Potem znowu będę borykał się z brakiem internetu.
 Potem znowu będę borykał się z brakiem internetu.Agness, dziękuję
 Dzięki słońcu odżyłem i na szczęście nie doznałem szoku po powrocie, bo tu temperatury znośne póki co.
 Dzięki słońcu odżyłem i na szczęście nie doznałem szoku po powrocie, bo tu temperatury znośne póki co.Witaj MagdaMisia
 Wiesz, ja mam dokładnie te same myśli + szukanie ładnych kamieni
 Wiesz, ja mam dokładnie te same myśli + szukanie ładnych kamieni  Tym razem o dziwo nic takiego nie przywiozłem, ale odbiję sobie w drugiej części mojego urlopu, która za kilka dni
  Tym razem o dziwo nic takiego nie przywiozłem, ale odbiję sobie w drugiej części mojego urlopu, która za kilka dni  
 Halinko
 Te wojaże to moja ucieczka, by nie zwariować zimą. Perspektywa wyjazdu pozwala mi jakoś przetrwać. Po powrocie liczę dni do końca zimy i jakoś się jest na plusie
 Te wojaże to moja ucieczka, by nie zwariować zimą. Perspektywa wyjazdu pozwala mi jakoś przetrwać. Po powrocie liczę dni do końca zimy i jakoś się jest na plusie 

Pozdrawiam
 Pozdrawiam 

Też mam taki sposób na przetrwanie zimy, że co roku w styczniu lub lutym wyjeżdżam w cieplejsze strony podładować akumulatorki. W tym roku, niestety, się nie udało, z tym większą przyjemnością popatrzę na Twoje słoneczne fotki.
  Też mam taki sposób na przetrwanie zimy, że co roku w styczniu lub lutym wyjeżdżam w cieplejsze strony podładować akumulatorki. W tym roku, niestety, się nie udało, z tym większą przyjemnością popatrzę na Twoje słoneczne fotki. 

Sporo pracy przed i za Tobą .
 Sporo pracy przed i za Tobą .

ojjj, napracowałeś się
 ojjj, napracowałeś się   

W tym roku powinny się zapełnić rabaty a co dalej - czas pokaże. Najwyżej będą korekty. Są to rabaty bylinowe więc mogę przesadzać.
 W tym roku powinny się zapełnić rabaty a co dalej - czas pokaże. Najwyżej będą korekty. Są to rabaty bylinowe więc mogę przesadzać. 

Miałeś co robić, żeby oczyścić taki plac z zielska i trawy, ale warto było. Wiele roślinek już wysadzonych, ale i miejsca jeszcze w bród - czyli teraz to . co ogrodnicy kochają najbardziej-dalsze sadzenie roślinek- i będzie bajeczka
 Miałeś co robić, żeby oczyścić taki plac z zielska i trawy, ale warto było. Wiele roślinek już wysadzonych, ale i miejsca jeszcze w bród - czyli teraz to . co ogrodnicy kochają najbardziej-dalsze sadzenie roślinek- i będzie bajeczka