GRAŻYNKO to co miałam kupić to już kupiłam pierwszy raz przez net

wspólnie z koleżankami . Teraz tylko czekać aż przyślą zamowiony towar ,więc nie muszę się już martwić o wydawanie pieniędzy
ANIU szkoda ,ze takie bukiety nie rosną między takimi na dodatek kamieniami . Wiesz ,ze jakoś nie jestem z tych bratków zadowolona . Pomimo ,że mają ładne buzie to się pokładają nie są jak nasze rodzime stare bratki . Nie masz co żałować . Lepiej oszczędnie z finansami ,żeby starczyło na różyczki
ANIU mam jeszcze całą paczkę tych nasionek ,więc też wysieję prosto do gruntu zobaczę może te będą sie lepiej trzymać
MAJKA mnie na zmianę ciśnienia również boli głowa a te wahania są zwariowane . Nasze organizmy nie wiedza co mają robić ani wiosna ani zima to jest najgorsze . To tylko część moich róż
A teraz róża Walzertraum cytat z "Moje róże moja pasja" Ubiegly rok był fatalny cały czas chorowała nie dając rady między żałocznymi słonecznikami . Teraz została posadzona niedaleko altanki. Zobaczymy jak teraz będzie . Mam ją 3 sezon
Mieszaniec herbatni,zaliczana do grupy róż nostalgicznych, nowość firmy Tantau hodowli Hansa Jurgena Eversa z roku 2002.
Kwiaty o intensywnym zapachu,budowy ćwierć rozetowej o bardzo ciekawej kolorystyce, której niestety fotografia nam nie przekazuje. Płatki mianowicie są cieniowane kolorami niespokojnego różu i kremowym. W miarę rozwoju stają się zdecydowanie ciemno różowe. Krzew rośnie do wys. 80-120 Kwiaty o średnicy10-12cm [...][/color]