktyka czyni mistrza. Z resztą prawda jest taka, że wystarczy posadzić i samo rośnie:). Od czasu do czasu czymś podsypać, jak trzeba przyciąc, czasem podlać i podziwiać:). Zyczę powodzenia!
Aancyk dziękuję.
Klonów były trzy sztuki. Bordowy (o ile pamiętam nazywał się King), ten pstry z jasnymi plamkami i zwykły zielony. I właśnie ten najzwyklejszy padł z nieznanych przyczyn. Polecam zdecydowanie ten bordowy, bo gęsto, szybko i równo rozrasta mu się korona. Jednak jest formowany w miarę potrzeby. jest też baardzo dekoracyjny i przyciąga uwagę swoim kolorem. Pozdrawiam
-
heliofitka

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Chyba żartujesz
To wszystko tegoroczne
Czuję, że kiedy w końcu zakwitną moje krokusy, to wy będziecie wklejać zdjęcia piwonii 
- nemezja

Heliofitko zdjęcia świeżutkie, robione dzisiaj okolo godziny 13.
- nemezja