Mój kawałek świata część trzecia
- Marta_S
- 500p

- Od: 3 wrz 2010, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój kawałek świata część trzecia
Jedno zjęcie ale jakie udane
a co to jest przywiązane do kija? masz może zdjęcie całego pniaka? 
Zapraszam
Ogród Marty_S
Ogród Marty_S
- Tosia1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2010, o 16:48
Włamali mi się do ogródka. Zabrali lodówkę i rozcięli siatkę. Innych zniszczeń nie ma.
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Chętnie bym ci Jadziu odpowiedziała na pytanie jaka to hosta, ale pamięć nie ta a nazwy w domowym kompie
Alu mój rozchodnik nie zniszczalny, nic go nie rusza w tym roku kwiaty były tak wysokie, że aż się trochę pokładały
Oj ciekawie Aniu przygotowałam zdjęcia swoich zidentyfikowanych host ale nie potrafiłam ich wgrać, bo internet co chwila wypadał
Lucynko nie walcz tylko się im daj unieść
Nie byłam w Otmuchowie ale słyszałam, że tam bardzo drogo, a w Łosiowie ceny bezkonkurencyjne
Pawełku ta tiarella to pospolite Kimono, ale bardzo polecam, nie do zamordowania a śliczna. Sylwek ma rację
zresztą sam zgadłeś tak to wilczomlecz, ale na zdjęciu rzeczywiście wygląda jakby to igiełki były
Marto to wierzba Mandżurska. W poprzednią zimę objadły ją zające, ale jakoś to przeżyła, z tym, że ślady zostały na korze. To jest drzewko, które wyrosło z jednej wetkniętej w ziemię gałązki. Niesamowitą chęć życia ma ta wierzba. Mam zamiar ją teraz przyciąć i nadać jej jakiegoś kształtu bo póki co wygląda jak chudzielec z wyciągniętymi rękami go góry (rąk ma kilka). Kiedy by ją najlepiej podciąć - czekam na podpowiedź
Elu już czytałam, przykro mi
Alu mój rozchodnik nie zniszczalny, nic go nie rusza w tym roku kwiaty były tak wysokie, że aż się trochę pokładały
Oj ciekawie Aniu przygotowałam zdjęcia swoich zidentyfikowanych host ale nie potrafiłam ich wgrać, bo internet co chwila wypadał
Lucynko nie walcz tylko się im daj unieść
Pawełku ta tiarella to pospolite Kimono, ale bardzo polecam, nie do zamordowania a śliczna. Sylwek ma rację
Marto to wierzba Mandżurska. W poprzednią zimę objadły ją zające, ale jakoś to przeżyła, z tym, że ślady zostały na korze. To jest drzewko, które wyrosło z jednej wetkniętej w ziemię gałązki. Niesamowitą chęć życia ma ta wierzba. Mam zamiar ją teraz przyciąć i nadać jej jakiegoś kształtu bo póki co wygląda jak chudzielec z wyciągniętymi rękami go góry (rąk ma kilka). Kiedy by ją najlepiej podciąć - czekam na podpowiedź
Elu już czytałam, przykro mi
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
Ja już wszędzie iglaki widzęiwa27 pisze:ale na zdjęciu rzeczywiście wygląda jakby to igiełki były
- basjak

- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Iwonko, wstawiaj te hosty, bo mnie zaczynają nęcić
kilka by sie zmieściło pod czereśnią, mała rabatka od południa?
masz jakieś z pachnącymi kwiatami? Niby to nieważne, liczą się liście, ale zapach również byłby mile widziany.
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- iwa27
- 1000p

Korzystam z tego, że Internet buja i proszę, oto one

Basiu szczerze powiem, że nie wiem czy kwiaty którejś pachną. Przyjedziesz to coś tam ukopiemy

Basiu szczerze powiem, że nie wiem czy kwiaty którejś pachną. Przyjedziesz to coś tam ukopiemy
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
No to już klops . Taraz zobaczyłam ich więcej i wszystkie jasne mi się podobają a szczególnie ogień z lodem Fire and Ice i białe świeta . Basiu mam taką pachnącą hostę przeciachałm ją na 2 części ,ale niestety wiesz u mnie nie mają racji bytu chyba ,że wsadzę je do doniczek i pod prąd
Hi hi... Jadziu... właśnie zainspirowana ubiegłorocznymi zakupami Iwony, na ten sezon zamówiłam między innymi 'Fire & Ice' i 'White Christmas' właśnie 
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Czyżby podobne gusta Gosiu
. Gdyby nie było u mnie tyle ślimorów to hosty również by zagościły ,ale nie zrobię im tej przyjemności 
Iwuś - funkie masz z sadzawki.pl?
- katik
- 1000p

- Od: 2 sty 2011, o 16:14
Śliczne te hosty , musi nie być ślimaków, a u mnie są ale zmierzam z nimi walczyć, z tych host to kupiłam Frencee
Hmmm... swoją drogą... u mnie na brak ślimaków nie da się narzekać
ale host nigdy (tfu, tfu) nie ruszyły 
- basjak

- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
Jadzia, to masz dwie możliwości- albo zdecydujesz się na granulki, albo Twoje hosty przywędrują do MiechowicJAKUCH pisze:No to już klops . Taraz zobaczyłam ich więcej i wszystkie jasne mi się podobają a szczególnie ogień z lodem Fire and Ice i białe świeta . Basiu mam taką pachnącą hostę przeciachałm ją na 2 części ,ale niestety wiesz u mnie nie mają racji bytu chyba ,że wsadzę je do doniczek i pod prąd
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- iwa27
- 1000p

Na ślimaki jest ślimakol
Tak Piotrusiu w sadzawce. Jestem bardzo zadowolona z nich
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
-
Lucy2na
bardzo mi przykro , co za świństwo
Iwuś już się nie mogę doczekać tego wyjazdu , czas rozwalić wszystkie dom,owe skarbonki