popodziwiałam Twój piękny ogród
 Wszystkie kwiatuszki pięknie się prezentują, a te dwa kotki na ostatniej fotce są urocze, chciałoby się je przytulić

dopiero po wpisie Halinki się przyjrzałam dokładniej.Gratuluję pierwszego rannika
 dopiero po wpisie Halinki się przyjrzałam dokładniej.Gratuluję pierwszego rannika  U mnie dopiero dwa dni nie ma śniegu,ale pada deszcz,wieje wietrzysko i na działce nie byłam
 U mnie dopiero dwa dni nie ma śniegu,ale pada deszcz,wieje wietrzysko i na działce nie byłam
 ja w pierwszej chwili też myślałam, że to odbicie kotka w lustrze, dopiero, jak się dokładnie przyjrzałam, to dostrzegłam różnice w wyglądzie kotków - czarną łatkę na nosku
 ja w pierwszej chwili też myślałam, że to odbicie kotka w lustrze, dopiero, jak się dokładnie przyjrzałam, to dostrzegłam różnice w wyglądzie kotków - czarną łatkę na nosku  

one u mnie jakieś spóżnialskie . Zauważyłam tylko wychpdzące Hiacynty niektóre dość fajnie powychodziły . Mizianko dla ferajny . Dobrze ,że mnie nie będziesz chciała topić ,bo tez nie umiem pływać
 one u mnie jakieś spóżnialskie . Zauważyłam tylko wychpdzące Hiacynty niektóre dość fajnie powychodziły . Mizianko dla ferajny . Dobrze ,że mnie nie będziesz chciała topić ,bo tez nie umiem pływać   

Patrzcie, Jadzia jeszcze nie śpi!!!
 Patrzcie, Jadzia jeszcze nie śpi!!! 

a Kajtuś, do niedawna kot dziki, przychodzi na kolana tylko wtedy, kiedy siedzę przy komputerze
 a Kajtuś, do niedawna kot dziki, przychodzi na kolana tylko wtedy, kiedy siedzę przy komputerze  taki Kajtek-Enter
 taki Kajtek-Enter 

nie powiedziałaś złego słowa na czereśnię
 nie powiedziałaś złego słowa na czereśnię  

teraz słyszę dziwne odgłosy...chyba sprzątają
 teraz słyszę dziwne odgłosy...chyba sprzątają   
  wszędzie kłaki i codzienne odkurzanie. Najchętniej i najgłośniej bawią się w nocy. Sąsiadka twierdzi, że słyszy dwa biegające słonie
 wszędzie kłaki i codzienne odkurzanie. Najchętniej i najgłośniej bawią się w nocy. Sąsiadka twierdzi, że słyszy dwa biegające słonie   
  może, jak róże posadzone jesienią się sprawdzą, to pozwolą mi na jeszcze kilka krzaków i nie pożrą katalogów
 może, jak róże posadzone jesienią się sprawdzą, to pozwolą mi na jeszcze kilka krzaków i nie pożrą katalogów   

może dopiero Tara wyłowi Cię gdzieś z Bałtyku
 może dopiero Tara wyłowi Cię gdzieś z Bałtyku